Ik wou graag postkaartjes met afgeronde hoeken van 5 mm. Ik vond nergens bij het bestellen de optie dit aan te duiden. Ik schreef een opmerking bij mijn bestelling met de vraag de afgeronde hoeken toe... Ver más
Duidelijke aflever en afhaalmomenten. Ze bieden zekerheid aan. Prijs voordelig met afnemen van grotere hoeveelheid wat fijn is om wat reserve te hebben en niet te moeten stressen op aantallen.... Ver más
La empresa ha respondido
In de laatste 5 jaar regelmatig drukwerk besteld, de kwaliteit is altijd perfect. Gebruiksvriendelijke webshop, maar vind je niet echt terug wat je zoekt, dan word je via e-mail meteen geholpen en wor... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Drukkerij ZwartOpWit. Vanaf het begin tot de levering is alles perfect verlopen. Kwaliteit: Het drukwerk ziet er werkelijk prachtig uit. De k... Ver más
Información sobre la empresa
- Impresora comercial
- Tienda de pancartas publicitarias
- Impresora digital
- Servicio de impresión fotográfica
- Tienda de grabados y letreros
- Fabricante de pegatinas
Sobre Zwartopwit
Escrito por la empresa
Met 85 jaar ervaring, ben je zeker van een garantie voor vakkennis en dus prima print- en drukwerk, snelheid en flexibiliteit.
PrePress, drukken, printen, afwerken, inpakken. De volledige productie is in eigen beheer, door onze eigen mensen, op onze eigen printers en drukpersen! Dat zijn meer dan 200 ervaren handen elke werkdag in de weer voor jou.
Via onze eenvoudige website plaats je makkelijk je bestelling. Je bestanden worden gratis gecontroleerd door de drukkerij.
Service
Ons team van medewerkers wil je graag begeleiden van aan je ontwerp tot bij de levering. Vind je het niet op onze website, vraag het dan via onze chat, online support of via de telefoon...
Meer dan 9000 producten
Snel, eenvoudig en erg duidelijk! In onze webshop vind je gestaffelde prijzen voor meer dan 9000 artikels. En opgepast ze zijn scherp.
Kwaliteiten
Met een uitgekiend aantal papiersoorten en met respect voor kwaliteit en de natuur (FSC) een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden, dat is onze uitdaging.
Vanaf de upload van je bestand tot aan de levering aan je deur controleren wij iedere productiestap van je bestelling. Daarom kunnen we je de gekende Zwartopwit-kwaliteit garanderen voor al je druk- en printwerk.
Afwerking
Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren, perforeren, lakken, stansen, nummeren, … het kan allemaal!
Levering
Zwartopwit heeft snelle en vaste leveringstermijnen, je drukwerk is al klaar op 3 dagen.
Servicepunt en afhaalpunt
Jij bepaalt waar wij moeten leveren. Helemaal gratis op één van onze servicepunten in Vlaanderen of tegen een kleine transportvergoeding aan je voordeur of waar je maar wil!
Kies voor duurzaam print- en drukwerk!
Escrito por la empresa

- 100% eigen productie
- drukwerk in 3 dagen
- een groot aanbod
- alles met een glimlach
Grensstraat 9, 2270, Herenthout, Bélgica
- 014 28 58 78
- hallo@zwartopwit.be
- zwartopwit.be
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Hoge kwaliteit en altijd heel behulpzaam én snel
Altijd heel behulpzaam én snel! Hoge kwaliteit van drukwerk en papier!

Wat wil je nog meer?
Heldere producten, heldere prijs, goede kwaliteit, vlotte levering en dat zo duurzaam mogelijk - wat wil je nog meer in een drukwerk partner?

Menselijke drukkerij
De website werkt prima, maar als je een vraag hebt kan je snel bij een medewerker terecht. Dat menselijk aspect is echt belangrijk om vlot samen te werken.

Snelle respons!
Heel duidelijke informatie ontvangen van een medewerker omtrent de mogelijkheden qua drukwerk waarmee we direct verder kunnen!

Respuesta de Zwartopwit
Top service en super vriendelijke…
Top service en super vriendelijke mensen in hasselt

Tip-top
Het drukwerk is zoals steeds tip-top in orde. Deze keer wat problemen met de levering, maar door Zwartopwit werd dit goed opgenomen en gezorgd voor een oplossing. Goede service!

Respuesta de Zwartopwit
Zeer goede prijs-kwaliteit en snelle en…
Zeer goede prijs-kwaliteit en snelle en vriendelijke service.

Respuesta de Zwartopwit
Duidelijke communicatie en behulpzaam…
Duidelijke communicatie en behulpzaam als er eens iets mis gaat. Goede kwaliteit.

Goed advies vooraf
Goed advies vooraf, snelle en goed verpakte levering, prijs zeker correct!
Er zullen nog bestellingen volgen.

Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling, net verpakt en kwalitatieve print. Vriendelijke communicatie.

Respuesta de Zwartopwit
De hulp in de winkel ( Eilandje) was…
De hulp in de winkel ( Eilandje) was wat het verschil maakte

Respuesta de Zwartopwit
Na al die jaren nog steeds top
Ik werk al heel wat jaren met jullie als drukwerkleverancier. De kwaliteit en de service blijven top. Als ik een verbeterpunt mag voorstellen: de webshop kan beter.

snelle communicatielijnen
snelle communicatielijnen, regelmatig uitbreiden van assortiment, mooie papierkeuzes, makkelijke website