Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde, skon o storleken fanns i lager (alltså inte ett fåtal kvar). Bekräftelse kommer och efter ett par dagar annullerar de ordern och ingen kompensation erbjuds whatsoever. Inte alls bra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vände mej till Löplabbets kundtjänst ang. min beställning och kan inte nog ösa beröm över deras sätt att hantera detta ärende och med den korta handläggningstiden, imponerande. Hos sådana som Er vill... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren sk*t, tar nummerlapp men behöver ändå vänta i en och en halv timme för att de skippar nummerlappssystemet, och till slut stänger butiken. Fick noll hjälp

La empresa ha respondido

1. Tienda de artículos para correr
  2. Zapatería
  3. Tienda de deportes

Sobre Löplabbet Sverige

Escrito por la empresa

LÖPLABBET är Sveriges ledande expertkedja för allt som rör löpning. Vare sig du är nybörjare eller engagerad löpare är du välkommen till oss. Det är hos oss du hittar de bästa löparskorna, skönaste plaggen och smartaste klockorna. Vår engagerade personal hjälper dig med utprovning enligt Löplabbetmetoden™, med expertis och teknik som hjälper dig exakt rätt sko. Varje löpare är unik, vilket innebär att det inte finns en sko för alla. Vår grundidé har alltid varit rätt produkt, till rätt person och den lever kvar än idag, 40 år sedan vi grundades. Under åren har vi hjälpt tiotusentals löpare med att hitta rätt utrustning, och hjälp dem uppnå sina mål - vare det sig är hälsa och motion, slå kollegorna på milen eller en elitkarriär. Vi har webbhandel och 8 fysiska butiker från söder till norr. Våra butiker finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Farsta, Stockholm City, Uppsala och Umeå.

3,4

Suele responder en menos de 1 semana

Otroligt dålig service

28 de marzo de 2026

Löplabbets kundtjänst…⭐⭐⭐⭐⭐

som Er vill jag gärna handla i framtiden. Guldstjärna !

2 de marzo de 2026

Shop at Hötorget

I was at the shop at hötorget and have to say that this was the best service either ever had. The shoes fitting perfect. Stina made an amazing job!!! Thank you for that!

3 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra priser när jag köpte mina senaste…

Bra priser när jag köpte mina senaste Altra lone peak-skor. Lite långsam leverans kanske? men mycket nöjd

17 de octubre de 2025

Hej Benny,
Kul att höra att du är nöjd med skorna! Vi försöker alltid leverera så snabbt vi kan, men vi kan alltid bli bättre! Tack för att du hör av dig och lämnar ett omdöme, vi uppskattar det mycket.

Jag önskar dig en riktigt fin jul, från hela Löplabbet!🎅
Hälsningar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rekommenderas

Snabbt. Korrekt. Allt funkade bra. Har testat produkten ett tag nu och den motsvarar förväntningarna.

9 de diciembre de 2025

Hej Håkan!
Tack för ditt omdöme! Önskar dig en fin jul 🎅🎄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hjälp omedelbart med mitt ärende

Fick hjälp omedelbart med mitt ärende. Supersmidigt och supersnabbt. Bästa kundhanteringen jag mött hittills.

8 de diciembre de 2025

Hej Kent!

Tusen tack för ditt omdöme! Vi tar det till oss såhär i vinterkylan! 💖

Hälsningar
Sigge + kollegor

Tråkigt reklamationsärende blev kanonköp

Ett tråkigt reklamationsärende blev ett kanonköp. Har handlat av Löplabbet tidigare också och alltid varit jättenöjd med mina produkter, men den här gången blev det inte så bra (repor på klocka). Mycket positivt och snabbt bemötande. Generösa och tillmötesgående - kan inte annat än att rekommendera!

24 de noviembre de 2025

Hej Sara,

Tusen tack för ditt omdöme. Du ska veta att det betyder mycket att få läsa dina fina ord. Vi tar det till oss och så önskar vi dig en riktigt fin vecka! 💖

Sigge + kollegor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättefint bemötande och bra service

Jättefint bemötande och bra service. Rekommenderas varmt!!

15 de octubre de 2025

Respuesta de Löplabbet Sverige

Tack så mycket för ditt fina omdöme, vad trevligt att höra att du är så nöjd med bemötandet! Hoppas du får en fin höst med mycket löpning! 🍂🍁

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning!!!!! Skippa dessa skojare!

Har beställt skor och säker på att rätt storlek beställdes, får hem helt fel storlek. Dem vill inte hjälpa till när deras egna problem uppstår. Kundtjänst är katastrof och ringer man butiker så är dem oartiga/kaxiga samt ber mig dra åt skogen när man vill hjälpa till! Varning för detta scam-företag som verkligen inte kan skor, kundservicen är de värsta jag varit med om! //En van löpare!

26 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde två par skor från…

Den 13 augusti fick jag besked om att de skulle starta en utredning med Postnord. Sedan dess har det gått över två veckor utan någon som helst återkoppling, trots påminnelse.

Att som kund stå utan vara, utan återbetalning och utan svar från ett företag som profilerar sig på service och kvalitet är mycket besvikande. Det är inte bara brist på kommunikation – det är respektlöst mot kundens tid och pengar.

Jag förväntar mig fortfarande en lösning, men mitt förtroende för Löplabbet är kraftigt skadat. Som kund känner jag mig både nonchalerad och bortprioriterad.Jag beställde två par skor från Löplabbet, men fick endast ett par levererat. Redan den 5 augusti påtalade jag felet till deras kundservice. Efter flera dagars väntan fick jag ett svar där de menade att paketet vägde lika mycket som två par skor och därför inte såg någon avvikelse. Jag skickade bilder och uppgifter om att paketet vägde mindre än vad de påstod, och att det tydligt bara innehöll ett par.

(2025-09-12: Efter lång tystnad tog Löplabbet äntligen kontakt igen. Den nya kontaktpersonen Sigge berättade att mitt ärende blivit liggande på grund av en miss i överlämningen när en tidigare kollega slutat. Han bad om ursäkt för detta och erbjöd en konkret lösning: antingen att skicka ut det saknade paret skor direkt eller återbetala beloppet.

Det här svaret är mer i linje med vad jag hade förväntat mig från början, ansvarstagande och med en vilja att faktiskt lösa situationen. Det är synd att det skulle behöva ta så lång tid och så många påminnelser innan det nådde dit, men jag uppskattar att frågan nu tas på allvar. Förhoppningsvis får vi nu en snabb och smidig lösning, och jag kan tänka mig att revidera mitt betyg när ärendet är helt avslutat.)

25 de agosto de 2025

Respuesta de Löplabbet Sverige

Hej, tack för att du tog kontakt med oss igen och för att vi fick en chans att lösa ärendet på ett bra sätt. Vi gjorde ett misstag internt där ärendet hamnade mellan stolarna. Hoppas att skorna, som nu kommit fram kommer till god användning!

Löplabbet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Löplabbet har alltid varit att föredra…

Löplabbet har alltid varit att föredra vid köp utav löparskor. Men deras butik vid lilla torg i Malmö lever inte upp till den servicen man fick en gång i tiden eller får t ex i Göteborg.
Kommer inte handla eller besöka dem här igen.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Löplabbet Sverige

Tack för att du tog dig tid att skriva och dela med dig av omdömet. Vi tar alla negativa upplevelser på stort allvar, det är otroligt värdefullt och vi vill gärna höra mer om hur vi inte levde upp till dina förväntningar.

Vänligen maila oss på kundservice@loplabbet.se så vore vi väldigt tacksamma. 🙏

Löplabbet

Reklamation

Returnerade ett par skor 16 juli. Upphämtat av företaget 22 juli. Det var en reklamation. Jag har inte hört något ifrån löplabbet gällande detta alls. Jag har mailat kundtjänst 3 ggr. Aldrig fått något svar. Så nu är ett par skor för 2400:- i limbo. Blir inte löplabbet igen. Inga telnummer till kundtjänst går att hitta heller.

16 de julio de 2025

Vi var inne i Löplabbets butik på…Kungsgatan i Stockholm

Vi var inne i Löplabbets butik på Kungsgatan i Stockholm och blev förvånade över hur oinspirerande butiksupplevelsen var. Man kommer in i en grå låda där vi möttes av en skylt med en utprintad taffligt formgiven lapp som det står att man ska köa vid för att få hjälp. Väggarna är täckta med skor av olika slag från 1000 kronor och uppåt men intrycket av butiken ger en dyster lågpriskänsla. Jag tycker mer synd om personalen som behöver vistas där hela dagarna än om kunderna som åtminstone har möjlighet att vända i dörren. Vi fick hjälp efter ca 10 minuter av en oengagerad person som samtidigt servade två andra personer. Det blev inga skor den här gången. Tror verkligen att det finns stora möjligheter att fixa till lokalen, hitta sätt att engagera kunderna under väntetiden samt att skänka lite kärlek åt den här butiken som har ett riktigt bra läge.

25 de julio de 2025

Hej Anja,
Tack för ditt omdöme och att du delar med dig av din upplevelse. Vi tar din feedback på allvar, det är väldigt viktigt att vi får höra vad ni kunder tycker.

Vad tråkigt att ni inte upplevde att ni fick så engagerad hjälp. Vår professionalitet och just engagemang är något vi är stolta över, men här verkar det ha brustit.

Jag tackar för att du tog dig tid att lämna omdömet, och önskar dig en riktigt fin augusti.

Hoppas att du kan ge oss en ny chans i framtiden.

Krånglig returprocess

Krånglig returprocess. Ångrade ett köp och mejlade in bara någon timma efteråt, innan ordern ens var behandlad. Fick två automatiska mejl som hävdade att "Annullering och ändring av order är tyvärr inte möjligt", så jag mejlade igen och frågade om det verkligen är nödvändigt för mig att åka in till butiken, hämta ut paketet, bara för att sedan överlämna det igen. Jag fick som svar att de skulle lösa detta åt mig i och med att ordern inte var behandlad. Ordern slutfördes, levererades till butik, och under de tolv dagar som följdes fick jag flera påminnelser om att hämta ut paketet. Löplabbet svarade heller inte på mina mejl rörande returen. Efter 12 dagar så anmälde jag returen till Klarna, så att jag skulle slippa betala, och redan efter en timma så var returen genomförd. Något svar gällande returen fick jag aldrig från Löplabbet.

Anledningen till att jag ångrade köpet var för att jag kom på hur extremt otrevlig deras personal är i butiken. Hade det inte varit år sedan min upplevelse i butiken skulle jag inte ge dem mer än en stjärna, men det är inte omöjligt att är trevligare idag.

15 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte ett par skor härifrån och ja de…

Köpte ett par skor härifrån och ja de passa inte, kort och gått skickar tillbaka åker på att betala frakten för 49kr + att man beställde ett nytt par. Så man åkte på 50 kr, lite små irriterande. Med tanke på att de flesta företag erbjuder fria returer..

Så tänk er för innan ni beställer om ni ska göra en retur på deras produkter.

5 de mayo de 2025

Respuesta de Löplabbet Sverige

Tack för ditt omdöme, vi tar din feedback till oss.

Önskar dig en fin dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställde ett par kompressions sleeves…

Beställde ett par kompressions sleeves till vaderna. Den ena började spricka upp efter bara någon användning. Skickar mejl till löplabbet om att reklamera produkten och förklara vad som hänt.
Får svar att jag lär ta mig till en fysisk butik för att reklamera. Det innebär alltså 3-4 timmars bilresa för att dom ska titta och avgöra om den ska reklameras antar jag?
Kanske inte ska driva en e-handel om kunderna sedan är tvungen att ta sig till en fysisk butik för att reklamera. Kanske vore annat om det fanns en fysisk butik inom en 5 mils radie men det gör det ju inte.

Skickar ett svar och förklarar att det är bedrövligt att jag lär ta mig till en fysiskbutik för att reklamera en produkt jag köpt och frågar om jag inte kan skicka bilderna på produktens produktionsfel?
Får tills svar att "absolut" det går bra att göra det.

Skickar bilderna 5 maj och förväntade mig ett snabbt svar. Men inte fått något svar efter det och idag är det den 14 maj.

Riktigt dåligt....

1 de mayo de 2025

Hej Kim,

Jag skrev till dig via vår kundtjänst, och hoppas att mailet nådde fram till dig. Jag ber verkligen om ursäkt för att du inte fått ditt ärende löst, det är inte bra hanterat.
Vänligen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Får inget svar via kundtjänst

Beställde ett bar skor från webb-butiken. Dom hade skav på färgen vilket gjorde att jag kontaktade kundtjänst för att reklamera. Fick svar inom 24 h att jag måste “gå till en butik för att reklamera”. Jag svarade direkt att jag har ingen butik nära mig mig, därav att jag beställer från deras webb-butik. Inte fått svar på detta på 72 timmar, så blir väl att åka fyra timmar till närmaste butik om man ska lyssna på denna hjälpsamma kundtjänsten.
Uppdatering: fick samtal från kundtjänst som ringde och bad om ursäkt för beteendet

5 de mayo de 2025

Hej Hilda,

Tack för ditt omdöme, vi tar det till oss och ber om ursäkt för den bristande servicen! Så ska det inte gå till.

Önskar dig en fin helg!

Hälsnignar,

Fantastisk service

Så fantastisk service med allt från utprovning till köp! Köpte ett par skor som kändes bra i butiken men efter första löprundan kändes som klumpar på fötterna. Hade ett annat ärende till löplabbet där vi kom att snacka om skorna. Löplabbet tog emot skorna som reklamation och jag kunde prova ut en annan sko som passade mig bättre. Helt fantastisk serviceanda! Hade inte alls förväntat mig att lämna tillbaka skorna men personalen på löplabbet föreslog det på egen hand. Wow!

28 de abril de 2025

Hej Malin!

Tack för ditt omdöme, det är riktigt kul att höra att du är så nöjd med vår service! 🌷☀

Du är varmt välkommen tillbaka även i framtiden!

Sigge

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.