Divers aanbod, goede kwaliteit en snelle levering. Plus toen de levering 1 x een dag langer op zich liet wachten en ik per mail informeerde, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijk en duidelijk ant... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Geen idee hoeveel tijd er tussen bestelling en levering zat maar weken. Geen contact mogelijk en geen reacties op mail. Teleurstellende ervaring.
Allemaal goed gegaan en juiste product gekregen, met destijds een hele leuke korting. Ik kan nog even niets zeggen over de kwaliteit van het product, maar de rest was prima.
Wedstrijdzwembroek besteld op 6 oktober. Snelle en juiste levering. Helaas komt na eerste gebuik de boord al los. Verschillende keren contact opgenomen via mail en website. Krijg heel soms een vage ma... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste webshop in zwemkleding. De fanatieke zwemmer vindt hier alle spullen die nodig zijn voor een goede training of wedstrijd.
Información de contacto
Papland 16, 4206 CL, Gorinchem, Holanda
- +31202051148
- info@zwemmershop.nl
- zwemmershop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Verschrikkelijke service
Duikbril lekt, ze werken nergens in mee en op de email word niet meer gereageerd

Respuesta de Zwemmershop
I COULD NOT GET ANY REPLY FROM YOU VİA…
I COULD NOT GET ANY REPLY FROM YOU VİA CHATBOX OR EMAİL.
Makkelijk te selecteren
Makkelijk te selecteren, goed verpakt, goed verstuurd en aangekomen
Snel en makkelijk bestellen en een…
Snel en makkelijk bestellen en een snelle levering
Twee Badpakken gekocht
Onlangs had ik twee badpakken besteld; een badpak bleek later niet meer leverbaar. Dat werd per e-mail netjes meegedeeld. Er werd ook excuses aangeboden. Er waren twee opties: het geldbedrag terug laten storten of een cadeaubon van 150 % van de waarde van het badpak. Heel attent.
Niet geleverd!
Op 17 september een bestelling geplaatst, op 9 oktober contact gezocht via de app op de site van zwemmershop en ook op 9 oktober een mail gestuurd of ze kunnen doorgeven wanneer deze geleverd gaat worden. Geen enkele reactie tot zover en ook geen levering van de bestelde tas.

Geweldige zwembroek
Geweldige zwembroek voor een redelijke prijs.
Ook tevreden over de verzending!
Voordat je bestelt krijg je contact via…
Voordat je bestelt krijg je contact via de mail. En heel behulpzaam met maten die niet blijken te kloppen. Nadat je eenmaal besteld hebt en iets wilt retouren zijn ze niet meer bereikbaar. En sturen ze je retour weer naar je terug.
Ik probeer al weken contact te krijgen…
Ik probeer al weken contact te krijgen over een zwembroek die maar niet geleverd wordt. Soms een kort teken van leven, maar dat is meestal van korte duur. Deze webshop echt mijden!
Geven geen reactie na aankoop
De junior glide scuba set van Speedo werd redelijk snel bezorgd.
Echter na 3x de flippers gebruikt te hebben waren beiden flippers doormidden gescheurd.
Na een mail te hebben gestuurd werd er niet gereageerd. Ook na de 2de verzonden mail werd er niet gereageerd. Ook via het chat bericht werd er geen reactie gegeven.Telefonisch geprobeerd contact te krijgen ook hier zijn ze niet bereikbaar. Wel ontvingen we nieuwe aanbiedingen per mail van andere producten waarbij het adres Europalaan 26 te Alphen aan den Rijn werd gebruikt. Hier zijn we naartoe gereden en het pand was leeg. De letters waren nog wel zichtbaar dat ze in het pand hadden gezeten.
Tot heden nog steeds geen reactie ontvangen helaas.
Complete customer service.
Complete customer service.
I ordered through e-mail almost real-time communication. They are very kind and quick to answer.
Prima afgewikkeld
Prima afgewikkeld, heel snel geleverd. Jammer dat het in een te grote verpakking gestuurd is.
makkelijke site en snel geleverd.
Tegenvaller
Het beviel me niet dat ik een derde artikel in mijn boodschappenmandje kreeg gelegd; hier kwam ik niet vanaf nadat ik de hoeveelheid op 0 had gezet. Ik denk niet dat ik ooit nog iets hier koop