Zizzi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

8 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

495 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har köpt en del kläder från er

Jag har köpt en del kläder från er, alltid bra i storlek och passform. Beställningen kommer inom några dagar som ni lovar.

9 de agosto de 2026

Hej Britt-marie

Vad roligt att höra att du har haft så fina upplevelser hos oss. Vi blir extra glada över att du lyfter både passformen och att dina beställningar kommer fram inom den tid vi lovar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min favorit butik har live shopping som…

Min favorit butik har live shopping som inspirationskälla. Tacksam för dessa stunder.

9 de agosto de 2026

Hej Anna Maria

Vad fint att höra att live shopping i din favoritbutik har blivit en inspirationskälla för dig. Vi blir väldigt glada över att du uppskattar de stunderna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snabb leverans och bra kvalitet på…

snabb leverans och bra kvalitet på kläderna

31 de julio de 2026

Hej Birgitta

Vad härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och den bra kvaliteten på kläderna. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter till bra pris och snabb…

Bra produkter till bra pris och snabb leverans.

28 de julio de 2026

Hej Ingela

Så härligt att höra att du är nöjd med både våra produkter, våra priser och den snabba leveransen.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Tycker om stl.tabellen

Tycker om stl.tabellen, när ni har lite färg på kläderna och att man får beställningen snabbt, Sen är det bra kvalitet också!

Hej Kundingalill

Vad roligt att höra att du uppskattar vår storlekstabell, de färgglada kläderna, den snabba leveransen och kvaliteten. Det betyder mycket för oss att du har haft en så bra upplevelse hos Zizzi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid haft svårt stt hitta kläder…

Har alltid haft svårt stt hitta kläder som passar mig. Att man fokuserar på oss med större storlekar. Sen är kläderna väligt fräscha och snygga. Synd bara att butiken i borlänge lades ner. Hoppas på comeback.

2 de agosto de 2026

Hej Cecilia

Vad fint att höra att du har hittat kläder hos oss som både passar bra och känns fräscha och snygga. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda mode med fokus på större storlekar.

Vi förstår också att du saknar butiken i Borlänge, och vi uppskattar verkligen att du delar den önskan med oss. Hoppas vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka där framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snygga kvalitetskläder i många…

Snygga kvalitetskläder i många storlekar till mycket bra priser som håller vad de lovar. Du får vad du beställer, toppenbra.
Lätt att beställa och snabba leveranser, utmärkt service. Rekomenderas !

23 de julio de 2026

Hej Maria

Vad härligt att höra att du är så nöjd med både kvaliteten, priserna och att det är enkelt att beställa hos oss. Vi blir extra glada över att du också lyfter våra snabba leveranser och vår service - det betyder mycket för oss.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snabb expidiering

När jag fyllde i mina mått och beställde rekommenderad storlek var klänningen mycket för stor. Men efter snabb retur och mindre storlek passade den perfekt.

16 de julio de 2026

Hej Ingalill

Vi beklagar att den rekommenderade storleken inte passade som förväntat från början. Vi förstår att det kan vara frustrerande när storleksguiden inte stämmer helt.

Samtidigt är vi verkligen glada att höra att returprocessen var snabb och att den mindre storleken passade perfekt! Det är underbart att du hittade rätt passform till slut.

För framtida referens vill vi nämna att vi faktiskt erbjuder en kostnadsfri bytesservice där du kan byta varor direkt till en annan storlek eller färg via vår returportal, med gratis returfrakt och gratis leverans av den nya varan. På så sätt behöver du inte vänta på återbetalning innan du beställer igen - den nya varan skickas så snart vi tar emot din retur.

Vi uppskattar verkligen att du delar denna feedback med oss, eftersom det hjälper oss att fortsätta förbättra våra storleksrekommendationer. Om du någonsin har frågor om storlekar i framtiden hjälper vår kundtjänst dig alltid gärna på kundservice@zizzi.se

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra filtreingsmöjligheter på sidan

22 de julio de 2026

Hej Beatrice

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att filtreringsmöjligheterna på sidan gjorde det lättare att hitta rätt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Bra kvalitet

Snabb leverans, bra kvalitet och enkelt att returnera. Har man hittat sin storlek passa det för det mesta.

21 de julio de 2026

Hej Linda

Vad härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen, kvaliteten och att returen har varit enkel.

Det betyder mycket för oss att du också upplever att storleken oftast stämmer när man väl hittat rätt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och alltid bra kvalité

Snabb leverans och alltid bra kvalité. Lite synd att det bara finns storlek 42 som minsta storleken, då jag gillar era kläder ❤️❤️❤️men håller på att tappa lite vikt så 42 blir lite stort i vissa kläder.

1 de agosto de 2026

Hej Katarina

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på våra kläder ❤️ Vi förstår också din poäng kring storlekarna, och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av det när du samtidigt tycker om Zizzi så mycket.

Snygga kläder

Bra hemsida med snygga kläder för olika tillfällen och i olika prisklasser. Lätt att beställa och returnera. Bra betalningsmöjligheter. Snabb leverans.

26 de julio de 2026

Hej Birgitta

Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra snygga kläder, de olika prisklasserna och att det känns enkelt att beställa och returnera hos oss. Det betyder mycket för oss att du också lyfter våra betalningsmöjligheter och den snabba leveransen.

Bra kvalitet

Mycket nöjd med beställningen. Bra att handla från Zizzi eftersom storlek/modell alltid stämmer.
Däremot blir man bombarderad med mejl om man är medlem, lite jobbigt.

17 de julio de 2026

Hej Christina

Vad roligt att höra att du är så nöjd med din beställning och att både kvalitet, storlek och modell känns rätt för dig - det betyder mycket för oss.

Vi förstår samtidigt att det kan kännas lite mycket med många mejl som medlem, och vi uppskattar verkligen att du nämner det också.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att få känna sej lite extra somrig med…

Att få känna sej lite extra somrig med detta underbara plagg från er sätter lite guldkant på tillvaron för mej

29 de julio de 2026

Hej Ulrika

Vad härligt att höra att vårt somriga plagg har satt lite extra guldkant på din tillvaro. Det gör oss verkligen glada att läsa, och vi hoppas att du får njuta mycket av det i sommar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkter som motsvarade min önskan…

Produkter som motsvarade min önskan samt snabb leverans!

Hej Marie

Så härligt att höra att produkterna motsvarade dina önskemål och att leveransen gick snabbt. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zizzi är den bästa affären för plus…

Zizzi är den bästa affären för plus size kvinnor. Det finns produkter till alla storlek och alla form. De har de bästa tyger oavsett vad du letar efter eller vad din favorit textur är.
Det enda jag skulle vilja av dem är att de vore lite billigare så att alla hade råd till allt.

30 de julio de 2026

Hej Jess

Vad roligt att höra att du tycker så mycket om vårt sortiment för plus size och att du uppskattar både våra tyger och att vi erbjuder något för olika storlekar och former.

Vi förstår också din önskan om lägre priser, och vi uppskattar verkligen att du delar den tanken med oss. Tack för att du tog dig tid att skriva så fint om oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är en trevlig o lugn atmosfär

Det är en trevlig o lugn atmosfär. Personalen hejar och frågar om jag vill få hjälp. Får fina smakråd. Känner mig alltid snygg när jag provar nya kläder, så bra kvalite. Nöjd när jag lämnar Zizzi.🥰

10 de julio de 2026

Hej Ingrid

Vad härligt att höra att du alltid möts av en trevlig och lugn atmosfär hos oss, och att vår personal både hälsar, hjälper till och kommer med fina smakråd. Det betyder extra mycket för oss att läsa att du känner dig snygg när du provar nya kläder och lämnar Zizzi nöjd. 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och lätt att beställa

Snabb leverans och lätt att beställa. Bra storleksrekommendationer.

18 de julio de 2026

Hej Josefine

Vad roligt att höra att beställningen var enkel att lägga och att leveransen gick snabbt. Det gör oss också glada att våra storleksrekommendationer hjälpte dig rätt.

Super nöjd

Super nöjd med kläderna jag fick hem!
Alltid snabb leverans!!

Hej Emelie

Vad härligt att höra att du är så nöjd med kläderna du fick hem. Det gör oss extra glada att du också lyfter den snabba leveransen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har beställt flera gånger och storleken…

Har beställt flera gånger och storleken har varit bra, tycker nu att storleken inte stämmer, det har blivit större så nu fick jag returnera /Agnetha

23 de julio de 2026

Hej Agnetha

Vi beklagar att du har upplevt inkonsekvent storlek. Det måste vara frustrerande när storlekarna du har varit nöjd med tidigare plötsligt passar annorlunda.

Vi uppskattar verkligen att du delar denna feedback med oss, eftersom det hjälper oss att identifiera potentiella storleksproblem som vårt produktteam kan titta närmare på. Om du behöver hjälp med din retur eller har frågor om framtida beställningar hjälper vår kundtjänst dig gärna på kundservice@zizzi.se

Team Zizzi

8 consejos para escribir buenas reseñas.