Valorada con 5 estrellas sobre 5

De running top en short zijn echt van goede kwaliteit, zit comfortabel en heeft een fijne pasvorm. De runningbelt is echt ideaal tijdens het hardlopen. Blijft goed zitten en biedt genoeg ruimte voor j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely loving my ZONE2 gear! The running vest is super comfortable, lightweight, and fits really well while running. It stays nicely in place and doesn’t get in the way, even on longer runs.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was iets misgegaan met mijn bestelling, maar Pieter (eigenaar) kwam met een hele fijne oplossing. De klantenservice is echt top van dit bedrijf en de producten zijn perfect! Ik gebruik zelf het run... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit. Het runningvest zit comfortabel tijdens het hardlopen en ik kan al mijn spullen kwijt. Zeker een aanrader!

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre

Escrito por la empresa

Stijlvolle sport accessoires van hoogwaardige kwaliteit.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

135 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uitstekende aftersales service

Super tevreden over de klantenservice van Zone2! Ik had een hardloopvest met waterfles besteld en na een tijdje bleek één van de flessen beschadigd uit de vaatwasser te komen. Ik nam contact op met de klantenservice en werd geholpen door Rosalie. Ze reageerde snel, was vriendelijk en loste het direct op door kosteloos een nieuwe fles op te sturen. De producten zelf zijn ook top. Hartelijk aanbevolen!

28 de mayo de 2026

Respuesta de ZONE2

Topper! Dank voor je recensie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betaalbare producten van hoge kwaliteit!

Zeer goede producten van hoge kwaliteit! Ik had al een fietsbril van Zone2 en nu ook het hardloopvest. De fiets bril is stevig, stijlvol en niet te groot voor mijn fietshelm. Het hardloopvest is ook stijlvol en van uitstekende prijs-kwaliteit.

Klantenservice is persoonlijk en reageert snel! Niet afwezig zoals bij de meeste andere bedrijven tegenwoordig. Binnen 24 uur lag het pakket op de mat 🙂

Bedankt Rosalie!

22 de mayo de 2026

Respuesta de ZONE2

Veel dank voor je positiviteit, Claudia!

Mega fijn runvest

Voor New York was ik een nieuw runningvest nodig. Ik koos voor zone2 omdat ik deze vaak voorbij zag komen op insta. Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Veel opbergruimte. Zakje met rits achter (waar regenponcho en noodfolie in kan. Hij is goed verstelbaar. Ik koos voor de maat m/xl draag zelf maar l dus perfect. Een vest blijft altijd warm op je rug maar deze ventileert wel fijn. Ik zou het zeker aanraden om een vest aan te kopen🩷

23 de mayo de 2026

Respuesta de ZONE2

Wat geweldig! Goed bezig Nikita.

Aanrader

Super snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Toen ik iets wilde retourneren, werd ik vriendelijk en snel geholpen. Ook stond het geld weer snel op mijn rekening. Heel tevreden!

20 de mayo de 2026

Respuesta de ZONE2

We doen ons best, fijn dat je dat ziet/waardeert, Nadia.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een echte must have voor elke loper…

Een echte must have voor elke loper hardloper maar zowiezo een fijn vest als je een active sport doet want je kan de water flessen gebruiken om je electrolyte in te doen terwijl je water in een waterzak kan mee nemen ook is er ruimte voor je telefoon en AirPods en eventuel andere kracht voeding

Service is zowiezo top

19 de mayo de 2026

Respuesta de ZONE2

Roy, veel dank voor je vertrouwen.

Uitstekende sokken en runningbelt

Ik gebruikt sinds begin dit jaar de sokken en runningbelt van zone2 tijdens mijn conditietrainingen en het bevalt meer dan uitstekend. Zeker aan te raden!

18 de mayo de 2026

Super tof Rink, Letsgo!

Pieter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nog nooit zulke toppers…

Ik heb nog nooit zulke toppers meegemaakt. Mijn pakketje was niet geleverd/gestolen en kreeg een nieuwe opgestuurd van deze toppers. Super fijn dat jullie zo mij hebben geholpen. Super fijne en goede kwaliteit heel erg blij mee!

5 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fout die goed is opgelost en wijst op een correcte afhandeling van de klantendienst

Initieel had ik niet direct een goed gevoel bij mijn bestelling omdat mijn mail met contact niet direct werd opgenomen.

Dit gevoel is wel veranderd en gekeerd. Ik neem het hard op prijs dat er dan wel contact opgenomen is met me en er duidelijk werd uitgelegd dat er een misverstand heeft plaatsgevonden en mijn mail verkeerd terecht is gekomen.

Hierbij stel ik heel hard op prijs dat er nog steeds alles aan werd gedaan om me desondanks een fijne ervaring aan te bieden en er dan wel onmiddellijk gehoor werd gegeven aan mijn vraag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oprecht 1 van de beste klantenservice…

Oprecht 1 van de beste klantenservice die er is, was een klein probleempje met mn vestje, even een berichtje gedaan via Instagram. Omdat ik deze week naar China ga voor een hardloop wedstrijd. Is er spoed bij gezet en meteen een nieuw vestje toe gestuurd gekregen. Helemaal blij en er weer klaar voor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne runbelt met waterflesje

Super fijne runbelt met waterflesje. Was in eerste instantie iets mis gegaan met de bestelling, maar super opgelost. En extraatje erbij gekregen. Hele fijne communicatie en oplossing!

Beste service ooit

Beste service ooit! Afgelopen weekend heb ik de marathon van Rotterdam gelopen met twee flesjes water, totaal 1 liter. Het past perfect in je running vest én als ze leeg zijn neemt het amper ruimte in, top dus!

15 de abril de 2026

Gaatje running vest

Ik had helaas een running vest met een gat erin opgestuurd gekregen. Ik heb toen een bericht achter gelaten bij de klantenservice en kreeg gelijk een nieuw vest op gestuurd. Super fijn!

Ook had ik automatisch toen de flexibele flessen teruggestuurd samen met het running vest en kreeg bij het nieuwe pakket geen nieuwe flessen. Toen opnieuw contact gezocht met de klantenservice en nogmaals erg goed geholpen en ik kreeg de nieuwe flessen opgestuurd.

Super tevreden hierover!

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en persoonlijke aanpak.

Ik had hier iets besteld, maar er waren in eerste instantie wat problemen met de kwaliteit en de kleur was niet beschikbaar.

Na contact met de klantenservice kreeg ik persoonlijk contact met de oprichter, die zelf betrokken was bij de oplossing. Dat gaf vertrouwen.

Ik kreeg gratis een andere kleur toegestuurd en later alsnog de juiste kleur. Als extra kreeg ik ook nog een gratis running light.

De manier waarop dit is opgelost verdient echt een compliment. Goede service en netjes afgehandeld!

Dit was me eerste bestelling maar zeker niet me laatste! 💯

2 de abril de 2026

Heel fijn klantcontact

Heel fijn klantcontact, ze hielpen mij gelijk met mijn bestelling toen er iets mee aan de hand was. Duidelijke communicatie en vlot geregeld. Aanrader

1 de abril de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.