1. Taller de maquetas
  2. Tienda de artículos coleccionables

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nordens mest specialiserade butik på djurmodeller av högsta kvalitet från de mest kända & finaste märkena på marknaden.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Positiv upplevelse

Har beställt här ifrån en gång och den gången var det inga krusiduller alls. Snabb leverans och grejerna var välpaketerade.

7 de enero de 2025

Respuesta de Zoologishoppen

Tack 🙏🏼 Jag försöker alltid att packa så skyddat och väl det går. Hoppas du är nöjd med ditt köp. Vänligaste Hälsningar Nikola

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt trevlig och hjälpsam!

Väldigt trevlig och hjälpsam försäljare! Mycket nöjd med mitt köp.

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Zoologishoppen

Tack snälla 🙏🏼 Försöekr alltid göra så gott jag kan för att hjälpa till☺️

Fantastiskt!

Jättefint packat och roligt utbud! Kommer absolut att göra fler köp från Zoologishoppen!

21 de octubre de 2021

Respuesta de Zoologishoppen

Tusen tack för ditt omdöme, blir alltid så glad. Använd koden THANKYOU10 så får du lite rabatt på din nästa order, giltigt till 31 oktober.

Stort utbud av djurmodeller

Stort utbud av djurmodeller och tillbehör med hög kvalitet. Snabb och vänlig service, det brukar följa med någon gåva dessutom! En helt fantastisk nätbutik!

10 de septiembre de 2021

Tusen tack snälla du🥰
Det här är så himla roligt att få göra, pyssla, packa fint, se till att ni blir nöjda och en liten surprice😉 i varje paket jag skickar.

5/5 stjärnor!

Grym service och unika figurer. Skickar till och med något litet extra i paketet! Det märks att de är kunniga och gillar det de håller på med :)

19 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra urval av olika modeller och…

Väldigt bra urval av olika modeller och figurer. Speciellt dinosaurier. Tar in modeller som annars är svåra att få tag på. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga mot andra butiker i EU. Service top notch. Inga problem alls att komma med önskemål (PNSO t. ex.). Rekommenderas varmt.

22 de septiembre de 2020

Tipp topp onlinebutik !!

Mycket bra affär, perfekt för dig som söker djur figurer från Papo, Safari.ltd, Rebor, Schelich mfl. Trevlig och pålitlig service. Rekomenderas starkt

Richard Kuulme

8 de septiembre de 2020

Respuesta de Zoologishoppen

Tusen tack snälla och välkommen åter.

Mycket moderata priser

Mycket moderata priser. Service toppen. Kunskap utmärkt. Att det går att fakturera perfekt.
Törs inte släppa lös mitt barnbarn då kommer vi aldrig därifrån.

7 de agosto de 2020

Respuesta de Zoologishoppen

Tack käre Anita för dina ord och att du tog dig tiden. En liten tackgåva kommer att skickas till dig, eller kanske blir det barnbarnen som förvaltar det.

Min favoritbutik online

Min favoritbutik online. Superbra service och enormt engagemang! Rekommenderas starkt :)

7 de agosto de 2020

Respuesta de Zoologishoppen

Tack så himla mycketvi gör allt för att specialisera oss för alla fanatiker inklusive mig själv. Skickar en liten tackgåva till din mail.

Superbra service

Superbra service, jättefin respons från företaget och enormt engagemang! Vi har handlat flera gånger och återkommer hela tiden! Bästa betyget från oss, utan tvekan. ❤️

6 de agosto de 2020

Tackar ödmjukast.
Det blir många långa nätter som man får sitta uppe och jobba, researcha om varje individ som kommer till butiken. Vi har många nya projekt som kommer in framöver och just idag har Eofauna anlänt till butiken. Ett märke från Spaninen gjord av paleontologer och forskare tillsammans för att återskapa väldigt realistiska och fina djur. Ett lite finare märke helt enkelt. Märket är ganska ny på marknaden och därmed finns det bara 5 olika modeller i dagsläget, så vill man hänga med från början där så är det lägligt nu. Ha en fortsatt skön varm kväll.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.