Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Ver más
La empresa ha respondido
Laat in de middag zoekende naar dekbledklemmen. Niet te moeilijk geen lange levertijd. Super artikel werkt eenvoudig en doeltreffend. Ga nog een set bestellen voor het logeerbed. Eenvoudig 2 dunne de... Ver más
Escrito por la empresa
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Zorgmatras
Netjes afgeleverd had twee 1pers. besteld was er maar 1 afgestuurd even een telefoontje was zo op gelost

Respuesta de Zorgmatras
Een klein puntje van kritiek: op 31 augustus werd mij gevraagd een berichtje te schrijven over de producten die ik besteld had. Echter, ik had nog niets ontvangen, hetgeen ik dan ook bericht heb. Op 2 september kreeg ik de vraag een aantal sterren toe te kennen aan Zorgmatras over de afhandeling van de bestelling. Wel werd toen vermeld, dat het mogelijk was, dat de bestelling nog niet ontvangen was, hetgeen ook nog steeds het geval was. Inmiddels heb ik de bestelling ontvangen en ben hier heel tevreden over.

Respuesta de Zorgmatras
Product is goed en op tijd geleverd volgens afspraak.
Zeer tevreden dus.

Respuesta de Zorgmatras
Ik zou ook 5 sterren kunnen geven maar tegenwoordig wil iedereen een review. Daar zit ik niet op te wachten.

Goede kwaliteit dekbedden zonder hoes. Slapen erg lekker 💤

Respuesta de Zorgmatras
Aan de telefoon duidelijke uitleg. Volgens afspraak geleverd. Mooie materialen.

Respuesta de Zorgmatras
Prima producten, vriendelijke klantenservice.
Alleen heel erg jammer dat ik erachter kwam dat mijn zending niet compleet was, mailtje gestuurd en werd vrijwel direct een nalevering gedaan.
Maar ook die was niet compleet, nog een mailtje en uiteindelijk weer een nalevering.
Kom op beste magazijnmedewerker(s)/inpakker(s), lees de bestelling goed en vooral de kolom aantal.

Respuesta de Zorgmatras
de adminstratie was wel wat in de war. dat verdient zeker aandacht

Respuesta de Zorgmatras
doen wat ze beloven besteld volgende dag geleverd goed verpakt materiaal zoals beschreven nu voor de tweede keer iets besteld niks op aan te merken ga zo door

Respuesta de Zorgmatras
Mooi afgewerkt de instopstrook dekbed prima goed geleverd
Alleen jammer dat de ritssluiting rond om loopt dus ook aan de slaap kant

Respuesta de Zorgmatras
Más información sobre otros tipos de reseñas.