Zizzi Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra köp börjar med en trevlig och lätt navigerad hemsida. Den efterföljs av många härliga produktval med det senaste modet som tilltalar hjärtat. Att det oftast erbjuds rabatter gör inte köpet säm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra service att kunna byta storlek gratis, och snabbt gick det oxå! Är dessutom väldigt nöjd med Barrel jeansen,underbar riktigt mörkblå denim, väldigt välsydda och så välsittande och bekvä... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Att ni finns med denna inriktning och uppdaterar utbudet hela tiden. Det som kunde vara bättre att lite oftare också erbjuda storlek XS (40-42). Annars tycker jag bra om er. Det är enkelt att handla o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bildernas variation gör att jag kan bedöma plagget ordentlig och bilderna motsvarar verkligen väldigt bra! Jag skulle ha valt fel storlek om jag inte hade läst storleksguiden i kombination med måt... Ver más

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

8 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

495 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har handlat mycket från Zizzi

Jag har handlat mycket från Zizzi, både kläder och skor. Är alltid supernöjd. Nöjd med kvalitet, passform och stil. Tycker ofta att Zizzi är konsekvent i sina storlekar, på ett sätt som jag inte tycker andra märken är. Kul att även jag som en plussize-kvinna kan få bära fina kläder!

15 de julio de 2026

Hej Jessica

Vad härligt att höra att du är så nöjd med både våra kläder och skor. Det betyder mycket för oss att du lyfter fram både kvalitet, passform och att våra storlekar upplevs som konsekventa - och extra fint att höra att du känner att du kan hitta fina plagg hos oss som plussize-kvinna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt och enkelt att byta om…

Smidigt och enkelt att byta om storleken blir fel.

15 de julio de 2026

Hej Jenny

Vad härligt att höra att du upplevde det som smidigt och enkelt att byta när storleken inte blev rätt. Det betyder mycket för oss att bytesprocessen fungerar så bra för dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina moderna kläder o bra strolekar

14 de julio de 2026

Hej Ann-Christin

Vad roligt att höra att du tycker om våra fina, moderna kläder och att du uppskattar våra storlekar. Det betyder mycket för oss att få ta del av din fina upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blir alltid nöjd när beställda kläder…

Blir alltid nöjd när beställda kläder från Zizzi kommer på posten! De stämmer överens med vad man beställt, är perfekta i storleken & sitter som en smäck. Tusen tack för att ni finns för oss som kräver lite större storlekar & vill klä oss ed stil!

8 de julio de 2026

Hej Karin

Så härligt att höra att du alltid blir nöjd när dina kläder kommer fram och att både storleken och passformen känns helt rätt. Det betyder extra mycket för oss att du lyfter att du kan klä dig med stil i storlekar som verkligen sitter bra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att det finns bra och fina kläder för…

Att det finns bra och fina kläder för dem som har lite större storlekar. Lätt att beställa och snabb leverans.

9 de julio de 2026

Hej Lena

Vad härligt att höra att du uppskattar att vi erbjuder fina kläder för större storlekar. Vi blir också väldigt glada att läsa att du upplevde beställningen som enkel och leveransen som snabb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gillar verkligen er liveshopping…

Jag gillar verkligen er liveshopping där man får se kläderna på. Stort plus att man kan byta storlek gratis om man ändå köpt fel eller om den är stor/liten i storleken.
Lätt att beställa, lätt att returnera om man önskar, snabb leverans, får bra hjälp via chatten eller mail om man önskar.
Enklare än såhär kan det inte bli.

Hej Susanna

Vad härligt att höra att du tycker om vår liveshopping och att det känns så enkelt att både beställa, byta storlek och returnera vid behov.

Det betyder mycket för oss att du också lyfter den snabba leveransen och hjälpen via chatt och mejl - precis så smidigt vill vi att det ska kännas att handla hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina kläder snabba leveranser och…

Fina kläder snabba leveranser och trevlig kundservice

4 de julio de 2026

Hej Ulrika

Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra kläder, de snabba leveranserna och vår kundservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mina köp är enkla och motsvarar…

mina köp är enkla och motsvarar beskrivningen. Om jag råkar välja fel är det enkelt att få hjälp hos ZIZZI .

jättenöjd och ser ut som en levande reklampelare för zizzi eftersom folk frågar vart jag köpt

Hej Kajsa

Vad härligt att läsa att dina köp känns enkla, att produkterna motsvarar beskrivningen och att du upplever att det är lätt att få hjälp om något blir fel. Vi blir extra glada av att höra att du är så nöjd att andra frågar var du har köpt dina plagg.

Bra service

Bra service. Snabbt byte när jag behövde en annan storlek.

9 de julio de 2026

Hej

Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att bytet till en annan storlek gick snabbt och smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra välsydda kläder och snabb leverans

8 de julio de 2026

Hej agge

Vad härligt att höra att du är nöjd med både våra välsydda kläder och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zizzi har många fina kläder i stora…

Zizzi har många fina kläder i stora storlekar. Tyvärr är passformen oftast gjord för de som är äppelformade. Jag som är päronformad har svårt att hitta kläder, men ibland hittar jag några hos Zizzi.

Hej Mia

Vi förstår verkligen din poäng, och det gläder oss att du ändå ibland hittar plagg hos oss som passar dig.

Passform upplevs väldigt olika beroende på kroppsform, så vi uppskattar att du delar med dig av just din erfarenhet som päronformad.

Mycket nöjd

Imponerad av kvaliten med tanke på det låga priset på kläderna. Jätte fina kläder. Och såklart extra kul att det står L i kläderna och inte XXL 🙂

Hej Elina

Vad härligt att höra att du är så nöjd. Det gör oss extra glada att du lyfter både kvaliteten, priset och att storleksmärkningen känns bättre för dig 🙂

Toppen!

Superfina kläder i bra kvalité anpassade för oss med kurviga kroppar! Snabbt och enkelt att beställa och snabb leverans.

30 de junio de 2026

Hej Catharina

Vad roligt att höra att du är så nöjd. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten, passformen för kurviga kroppar och att din beställning gick snabbt och smidigt hela vägen fram.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sköna jeans 👍och bikini underdel som…

Sköna jeans 👍och bikini underdel som jag saknat 🙏👍

Hej

Vad härligt att höra att du är nöjd med både jeansen och bikiniunderdelen - extra roligt att bikiniunderdelen blev precis det du har saknat 👍🙏

Snygga kläder bra storlekar

Snygga kläder bra storlekar

Hej Liselotte

Vad roligt att höra att du tycker om våra kläder och att storlekarna känns bra. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och lätt att handla

Snabbt och lätt att handla. Snabb leverans.

27 de junio de 2026

Hej Camilla

Vad härligt att höra att det gick snabbt och smidigt att handla hos oss, och att leveransen också kom fram snabbt. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är alltid bra kläder

Det är alltid bra kläder. Det är snabba leveranser

3 de julio de 2026

Hej Lena

Vad härligt att höra att du alltid är nöjd med våra kläder och att leveranserna kommer snabbt. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och smidig retur av en…

Snabb leverans och smidig retur av en för stor topp.

Hej Birgitta

Så härligt att höra att leveransen gick snabbt och att returen av den för stora toppen kändes smidig. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Linne, t-shirt och capribyxor

Linne, t-shirt och capribyxor passade perfekt. Stämde bra i storleken. Tycker att Zizzi har bra kvalitet på sina kläder. Håller färgen och formen på plagget trots många tvättar.
Leveransen var snabb från beställning tills jag fick plaggen.
Rekommenderas varmt.

Hej Pia

Vad roligt att höra att linnet, t-shirten och capribyxorna passade perfekt och att storleken stämde så bra. Vi blir extra glada över att du också lyfter kvaliteten och att plaggen håller både färg och form tvätt efter tvätt.

Härligt också att leveransen gick snabbt hela vägen fram. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och varmt för din rekommendation.

Bikini toppen satt som en smäck👍

Bikini toppen satt som en smäck👍

28 de junio de 2026

Hej Anneli

Vad härligt att höra att bikiniöverdelen satt som en smäck 👍 Det gör oss verkligen glada att du är nöjd.

Team Zizzi

8 consejos para escribir buenas reseñas.