Divers aanbod, goede kwaliteit en snelle levering. Plus toen de levering 1 x een dag langer op zich liet wachten en ik per mail informeerde, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijk en duidelijk ant... Ver más
Geen idee hoeveel tijd er tussen bestelling en levering zat maar weken. Geen contact mogelijk en geen reacties op mail. Teleurstellende ervaring.
Allemaal goed gegaan en juiste product gekregen, met destijds een hele leuke korting. Ik kan nog even niets zeggen over de kwaliteit van het product, maar de rest was prima.
Wedstrijdzwembroek besteld op 6 oktober. Snelle en juiste levering. Helaas komt na eerste gebuik de boord al los. Verschillende keren contact opgenomen via mail en website. Krijg heel soms een vage ma... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste webshop in zwemkleding. De fanatieke zwemmer vindt hier alle spullen die nodig zijn voor een goede training of wedstrijd.
Papland 16, 4206 CL, Gorinchem, Holanda
- +31202051148
- info@zwemmershop.nl
- zwemmershop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Zeer slechte service
We hebben op donderdag een heel duur Arena wedstrijdbadpak ( 530 euro) gekocht. Dit bleek op vrijdag mankementen te vertonen. Onmiddelijk email gestuurd met foto's. Op dinsdag teruggebeld dat er eerst contact opgenomen moest worden met de fabrikant, dat het badpak niet zomaar geretourneerd kan worden. Inmiddels zijn we een week verder. Niks meer gehoord. Emails blijven onbeantwoord, chat functie op de website doet het niet. Klantenservice zou tussen 11.00 een 16.00 op di, woe en do bereikbaar zijn. Elke dag meerdere keren gebeld en krijg een bandje te horen waarop gezegd wordt dan men telefonisch niet bereikbaar is. NK staat voor de deur en nu geen badpak.....
Zeker geen snelle levering!
Ze zetten op de site dat ze snel leveren, nou heb er twee weken op moeten wachten.
Kan gebeuren natuurlijk, maar als je vervolgens ook geen contact met ze kan krijgen is dit wel heel vervelend.
Toen ik aangaf mijn bestelling te willen annuleren kreeg ik opeens een mail dat mijn bestelling er aan kwam, bijzonder!
Helaas moet ik 1 product retour sturen, hier moet je ook zelf voor betalen.
Heb zwemslippers besteld en gekregen…
Heb zwemslippers besteld en gekregen maat 44 deze pasten niet . Deze zijn omgeruild voor maat 45 maar deze zijn ook te smal. Nu wil ik deze terug sturen maar dat lukt niet via jullie site heb hier over gebeld . Ik zou hierover terug gebeld worden maar dat is tot op heden niet gebeurd. Bestelnummer is 47963 Vr.Gr. Henk Botter
Deel bestelling komt nooit aan en zwemmershop doet niets.
23 april een bestelling geplaatst en tot op heden ontbreekt er een deel van de bestelling. Het was een cadeau voor mijn dochter die morgen een synchroonzwemmen muziekwedstrijd heeft, ruim op tijd besteld zou je zeggen. We hebben meerdere keren contact met jullie gezocht en dan wordt er gezegd dat het wel verstuurd is (het pakketje dat wij wel hebben ontvangen was een brievenbuspakketje en daar past de tas die ik heb besteld helemaal niet in) en dat jullie nog wel even zullen kijken of het ergens is….
Waardeloos, ik zal hier nooit meer wat bestellen. Heel teleurstellend dit.
Prima en duidelijke website
Prima en duidelijke website, snelle levering en helemaal volgens verwachting.
Goede service ook als iets mis gaat,
Goede service ook als iets mis gaat,
(geen levering)
Werd goed en snel opgelost,Top!
Eerst na tweemaal een herhaalde klacht…
Eerst na tweemaal een herhaalde klacht over een te strakke brilband en een slechte recensie op twitter komt eindelijk een bericht van Floor met een advies waar ik niets aan heb. De band is te kort en dat blijft. Ik zit nu met een dure bril van € 50 waar ik geen donder aan heb. Nu mag ik het product retourneren maar de kosten daarvan komen voor mijn rekening, terwijl mij een waardeloos product is geleverd

Respuesta de Zwemmershop
Ik ben absoluut niet tevreden
Ik ben absoluut niet tevreden. Ik kocht slippers, maar kon met mijn voet bij lange na niet onder de band door. Deze was veel te krap! Omdat de slippers €24,95 waren moest ik €4,95 verzendkosten betalen. Het terugsturen was echter nog €7,25. Het is belachelijk dat je als klant beide verzendkosten moet betalen en dat ze geen deal hebben gesloten zodat het op z’n minst minder kost. Het is belachelijk bijna 50% te betalen aan verzendkosten van een product die je niet meer hebt. Ik zouzwemmershop dan ook absoluut niet aanbevelen.

Respuesta de Zwemmershop
Zeer slechte communicatie vanuit webshop en negeren van terugbelverzoeken
Had ik maar eerst onderstaande recensies gelezen van deze webshop want ik heb helaas hetzelfde meegemaakt.
Na aankoop van het product (badpak), bleek het niet de juiste maat. Ik wilde het product retourneren en heb hiervoor een retouraanvraag
ingediend, conform de procedure beschreven op de website. Enkele dagen later ontving ik bericht dat mijn retouraanvraag was afgewezen met de reden:
"Reden van afwijzing: Zie retourbeleid. Actie artikel"
Echter: op de website kan ik nergens terugvinden dat
actieproducten niet kunnen worden geretourneerd. Ook op de pakbon staat deze reden niet tussen de andere retourneervoorwaarden. Ik heb meermaals (per mail, whatsapp, telefonisch) geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf om hun besluit te herzien maar na een maand heb ik nog steeds geen reactie ontvangen, ook niet na het indienen van een officiële klacht. Terugbelverzoeken via het callcenter worden niet gehonoreerd. De webshop verwijst naar "Webwinkelkeur.nl" voor het indienen van een
geschil, maar daar lees ik dat zwemmershop geen lid is van dat keurmerk en dat er dus misbruik wordt gemaakt van Webwinkelkeur.
Het negeren van mijn terugbelverzoeken en andere berichten maakt mij boos. Ik wil anderen waarschuwen door het achterlaten van deze recensie.
Een zwembroek besteld die op voorraad…
Een zwembroek besteld die op voorraad leek te zijn, dus dan heb je hem mooi volgende dag binnen, wat niet zo was.
Na 3 dagen op de site gekeken en daar stond dat de broek geleverd was. Vanaf toen ca 40 keer gebeld en verschillende emails gestuurd. Je krijgt wel een vriendelijke telefonist aan de lijn en die maakt een terugbelverzoek. Je wordt nooit teruggebeld.
2 keer iemand van de winkel zelf aan de lijn weten te krijgen, maar die moesten het elke keer aan een collega overlaten voor welke onduidelijke reden dan ook en dan word je opnieuw teruggebeld. NIET.
Inmiddels bijna 3 weken verder, er wordt nergens op gereageerd. Lijkt er dus op dat ik mijn geld kwijt ben, zoals het er nu uitziet.
Ik heb de broek ontvangen, 6 weken na bestelling. Daarom verander ik de beoordeling naar 3 van de 5, omdat de communicatie met het bedrijf extreem moeilijk is en omdat de beloofde levertijd niet klopt
Geen contact meer na negatieve review
Na mijn eerste (negatieve) review via mail bericht ontvangen dat men door mijn negatieve review geen contact meer met mij wil opnemen. Mijn eerste review lijkt overigens verwijderd(??). Op dit moment heb ik de bestelling volledig betaald maar stuurt men mij, ondanks meerdere verzoeken, niets toe. Er wordt ook niet gereageerd op mijn e-mails.
Bizar bedrijf, bestel hier zeker niets meer.
Helemaal top
Helemaal top, erg snel geleverd en goed verpakt. Ook erg leuk dat er een persoonlijk berichtje op de pakbon was geschreven.
Fijne shop, goed advies
Prettige shop, handige online tool om advies te vragen! De bestelling werd ook mega snel geleverd, netjes verpakt met een leuk handgeschreven briefje er bij. Volgende keer zeker weer Zwemmershop!

Respuesta de Zwemmershop
Zeer slecht retour beleid (met update)
Zeer slecht retour beleid. Men krijgt geen reactie en het geld ben je kwijt.
Update!
Vandaag bericht gekregen dat ik mijn aankoop bedrag terug krijg. Heeft even geduurd, maar men heeft de moeite genomen om te reageren en dan ook nog met goed nieuws.
Blij dat de verkoper zijn klanten toch serieus neemt.
Daarom van 1 naar 3 sterren. Als men dit direct had gedaan was het 5 sterren.

Respuesta de Zwemmershop
Sinds december 2017 probeer ik…
Sinds december 2017 probeer ik communicatie met dit bedrijf te hebben en een probleem op te lossen. Ze stoppen gewoon ijskoud met terug mailen. Ik had artikelen geretourneerd. Ze claimden dat t gebruikt was, maar dat was niet waar.
Ze claimden ook dat ik te laat was voor hun heel erg korte 14 dagen termijn. Dat is wel waar. maar ik heb telefonisch contact erover gehad en t leek van hun kant in orde. 14 Dagen is wel heel kort als je zoals ik regelmatig een week of langer weg bent.
Mijn retouren dus afgekeurd, wegens gebruikt en te laat. Ik kreeg een mail waarin stond dat ik een bericht met mijn adres moest sturen om het terug gestuurd te krijgen. Ik heb dat bericht meerdere keren gestuurd. Geen antwoord gehad en ook die 3 duikbrillen en badmuts niet terug gekregen.
Ik heb meerdere malen gemaild en kreeg steeds een soort standaard antwoord, waar ik op reageerde, de toestand uitlegde en dan viel het weer stil van hun kant.
In Juli eindelijk weer s contact en nu in oktober weer. Men beweert dat ze de spullen vernietigd hebben omdat ik niet gereageerd had op hun bericht waarin stond dat ik mijn adres moest doorgeven voor de retouren weer retour naar mij. Ze hebben mijn adres toch? Maar ik had het netjes doorgegeven, toch nog.
In een eerdere fase van de slechte communicatie beweerden ze overigens dat ik de spullen nooit had geretourneerd. Natuurlijk had ik het wel terug gestuurd en liet het mailtje zien waarin mijn retour werd afgekeurd en toen veranderde het verhaal. Ik had een antwoord op dat mailtje moeten sturen.
Gallon dat heb ik gestuurd.
Als het verhaal verandert, naarmate de van hun kant tergend langzame dialoog vordert, dan weet je dat het foute boel is. Frustrerend en zonde van mijn geld, maar ook mijn tijd en energie. Ik ben gewoon bestolen. Ze hebben hun zaakjes niet op orde. Rond de 100 euro door de plee.
Ze hebben ook t totaal geen gevoel voor context. Ik kreeg 15% korting op mijn volgende aankoop aangeboden, maar dat moest ik wel binnen een maand kopen. Je vraagt je af of ze wel helemaal tof zijn daar.
Ik heb voor meer dan 100 euro retouren, das toch niet in verhouding?
Ik ga mijn zwemspullen voor het nieuwe winterseizoen natuurlijk niet bij hun kopen na dit drama.
Echt goedkoop zijn ze niet en via Amazon krijg je altijd betere service.