Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig groen energiebedrijf. Goede klantenservice. Nemen direct de telefoon op en word altijd goed geholpen bv met maandbedrag verhogen en andere zaken. Ze hebben ook een overzichtelijke app, du... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was aan het rondkijken voor een nieuw energiecontract en werd geholpen door Anja. Zij nam rustig de tijd om de tarieven en voorwaarden door te nemen en gaf duidelijk antwoord op mijn vragen,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Scherpe prijs, direct persoonlijk te woord gestaan als toen ik wat vragen had, en mooi om zo bij te dragen aan de energietransitie door écht groen en écht lokaal op te wekken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben sinds 2018 klant van Vrijopnaam. Nooit een reden tot klagen gehad, niet alleen omdat we elk jaar geld teruggestort krijgen. Ben lid geworden omdat Vrijopnaam maatschappelijk verantwoord bezig is!... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Zonopnaam Energie (voorheen Vrijopnaam) maakt zelf zonnestroom bereikbaar voor iedereen in Nederland, ook zonder eigen dak. Met kleinschalige en ecologische zonneparken wekken we duurzame energie op én versterken we de natuur en biodiversiteit. Zo werken we samen aan een groener en minder afhankelijk Nederland. Sinds 2018 ontvangen we hiervoor het hoogste oordeel van Greenpeace.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

4,3

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisch geholpen door Anja

Fantastisch geholpen door Anja. Dacht mee met de situatie en blood snel een passende oplossing welke beter voor mij werkt op de lange termijn. Reacties worden ook snel aangeboden (wat niet altijd het geval is bij andere aanbieders)

Aanrader!

4 de marzo de 2025

Zeer tevreden over Vrijopnaam

Zeer tevreden over Vrijopnaam. Toen we 5 jaar geleden klant werden een kleine speler, maar is sindsdien uitgeblonken in klantvriendelijkheid en eerlijke kosten. Ik kan het eenieder aanraden.

3 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al bijna 5 jaar zeer tevreden klant!

Nu al bijna 5 jaar zeer tevreden klant bij Vrijopnaam! Erg blij met de mogelijkheid om toch zonnepanelen te hebben, maar dan in één van hun zonneparken. Altijd goed inzicht in het verbruik via de makkelijke app. Altijd direct iemand aan de telefoon bij de vriendelijke, no-nonsense klantenservice als ik een vraag heb. Gewoon hele fijne mensen daar. En jarenlang beoordeeld met rapportcijfer 10 door de Consumentenbond als groenste energieleverancier! Dit is écht groene stroom, uit Nederland!

24 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantenservice 10/10 keren fantastisch!

Altijd als ik de klantenservice van Vrijopnaam spreek is dit een top ervaring. Ook nu weer. Super snel te woord gestaan, hele vriendelijke medewerker die snel de juiste informatie paraat heeft en graag meedenkt. Heel prettig in contact! Belangrijkste reden dat ik al jaren klant ben bij Vrijopnaam is duurzaamheid, maar hun klantvriendelijkheid staat op een hele goede tweede plek!

24 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn dat er zonnestroom leverbaar is voor niet-paneelhouders

Zonnestroom vind ik een pre, aangezien ik zelf geen panelen kan plaatsen. Duidelijk, aardige app, al kan ik de maand januari om de een of andere reden nooit aanklikken. Wel jammer dat het gratis zonnepaneel verdwenen is en dat het toch niet direct duidelijk is wat je daarvoor terugkrijgt: ook eventueel meer dan 250 kWh per paneel en wat betekent een prijs van maximaal 8 cent per kWh in de praktijk?

18 de febrero de 2025
Logotipo de Zonopnaam

Respuesta de Zonopnaam

Hoi Michiel,

Bedankt voor je feedback, dat helpt ons om continu te blijven verbeteren!

We hebben nog niet eerder gehoord dat de maand januari niet aanklikbaar is. Zou je contact met ons willen opnemen via 085 - 30 32 652? We kijken graag met je mee om het probleem op te lossen. Je kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bellen en krijgt dan direct een medewerker aan de lijn.

Met Paneelopnaam garanderen we een minimale opbrengst van 250 kWh per jaar. Op dit moment ontvang je 8 cent per kWh, wat neerkomt op 20 euro per jaar per paneel. Houd er rekening mee dat leveringstarieven in de toekomst kunnen wijzigen.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Groet,
Kijra van Vrijopnaam

Prima

Prima informatie verstrekking, duidelijke app, terugbetaling wordt volgens afspraak gedaan.

10 de febrero de 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden over deze groene energieleverancier. Altijd snelle en persoonlijke communicatie en informatie wordt op een duidelijke en transparante manier gedeeld.

11 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en betrouwbare energieleverancier.

Goede en betrouwbare energieleverancier. Meerdere jaren zo ervaren, met een heel duidelijke en overzichtelijke jaarnota. Helpt als het nodig is en er vragen zijn. De app helpt bij het verbruik te minderen.
In de Zonneparken worden als het kan ook zaadjes geplant voor bloemen.

8 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Over het algemeen goed persoonlijk contact

Over het algemeen goede prijzen, uitstekend bereikbaar en goed persoonlijk contact wat ik belangrijk vind. Jammer dat ik mijn gratis paneel moest inleveren. Dit gebeurt omdat ik te weinig verbruik. Dat is jammer vrijopnaam staat vooral als groen bekend als je daar dan uitstekend aan voldoet wordt je daar dus niet voor beloond. Jammer!

3 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topbedrijf! Erg blij met Vrijopnaam!

Altijd persoonlijk en vriendelijk contact met een medewerker van Vrijopnaam en gelukkig niet via een callcenter. Je wordt altijd geduldig en met alle aandacht te woord gestaan. Tevens een fijne app.
Wij zijn super tevreden met Vrijopnaam! Aanrader!

27 de enero de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.