Valorada con 5 estrellas sobre 5

Abicart är smidigt att jobba med, och enkelt att lägga till alla funktioner som krävs för webshoppen. Dessutom är helpdesken bra, snabb och kunnig. Jag har två butiker hos dem och det fungerar väldigt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit kund hos Abicart under många år ,och allt har fungerat som det ska,även om jag saknat den personliga kontakten vi kunde ha från början,och allt inte var så automatiserat,men vet att det är... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har arbetat med Valentin Wiberg under hela vår övergång till Abicart. Valentin har varit ett verkligen stort stöd. Alltid svarat på frågor. Säger Valentin att han ska ringa en viss tid - så gör h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deras javla koppling till BL administration har krånglat ända sen 1 januari 2024, vilket har försett oss med MYCKET extra arbete, men dom har ändå mage och ta fullt betalt för en koppling som inte fun... Ver más

1. Proveedor de soluciones para eCommerce
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Det ska vara riktigt enkelt att sälja online och snabbt få tillgång till en global marknad. Vår mission är ge alla möjlighet att starta och drifta en grym webshop! Abicart startade som Textalk Webshop redan 1998, och vi har idag en gedigen erfarenhet av e-handel – med mer än 3800 nöjda kunder. Med ny teknik förenklar vi det som du vill uppnå för att din webshop ska utvecklas och växa oss.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,2

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag vill verkligen rekommendera Abicart…

Jag vill verkligen rekommendera Abicart till andra! Deras kundtjänst har varit enastående och har hjälpt mig otroligt mycket med alla mina frågor. De är alltid snabba, kunniga och otroligt hjälpsamma.
Deras vänliga och positiva attityd har verkligen gjort min upplevelse som kund mycket positiv och problemfri.
Tack så mycket för all er hjälp och support!

15 de marzo de 2024

Värdelös kundservice

Våran hemsida är nere! Kundservicen hos abicart är den sämsta, när man ringer eran kundservice så är det bara en telefonsvarare som hänvisar till abicart.se som också är nere.

30 de agosto de 2023

Hej Daniel,

Trots att vår elförsörjning är redundant, stötte vi på tekniska problem hos vår nätleverantör som skadade vår kritiska hårdvara. Även vår status-sida blev otillgänglig. Vi har nu börjat processen med att gradvis återstarta våra system, och ni kan uppleva viss instabilitet under den närmaste timmen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deras kundsupport är tyvärr nog sämst…

Deras kundsupport är tyvärr nog sämst på marknaden, och det är konstant krångel med hemsidan. Rekommenderar verkligen inte Abicart till någon som vill ha en fungerande websida/webshop.

Vår hemsida ligger nere som vanligt just nu, och det går inte ens att kontakta Abicart, för att man måsta vara inloggad på hemsidan för att göra det säger dom när man försöker ringa dit. Visar ju tydligt på hur dåligt deras support fungerar.

Att ha kundsupport några timmar per dag med 1 timmes lunch är ett skämt med tanke på att alla deras kunder lever på att hemsidorna ska ligga uppe.

30 de agosto de 2023

Hej Thomas,

Idag upplevde vi en ovanlig händelsekedja som påverkade våra tjänster. En traktorolycka i Mölndal ledde till strömavbrott i tre kommuner, vilket påverkade över 20 000 hushåll. Trots att vår elförsörjning är redundant, stötte vi på tekniska problem hos vår nätleverantör som skadade vår kritiska hårdvara. Även vår status-sida blev otillgänglig.

Vi har nu börjat processen med att gradvis återstarta våra system, och ni kan uppleva viss instabilitet under den närmaste timmen. Vårt team arbetar intensivt för att återställa allt till normal drift och vi kommer snart att informera er om orsakerna och de åtgärder vi vidtar för att förhindra framtida störningar. Vi ber om ursäkt för besväret och tackar för ert tålamod.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Över lag nöjd med plattformen

Jag har varit med ett antal år och har mestadels varit nöjd. Plattformen är lättanvänd, relativt prisvärd och har för det mesta fungerat väldigt bra.
Där finns dock förbättringspotential, speciellt med kundtjänsten och dialogen mellan mig som kund och de som jobbar(jobbat?) i supporten.

Det har varit några gånger där man fått peka med hela handen och fått vänta orimligt länge på svar, men det har löst sig i slutändan och det är det viktiga.

Det ni på Abicart måste förstå är att flera, kanske många av oss småföretagare i Sverige helt eller delvis lever på webhandeln, så fungerar inte webshopen, så är det vår levebröd ni fifflar med. Förlorad försäljning pga ändringar, uppdateringar, eller driftstörningar får helt enkelt inte förkomma.

Med det sagt så är det väldigt få tillfällen under de åren jag haft plattformen som det strulat.

9 de mayo de 2023

Tack Ulf!

Tacksam för Ulf som idag räddade min dag när jag trodde jag raderat allt :)

3 de marzo de 2023

Gränslöst

Vi rekommenderar Abicart som plattform. En användarvänlig lösning som tillsammans med en supporttjänst kan hjälpa till med att skapa och skräddarsy det mesta, gränslöst helt enkelt!

15 de diciembre de 2022

Respuesta de Abicart AB

Det är alltid roligt att höra att vi har gjort ett bra jobb och vi är tacksamma för att ni tog er tid att lämna ett så fint omdöme. Vi hoppas att vi har kunnat hjälpa er på ett tillfredsställande sätt och att ni har haft en positiv upplevelse av vår service. Tack igen för ert omdöme och vi hoppas att vi kan fortsätta att få hjälpa er i framtiden. / Rikard på Abicart

Fullständigt förstklassig support

Fullständigt förstklassig support. Snabb, kunnig, hjälpsam. Fokus på våra behov.

17 de noviembre de 2022

Hej Mattias,

Stort tack för ditt fina omdöme :-) Lycka till med din webshop!

Allt gott, Rikard Sigvardsson

Bästa Abicart!

Fantastisk service, snabb hantering och proffsig hjälp. Hela supporten, alla i teamet är oerhört kunniga, kommer med förslag, lösningar, möter kundens behov och hjälper oss på alla sätt. Rekommenderas varmt!

13 de octubre de 2022

Respuesta de Abicart AB

Tack för ditt fina omdöme, och lycka till med din webshop!
/ Rikard

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig och med många funktioner

Billig och med många funktioner. Manual och support på svenska är ett stort plus. Har använt en annan svensk plattform som kostade minst 10 ggr mer och hade färre funktioner.

5 de septiembre de 2022

Hej Jerry,
Tack för ditt fina omdöme, och lycka till med din webshop!
/ Rikard

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bytt från en annan stor och välkänd…

Bytt från en annan stor och välkänd webshopsleverantör till Abicart. Är otroligt nöjd, enkelt, prisvärt och användarvänligt system samt en snabb och hjälpsam support. Rekommenderar varmt!

16 de septiembre de 2022

Hej Anna!
Roligt att höra att du är nöjd och tack för ditt fina omdöme. Lycka till med din webshop!
Varma hälsningar,
Jill

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra och konstruktiv hjälp av Valentin…

Bra och konstruktiv hjälp av Valentin som kunde visa tydligt hur jag kunde utföra det som jag behövde hjälp med.

2 de septiembre de 2022

Hej Sofie!
Så bra att du fått den hjälp du behöver.
Lycka till med din webshop!
Varma hälsningar,
Jill

Upplever supporten enormt bristfällig

Upplever supporten enormt bristfällig. Jag har haft en felanmälan aktiv i tre månader nu, sidan funkar iprincip inte och jag kan se att kunder lämnar pga långa laddningstider.

Gång på gång får jag påminna kundtjänst om mitt ärende.
Senast jag påminde om mitt ärende då de gått en vecka utan återkoppling fick jag till svar "Lugn, vi kollar de".

Väntade en månad utan att höra av mig för att se om något skulle hända, men icke, ingen återkoppling och ingen åtgärd.

Under all kritik, rekommenderar inte någon.

23 de agosto de 2022

Hej Klaus,

Jag beklagar att du upplever att du inte fått bra support. Hör gärna av dig till mig på rikard@textalk.se så skall vi reda ut detta.

Allt gott, Rikard Sigvardsson

8 consejos para escribir buenas reseñas.