Valorada con 1 estrellas sobre 5

In 2,5jaar 5 paar voetbalschoenen en reeds 3 kapot. Toen ik dit melde via mail bleven ze me aan het lijntje houden en is er niks gebeurd of gedaan hiermee. 1 paar slechts paar keer gedragen op kunstgr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Franchement, c’est inadmissible. Impossible de finaliser une commande sur ce site, peu importe le nombre de tentatives. Le système ne fonctionne tout simplement pas. Et le pire dans tout ça ? P... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,3

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Diefstal

Ik wou een E-giftcard kopen maar ik dacht dat technische problemen aan de basis lagen van elke mislukte betaling. Ik ontdekte de dag nadien dat het geld alsnog van mijn rekening was gegaan maar er was dus geen product naar mij onderweg. De derde poging lukte maar aan de bevestigingsemail had ik al door dat er iets niet klopte. Dit werd bevestigd: de man van de klantendienst bevestigde dat de bon niet tot bij mij geraakte dus hij annuleerde hem en vertelde me dat mijn geld naar mij zou worden teruggestuurd. Kort samengevat: drie pogingen om hetzelfde te kopen, drie keer geld van mijn rekening, geen enkel product ontvangen, honderden euro’s nog niet terugbetaald drie weken na datum. Wtf zelf, Adidas. Stelen?! Jullie zijn wereldbekend!

3 de julio de 2026

Expérience catastrophique

Mon expérience avec la boutique en ligne Adidas.be est catastrophique. Un simple échange d'article s'est transformé en parcours du combattant en raison du service de livraison DPD et de la rigidité du call center d'Adidas. J'espère ne pas devoir utiliser le service juridique de PayPal mais je pense que ce sera la seule solution pour débloquer la situation. Adidas.be à éviter!

14 de julio de 2026

Oplichters

Oplichters!
Er is geen contact met hun, ik had gepersonaliseerde t-shirt besteld, het was heel slecht kwaliteit dus terug gestuurd voor omruiling, na lange tijd wachten krijg ik omruiling binnen- niet gepersonaliseerd tshirt 🤦‍♀️ telefoonnummer van de webshop werkt niet, geen mail… reeds besteld van Puma geen problemen dus het was eerste en laatste keer via adidas gepersonaliseerd thsirt besteld!

1 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absoluut de slechtste ervaring met de…

Absoluut de slechtste ervaring met de klantenservice.
Probeer al 2 weken een oplossing te vinden voor mijn probleem.
Krijg steeds een antwoord op mijn mail van verschillende medewerkers, die totaal niet mee zijn met het probleem. Waardoor ze me steeds weer opnieuw een antwoord geven waar ik niets aan heb.

27 de mayo de 2026

Aucune considération

Franchement, c’est inadmissible.

Impossible de finaliser une commande sur ce site, peu importe le nombre de tentatives. Le système ne fonctionne tout simplement pas. Et le pire dans tout ça ? Personne ne fait rien. Les problèmes sont signalés, mais aucune réponse, aucune solution, aucun suivi.

On parle quand même d’un service censé être fonctionnel. Là, on perd du temps pour rien, avec une plateforme qui ne remplit même pas sa fonction de base.

Il serait temps de prendre vos responsabilités et de corriger ces dysfonctionnements. En attendant, l’expérience est catastrophique et donne clairement envie d’aller voir ailleurs.

4 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een dramatisch slechte service van…

Wat een dramatisch slechte service van adidas. Dit is zonder twijfel de slechtste online shopervaring die ik ooit heb meegemaakt.

Schoenen besteld, blijken een maat te klein. Logisch: ik wil ze retourneren. Maar via de website kon dat niet, omdat de bestelling zogezegd nog niet als “afgeleverd” stond. Gevolg? Het systeem blokkeert gewoon je retour.

Vervolgens tientallen keren geprobeerd via de chat een oplossing te vinden. Elke keer opnieuw foutmeldingen. Geen oplossing. Geen hulp. Geen opvolging.

Dan maar fysiek naar winkels in België gegaan — vier (!) verschillende winkels bezocht — met de vraag om ze daar te retourneren. Antwoord: onmogelijk. De enige adidas store die dit blijkbaar wel zou kunnen doen, ligt in Amsterdam. Dat is 220 km rijden voor een retour van een paar schoenen. Absurd.

Na lang zoeken uiteindelijk zelf een telefoonnummer gevonden (nergens duidelijk vermeld trouwens). Krijg ik daar doodleuk te horen dat de 30 dagen retourtermijn verstreken zijn en dat ze “niets meer kunnen doen”. Terwijl het hun eigen systeem was dat de retour onmogelijk maakte.

Geen verantwoordelijkheid. Geen oplossing. Geen klantgerichtheid. Alleen frustratie en tijdverlies.

Als dit hun idee is van klantenservice, dan is dat echt ondermaats. Ik bestel hier nooit meer

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Adidas zijn boeven! Pas op!

Ik bestel veel bij adidas, als hardloper gebruik je nu eenmaal veel materiaal. Paar weken terug nog voor een dikke 500 Euro besteld onder Bestelnummer ABE90773036 bijvoorbeeld, dus ik beschouw mijzelf een goede klant!

Deze week nog wat spullen besteld (6 artikelen) onder
Bestelnummer ABE90781076. Er werd een mooie grote doos geleverd (100% intact zonder schade) met 5 artikelen erin. Ik heb gebeld en na een gesprek (inclusief navraag) werd mij verteld dat men het artikel niet opnieuw kan sturen maar wel een restitutie kon doen zodat ik het artikel opnieuw kon bestellen, de dame zou er ook nog een korting bon aan toevoegen voor het ongemak, alles zou binnen een uur bevestigd worden bij mail. 4 uur later kreeg ik de volgende mail:

Beste Iwan,

Na een grondige evaluatie en verificatie met onze transporteur bevestigen wij dat uw pakket correct is afgeleverd. We hebben het gewicht van het Adidas-pakket vergeleken met de gegevens van de transporteur en er is geen verschil. Daarom kunnen we uw claim niet accepteren.

Bedankt voor uw begrip. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft.

Mirna
Adidas Team

Nog een keer gebeld en het hele verhaal geëscaleerd om vervolgens deze mail te krijgen:

Beste Iwan,

Mijn naam is Anthousa, supervisor van de adidas klantenservice. Ik begrijp dat het teleurstellend is dat er een artikel van uw bestelling ontbreekt.

We hebben uw situatie nogmaals zorgvuldig onderzocht, samen met DPD, en helaas moeten we concluderen dat het pakket volgens de track en trace-informatie volledig is afgeleverd.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. We willen u erop wijzen dat dit onderzoek door een aparte afdeling wordt uitgevoerd, die hierin een definitieve beslissing neemt. Als klantenservice, inclusief de supervisors, hebben we helaas geen bevoegdheid om van dit besluit af te wijken. We kunnen alleen het vastgestelde proces volgen en hebben geen mogelijkheid om dit te wijzigen. We kunnen geen veranderingen aanbrengen in beslissingen die door het onderzoeksteam zijn genomen.

Omdat we in deze situatie geen verdere stappen kunnen ondernemen, wordt het dossier hierbij afgesloten.

We waarderen uw begrip en danken u voor het vertrouwen in adidas. Mocht u in de toekomst nog andere vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Anthousa
Supervisor, Adidas Team

Conclusie: Adidas behandelt haar klanten als boeven! Echt totaal onacceptabel dit!

19 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je me bats depuis 5 semaines pour un remboursement d'une commande de 200 euros!!!

J'ai passé une commande pour 200 euros qui n'a jamais été validée mais les 200 euros ont quand même été débité de mon compte. Je me bats avec Adidas depuis 5 semaines pour me faire rembourser mais cela m'est refusé!!!
Le service après-vente ne sert à rien et ne fait rien pour m'aider à part me dire que j'ai tort alors que ma banque m'a confirmé que l'argent avait été débité. N'allez jamais sur ce site car vous ne verrez jamais votre commande ou votre argent!!! C'est une honte pour une entreprise qui brasse des millions et qui arnaque une simple citoyenne!!!

12 de diciembre de 2025

Regelrechte oplichting

Wat gaat hier niet mis,?
Klantendienst is ronduit lachwekkend.
Hier gebeuren praktijken die niet te begrijpen zijn.
Ik blijf achter met 30 valse beloftes, onopgeloste problemen, beschadigde artikels en 50 euro extra kosten. Bestel hier niet !

2 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Impossibilité de retour car délai dépassé de quelques jours

Commande de plusieurs paires de chaussures de football pour mon garçon de 7 ans.
Celui-ci se blesse lors d'un match, est hospitalisé et le temps passant, je dépasse de quelques jours le temps donné pour renvoyer le colis.

Adidas refuse que je retourne le colis même en payant les frais de port.
Mon fils étant blessé et ne pouvant plus jouer jusque la fin de saison, je me retrouve avec 5 paires de chaussures sur les bras.

Parfois, un mini geste commercial peut aussi faire du bien aux clients, ADIDAS BE.

Donc attention à ne pas vous louper si vous commandez chez eux... les règles sont les règles, aucune excuse.
Vraiment dommage...

7 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pure oplichting! Geen wissel door geur aanwezig.

Ik heb een T-shirt, loopschoenen, sokken, en een winterjas besteld bij Adidas.
De jas was een maat te groot en heb ik dezelfde dag terug gestuurd via hun wisselsysteem. Krijg ik eerst een mail dat ze hem niet kunnen retourneren omdat hij niet meer verkoopbaar is. Krijg ik hem terug (zonder schade of mankementen). Bel ik met de klantendienst en stel voor om video bellen te doen zodat ze kunnen zien dat er niks aan is. Blijkt...dat ze een geur gevonden hebben op de jas. Ik stel voor om dit ergens te laten testen in winkel van hen of hoofdzetel...maar hier kan niks meer aan gedaan worden. Ik krijg hier ook foto's van doorgestuurd als bewijs! :o
"Probeer het maar te regelen met de verzekering"

5 de diciembre de 2025

Scam website!

Scam website!
Online chat never works.
Ordered sneekers. Delivery company DPD.
Box came empty. 2 months can't contact adidas.be.
The feature to file a missing item also doesn't work and returns an error!

19 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stan Smiths besteld en betaald in…

Stan Smiths besteld en betaald in augustus .De maat was niet goed en heb ze teruggestuurd voor omruiling naar een grotere maat.
Tot op heden enkel reactie gekregen begin september dat de omruiling iets langer zal duren maar nog geen nieuwe schoenen.
Mail gestuurd ,geen antwoord ; Whatsapp wordt niet gereageerd en telefoon wordt niet opgenomen.
Heb geen idee waar ik nu nog terecht kan maar voor zo'n zulk bedrijf is dit een schandalige werkwijze.

19 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Begin augustus bestelde ik een rugzak…

Begin augustus bestelde ik een rugzak via hun webshop, op 7 aug werd het geleverd volgens DPD (het koerierbedrijf) bij een ophaalpunt aangezien ik niet thuis was. De verpakking was onbeschadigd, bij het openen (met de strip) vond ik 2 lege schoendozen van adidas, dus geen rugzak te bespeuren. Ik probeerde dit te melden via hun website maar die had technische probleme, Nadien pleegde ik een telefoontje naar Adidas Belgium, ik moest op vraag van hen een mail met foto's van de lege doos doorsturen. Later, na evaluatie met het koerierbedrijf antwoordde Adidas dat het product geleverd was volgens hun condities: Hello Paul Maebe,

We are writing regarding the refund request you have made for order: ABE90580189, for an amount of: 42.49 Euros/GBP.

After careful assessment of your request, it has been decided that we will not be fulfilling your refund. Our carrier has found that your order: ABE90580189 was successfully delivered on August 07, 2025 in accordance with our delivery obligations as set forth in Section 2.12 of the adidas Terms & Conditions. According to our information we have sent you a delivery e-mail to notify you of the delivery of the parcel.

Kind regards,
adidas team

Please note that this inbox is no longer being monitored, if you have any additional questions please contact us via our website:

7 de agosto de 2025

Voetbalschoenen besteld

Voetbalschoenen besteld, gepast in woonkamer, maar te smal bevonden, binnen de dag retour verstuurd.
Een tiental dagen komen de schoenen weer aan, met vermelding dat ze vuil zijn.
Contact opgenomen met klantendienst, na veel berichten, laten ze weten dat de schoenen aan de onderkant vuil zijn. Op de foto's die ik ontvang, kunnen ze de vervuiling niet aantonen. Zelf zien ik ook geen vervuiling. Testaankoop heeft ook een vergeefse poging ondernomen.
Ze laten me met nieuwe schoenen zitten, waar geen vervuiling zichtbaar is. Kostprijs van schoenen +-200€, die nu op de 2de handsmarkt zal komen.

30 de julio de 2025

Missende artikelen

Maand geleden bestelling gedaan, pakket beschadigd gedropt aan de deur, meerdere items mis ik, ben al maand aan het proberen contact te maken, mail sturen werkt niet, bij chat krijg je steeds de melding iedereen is offline, telefoon neemt niemand op! Dat dit voor zo een groot bedrijf is, onbegrijpelijk. Had ik vandaag geluk, kreeg ik het antwoord dat het te lang geleden is en ze mij niet konden helpen omdat het gewicht hetzelfde was, van aan het vertrek uit hun magazijn in Duitslands en in het depot van doe in Duitsland ook. Wat daarna…

9 de septiembre de 2025

Na 2 maanden nog steeds geen terugbetaling na retourzending

Op 20/5 heb ik een bestelling gedaan ter waarde van € 130. Op 28/5 is deze retour gegaan waarvan ik een verzendbewijs heb. Tot op heden heb nog steeds GEEN TERUGBETALING ontvangen ondanks 10 emails, meesturen van mijn verzendbewijs en contact met de klantenservice. Het is echt schandalig!! Steeds weer vragen ze om mijn bewijs van retourzenden. Ik kreeg zelfs een email in de Franse taal, hoe bizar!

Kan Adidas mij alsjeblieft fatsoenlijk helpen en mij mijn € 130 terugbetalen via ideal?

19 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.