Valorada con 5 estrellas sobre 5

Abicart är smidigt att jobba med, och enkelt att lägga till alla funktioner som krävs för webshoppen. Dessutom är helpdesken bra, snabb och kunnig. Jag har två butiker hos dem och det fungerar väldigt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit kund hos Abicart under många år ,och allt har fungerat som det ska,även om jag saknat den personliga kontakten vi kunde ha från början,och allt inte var så automatiserat,men vet att det är... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har arbetat med Valentin Wiberg under hela vår övergång till Abicart. Valentin har varit ett verkligen stort stöd. Alltid svarat på frågor. Säger Valentin att han ska ringa en viss tid - så gör h... Ver más

1. Proveedor de soluciones para eCommerce
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Det ska vara riktigt enkelt att sälja online och snabbt få tillgång till en global marknad. Vår mission är ge alla möjlighet att starta och drifta en grym webshop! Abicart startade som Textalk Webshop redan 1998, och vi har idag en gedigen erfarenhet av e-handel – med mer än 3800 nöjda kunder. Med ny teknik förenklar vi det som du vill uppnå för att din webshop ska utvecklas och växa oss.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,2

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag vill verkligen rekommendera Abicart!

Jag vill verkligen rekommendera Abicart! Massor av tillval ingår i priset och inga dolda avgifter. Admin är modernt med en många bra funktioner. Inte minst - kundservicen är suverän! Har fått massor av hjälp med flytten av min webshop!

6 de febrero de 2025

Koppling till BL, FUNGERAR EJ

Deras javla koppling till BL administration har krånglat ända sen 1 januari 2024, vilket har försett oss med MYCKET extra arbete, men dom har ändå mage och ta fullt betalt för en koppling som inte fungerar. Och kundservice suger fruktansvärt, var MYCKET bättre innan när det var texttalk, då fick man verkligen hjälp. NI ÄR VÄRDELÖSA

13 de enero de 2025

Bristande support

Plattformen lämnar mycket att önska. Supporten är bristfällig och svarstiderna är orimligt långa, vilket gör det svårt att få hjälp när problem uppstår. Systemet lider också av återkommande buggar som påverkar funktionaliteten negativt. Dessutom är hemsidorna som byggs med denna plattform ofta långsamma, vilket både försämrar användarupplevelsen och påverkar sökmotorrankningen negativt. Detta är inte ett verktyg jag kan rekommendera för den som söker en pålitlig och effektiv lösning.

4 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problem med köpkonverteringar sedan…

Problem med köpkonverteringar sedan augusti och Abicarts experter har erbjudit olika tjänster som ska göra spårningen fantastisk men utan resultat inga köpkonverteringar syns på analytic eller på Ads
Konverteringarna syns enbart på Tag manager.
Abicarts experter har uppdaterart analytic, ads och tag manager och säger att allt fungerar trots att inga konerteringar registreras. Vi förlorar stora summor p.g.a att vi kan inte annonsera med maximera konverteringar på ads eftersom inga köp registreras

2 de agosto de 2024

Tack till Abicart

Jag vill ge ett stort tack för den fantastiska servicen och den snabba responsen från både kundtjänst och utvecklingsteamet! Varje gång jag har haft en fråga eller behövt hjälp har kundtjänsten varit snabb att svara och extremt hjälpsamma. Utvecklarna verkar också lyhörda för feedback och jobbar aktivt för att förbättra användarupplevelsen. Tack för er professionalism och engagemang – det märks verkligen!

7 de noviembre de 2024

Anlita Abicart

Blev uppringd utav Abicart, först drog jag åt mig öronen. Men ju mer jag samtalade med personen( Valentin W) ju mer såld blev jag. Proffsiga och tillmötesgående. Snabba på svar via mailen samt telefon. Har man ett företag ett småskaleintegration eller mellan stor eller jätte stort. Så YES från mig. Medarbetarna på Abicart liksom hur duktiga som man förväntar sig av plattforms givare.
Med vänlig hälsning,
Susanne Roslagschoklad

31 de octubre de 2024

Fin service

Fin service! Trevliga och har en bra ton när de guidar en igenom sånt som kan va lite svårt att förstå :)

24 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft dom sedan vi startade…

Vi har haft dom sedan vi startade företag och dom har kunnat hjälpa oss med det vi behövt hjälp med och kan svara så även en icke it människa förstår.
Man får snabb hjälp.

25 de marzo de 2024

Proffsigt bemötande

Har använt oss av Abicart i många år och är väldigt nöjda. Snabb support och mycket bra hjälp med ändringar i webb shopen enligt önskemål. Samtliga i teamet som jag har varit i kontakt med har varit kunniga i alla frågor och de känns positivt inställda till alla frågor och problemlösningar. Skulle varmt rekommendera Abicart till andra.

21 de marzo de 2024

Abicart för mina E-handelssajter

Jag administrerar flera sajter som är byggda i Abicart och det fungerar mycket bra! Har kört Abicart sedan 2015. Jag har byggt både B2C & B2B sajter i Abicart med lyckat resultat. Supporten är snabb och kunnig. Fick senast idag snabb och viktig hjälp avseende Cookie-inställningarna. Det är viktigt att förstå att mina egna krav och önskemål på ex nya funktioner och förbättringar kanske inte är majoritetens krav och kanske inte blir högst prioriterat. Finns inget system som kan genomföra allt på en gång.
Keep up the good work! :-)

15 de marzo de 2024

Supernöjd

Supernöjd! Haft abicart i ca 8år och får alltid hjälp snabbt och effektivt. Har testat andra plattformar men har återvänt till Abicart pga väldigt mycket valuta för pengarna. Så smidigt att man kan beställa designpaket och få sin webshop specialdesignad. Smidig ihopkoppling med Klarna och Karna shipping med postnord, har förenklat orderhanteringen mycket! Det negativa är väl att det strular ibland men upplevde att det strulade mycket mer och oftare hos de plattformar jag använt tidigare. Och nu kan man chata med AI för att få snabba svar på frågor. Mer avancerade frågor kan man ibland få vänta på någon timme men överlag brukar jag få hjälp omgående.
Vissa omfattande uppdateringar, nyheter och feauters kan ibland ta långtid men när de är redo så fungerar dom oftast felfritt och Abicart tar öppet emot feedback och kan snabbt göra uppdateringar. Upplever dem som väldigt engagerande och hjälpsamma. Så rekommenderar varmt att att ha sin webshop hos Abicart!

15 de marzo de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.