Valorada con 5 estrellas sobre 5

Abicart är smidigt att jobba med, och enkelt att lägga till alla funktioner som krävs för webshoppen. Dessutom är helpdesken bra, snabb och kunnig. Jag har två butiker hos dem och det fungerar väldigt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit kund hos Abicart under många år ,och allt har fungerat som det ska,även om jag saknat den personliga kontakten vi kunde ha från början,och allt inte var så automatiserat,men vet att det är... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har arbetat med Valentin Wiberg under hela vår övergång till Abicart. Valentin har varit ett verkligen stort stöd. Alltid svarat på frågor. Säger Valentin att han ska ringa en viss tid - så gör h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deras javla koppling till BL administration har krånglat ända sen 1 januari 2024, vilket har försett oss med MYCKET extra arbete, men dom har ändå mage och ta fullt betalt för en koppling som inte fun... Ver más

1. Proveedor de soluciones para eCommerce
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Det ska vara riktigt enkelt att sälja online och snabbt få tillgång till en global marknad. Vår mission är ge alla möjlighet att starta och drifta en grym webshop! Abicart startade som Textalk Webshop redan 1998, och vi har idag en gedigen erfarenhet av e-handel – med mer än 3800 nöjda kunder. Med ny teknik förenklar vi det som du vill uppnå för att din webshop ska utvecklas och växa oss.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,2

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nonchalant kundservice

Rekommenderar inte med tanke på att problem oftast inte blir lösta och man blir aldrig kompenserad för all extra arbete och alla beställningar & kunder man förlorar.

Kopplingen mot SwedbankPay/PayEx fungerar inte alls bra. Har haft sååå många kunder med "error vid koppling till Swedbank pay" i kassan.

De går inte att ändra sin förvandla adress hur man än gör, även om man loggar in på sitt Swedbank pay konto och ändrar det där (vilket är vad de rekommenderar) så får väldigt många kunder upp fel adress.

Jag har fått många beställningar med blanka kund uppgifter, alltså ingen kundinfo över huvudtaget så går inte att göra beställningen.

Har fått blanka beställningar på 0kr utan info?

Kunder har blivit dubbel debiterade osv. osv.

Så om ni funderar på abicart så skulle jag rekommendera shopify istället. Abicart har inte gett mig någon kompensation, trost att dom får mitt företag att kännas som att den scammar folk. Dålig kundservice, skiter helt enkelt i deras kunder och skyller alltid på någon annan.

Dom säger att felet inte ligger hos dom. Men det är väl inte mitt fel heller? Jag som kund betalar ju för en tjänst jag förväntar ska fungera. Sen om felet ligger hos dom eller deras samarbetspartners borde väl inte jag bli drabbad? Men tyvärr är de så det fungerar hos dom.

23 de agosto de 2022

Hej Mariana,

Jag beklagar att du upplever att du fått dålig service. Tyvärr händer det att integrationer till betalningslösningar drabbas av driftstörningar. Men vi jobbar alltid tillsammans med våra partners för att minimera detta.

Hör gärna av dig till mig på rikard@textalk.se så skall vi göra allt vi kan för att lösa detta för dig

Allt gott, Rikard Sigvardsson

Oseriöst företag

Oseriöst företag, haft 3 månader på sig att lösa enklare funktioner utan framgång. Kundservice borde inte ens får kallas kundservice. Att de sedan rensar reviews här på trustpilot är ju helt galet, tidigare fanns det hur många en stjärniga recensioner som helst. Detta är ett företag som borde anmälas.

15 de julio de 2022

Hej Caroline,
Vad tråkigt att du upplever att du fått dålig service. Hör gärna av dig till vår kundtjänst igen, så skall vi hjälpa dig med vad du behöver.

Btw, vi tar aldrig bort reviews.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig support och noll anpassning

Extremt långsam support och världens sämsta möjligheter att anpassa sidans utseende. Förutom att de erbjuder väldigt begränsat utbud till att anpassa utseendet på sidan så har de noll anpassning till mobilversionen. De har noll fokus på hur de ser ut när man går in på den skapad hemsidan via mobilen. Lyckas man få till en okej sida på datorn ser den hemsk ut på mobilen, och om man försöker anpassa till mobilen (vilket är väldigt svårt med deras utbud) ser det hemskt ut på datorn.
Enda anledningen till att de inte får en stjärna är att det går relativt smidigt med beställningar..

28 de mayo de 2022

Hej Alma,
Roligt att höra att det fungerar bra med dina beställningar.

Abicart är i första hand en gör-det-själv-plattform där det ingår väldigt många standardfunktioner till ett väldigt lågt pris.

Du kan anpassa sidan i detalj med hjälp av CSS, även mobilversionen såklart. Hör av dig till mig på rikard@textalk.se om du vill ha hjälp med detta.

Good service

Althea has clearly helped me quickly and in a nice way in many service matters.
She provides absolutely the highest level of good service.
Greetings Rolf

11 de abril de 2022

Hello,
Thank you for your nice review and good luck with your webshop.

All the best, Rikard

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fått bästa servicen på Abicart!

Har fått bästa servicen på Abicart. Smidigare onboarding till en plattform och mjukvara har jag sällan skådat - Kudos!

6 de abril de 2022

Respuesta de Abicart AB

Tack för ditt fina omdöme och lycka till med din webshop.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ovilja att försöka hjälp, eller okunskap?

Har två sidor hos dem idag, och kommer starta en tredje som kräver andra funktioner än de vi har idag. Tyvärr får jag ingen hjälp överhuvudtaget med frågor och funderingar som jag har...

Ska ändå sägas att de två sidorna vi har idag funkar bra.

4 de marzo de 2022

Respuesta de Abicart AB

Roligt att höra att dina två webbutiker hos oss fungerar bra.

Abicart är i första hand en mycket prisvärd gör-det själv-plattform. Om du vill ha hjälp med en skräddarsydd e-handelslösning, hör gärna av dig till mig direkt på rikard@textalk.se.

Allt gott, Rikard Sigvardsson

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måste även jag följa upp vad många…

Måste även jag följa upp vad många andra skriver, deras support är en av Sveriges sämsta. Öppnar telefonsupporten 9, sedan stänger de den 1130 i en timme för lunch, sedan stänger de supporten helt kl 15. Pinsamt!! Vi håller på och fixar en WP sida med Woocommerce, kostnaden för den är ungefär vad Abicart kostar under ett år. Men då styr du och kan hantera altl själv.

29 de noviembre de 2021

Dem kan inte något

Dem kan inte något
Jag har varit involverad i en kund som skulle koppla vår integrerade lösning med Abicart. På vår sida kunde konfirmera att allt fungerade som det skulle, men abicart bad sin kund att kontakta oss gång på gång. Vi fick aldrig några loggar från Abicart och dem kunde därför inte påvisa att det faktiskt fungerade på sin sida. Det hela slutade med att kunden fick ordna med en annan koppling efter att vi har försökt att få ABIcart att ordna felet på sin sida via en annan modul och då fungerade det med en gång (så felet var uppenbart inte hos oss som dem påstod). Ska också tillägga att jag pratade med Abicart flera gånger över telefon och mail och bad dem specifikt om att ta det vidare internt med exempelvis en utvecklare för att kunna visa på loggar internt så att vi kunde hjälpa dem att felsöka, eftersom dem inte klarade av att felsöka sin egen produkt.
Supporten var ganska trevlig men det är helt uppenbart att den inte har någon teknisk kunskap alls, tyvärr.
Vi har kopplat våra produkter med 100tals moduler och det här är rent tekniskt det minst kompetenta företaget som jag har varit involverad med.

29 de marzo de 2021

Startade min webbshop exakt för 1 år…KATASTROF

Startade min webbshop exakt för 1 år sedan med Texttalk men det var det sämsta jag har gjort. De har en plattform som är gammal och den behövs byggas om. Integrationer som inte fungerar gentemot Fortnox , de byter personal, ingen utbildning och de vet inte heller hur de skall svara för att de vet att plattformens utbyggnad ligger efter, de erkänner t om att de har problem och jag är inte den enda som har problem.
Kan ej rekommendera detta företag de skiter fullständigt i muntliga överenskommelser och ersättning för förluster och arbete som jag har lagt ner och de som arbetar med redovisningar. Deras marknads profilering är ett skämt,

11 de febrero de 2021

Riktigt urkasst

Riktigt urkasst, och värre blir det bara dag för dag.

Vi har varit kunder i 5 år och sett hur allt raserats.

Kundsupporten är urkass nästintill obefintlig, man kan aldrig lita på att dom återkopplar, utan måste konstant påminna för att få svar. Nån djupare kunskap har dom inte heller och vill man göra någon ändring på hemsidan får man höra av sig till deras systerbolag Webfolket som är jättesmidiga men istället tar 1200kr/h.

11 de enero de 2021

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service, och support.
Svarar inte på varken mail eller chat
Hjälp får man inte här!

Byte av webshops leverantör pågår!!!

Det var så mycket bättre förut när det var Textalk
Ni på Abicart har förstört allt!

18 de diciembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Buggigt systemet och sämsta support

Systemet är fullt med buggar.
1. Deras Extrapris funktionalitet fungerar inte när man har olika priser för olika storlekar (kundens val). Det blir rätt extrapris på lägsta priset bara (minsta storleken). Resterande storlekarna får fel extrapris Denna bugg har legat hos de i ca ett halvt år och de har erkänt att de inte ens vet om utvecklarna kommer att lösa det någon gång

2. Deras Google Facebook och Shopping data-feeds fungerar inte korrekt. Extrapris skickas inte till Facebook och Google. Som resultat visas fel priser i annonserna

3. Fel i scripter i plattformen ställde till med stora problem med Google Shopping vilket i sin tur stoppade vår försäljning under flera veckor (i skrivande stund, pågår problemet fortfarande)

4. Plattformens HTML editor är full av buggar

5. Fast de lovar att de återkommer gör de sällan det. Man måste själv ringa, följa upp och påminna flera gånger.

6. De som jobbar på kundtjänsten har för lite kunskap om systemet.

1 de septiembre de 2020
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.