Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más
La empresa ha respondido
Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más
La empresa ha respondido
Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más
La empresa ha respondido
Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más
La empresa ha respondido
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Jag har handlat mycket från Zizzi, både kläder och skor. Är alltid supernöjd. Nöjd med kvalitet, passform och stil. Tycker ofta att Zizzi är konsekvent i sina storlekar, på ett sätt som jag inte tycker andra märken är. Kul att även jag som en plussize-kvinna kan få bära fina kläder!

Respuesta de Zizzi
Smidigt och enkelt att byta om storleken blir fel.

Respuesta de Zizzi
Blir alltid nöjd när beställda kläder från Zizzi kommer på posten! De stämmer överens med vad man beställt, är perfekta i storleken & sitter som en smäck. Tusen tack för att ni finns för oss som kräver lite större storlekar & vill klä oss ed stil!

Respuesta de Zizzi
Att det finns bra och fina kläder för dem som har lite större storlekar. Lätt att beställa och snabb leverans.

Respuesta de Zizzi
Jag gillar verkligen er liveshopping där man får se kläderna på. Stort plus att man kan byta storlek gratis om man ändå köpt fel eller om den är stor/liten i storleken.
Lätt att beställa, lätt att returnera om man önskar, snabb leverans, får bra hjälp via chatten eller mail om man önskar.
Enklare än såhär kan det inte bli.

Respuesta de Zizzi
Fina kläder snabba leveranser och trevlig kundservice

Respuesta de Zizzi
mina köp är enkla och motsvarar beskrivningen. Om jag råkar välja fel är det enkelt att få hjälp hos ZIZZI .
jättenöjd och ser ut som en levande reklampelare för zizzi eftersom folk frågar vart jag köpt

Respuesta de Zizzi
Bra service. Snabbt byte när jag behövde en annan storlek.

Respuesta de Zizzi
Zizzi har många fina kläder i stora storlekar. Tyvärr är passformen oftast gjord för de som är äppelformade. Jag som är päronformad har svårt att hitta kläder, men ibland hittar jag några hos Zizzi.

Respuesta de Zizzi
Imponerad av kvaliten med tanke på det låga priset på kläderna. Jätte fina kläder. Och såklart extra kul att det står L i kläderna och inte XXL 🙂

Respuesta de Zizzi
Superfina kläder i bra kvalité anpassade för oss med kurviga kroppar! Snabbt och enkelt att beställa och snabb leverans.

Sköna jeans 👍och bikini underdel som jag saknat 🙏👍

Respuesta de Zizzi
Snabbt och lätt att handla. Snabb leverans.

Respuesta de Zizzi
Det är alltid bra kläder. Det är snabba leveranser

Respuesta de Zizzi
Snabb leverans och smidig retur av en för stor topp.

Respuesta de Zizzi
Linne, t-shirt och capribyxor passade perfekt. Stämde bra i storleken. Tycker att Zizzi har bra kvalitet på sina kläder. Håller färgen och formen på plagget trots många tvättar.
Leveransen var snabb från beställning tills jag fick plaggen.
Rekommenderas varmt.

Respuesta de Zizzi
Bikini toppen satt som en smäck👍