Vi bookede en lejlighed i New York 8 måneder før afrejse. Værten svarede ikke - og opholdet blev annulleret under 36 timer før. Air bnb tilbød en ny lejlighed 67 km fra Manhattan, hvilket var en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Airbnb is a data collection company. They will purposely screw you over, so you need to contact them. They record all data including tone of voice and let AI analyze your persona so they can make a... Ver más
Vi ankom til et stinkende og møjbeskidt hus, med skidt og snavs, diverse insekter, edderkoppespind + edderkopper. Bier fløj om ørene på os både ude og inde. Poolen var så ulækker - fuld af insekter, b... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Host in Italy not receiving payouts from Airbnb
I am a host in Italy, renting out a house.
For almost 3 months I have not recieved payouts from Airbnb.
In January they all of a sudden claimed that there was a problem with my payout method. Same payout method had been working flawlessly for 2 years by then, until all of a sudden it stopped working.
My bank has insured me, that there are no problems with any of my accounts, and they are working fine. I have no trouble receiving payouts from others neither.
All the same, Airbnb have failed to pay out what I'm due since january. In the proces they have repeated claims that there are problems with my payout methods, e.g. my bank accounts, only to state that there is not, and then back to claiming that there is.
They have repeated the same failed proces over and over again, It's moronic.
I have asked to be put in touch with senior management over and over again, which is being rejected or ignored.
I have a sense that my dialogue is with an AI-agent with limited capacity for solving the problem, hence going around in the same failed circle again and again.
Let this be a warning to all who are thinking of renting out via Airbnb.
And please leave a comment if you have similar experinces as a host with tham. Thanks!
Jeg har leget et sommerhus gennem…
Jeg har leget et sommerhus gennem airbnb/dancenter.
Det var faktisk et dejlig sommerhus og vi hygge rigtig meget ! Tanker om at vende tilbage også!
MEN! Efter opholdet fik jeg en regning på 1200 kr.!! Bl.a. 500 kr i strøm på 2 dage! Og 500 kr rengøring selvom vi fik gjort det MEGET pænere end vi modtog det.
De kræver nu det fulde beløb og vil gerne have billeder af det hele “som bevis”..
Jeg går ikke rundt i min ferie og tager billeder om de har gjort ordentligt rent !!
Det så ringe !!
Mit råd! HOLD JER VÆK fra airbnb/dancenter!
De tager jeres penge
Et synkende skib – Airbnb er en belastning, ikke en partner
Som professionel ejendomsinvestor med en massiv portefølje i Thailand aflister jeg officielt mine ejendomme. Airbnb er blevet en legeplads for "refusionsjægere" og svindlere.
Virkeligheden: 80 % af gæsterne forsøger nu at opdigte historier eller bruge falske fotos til at afpresse refusioner. Trods klare beviser fra vores side tager Airbnb konsekvent gæsternes penge og vores profit og ignorerer værten fuldstændigt. De har nul respekt for de mennesker, der rent faktisk leverer inventaret til deres platform.
Økonomien: Det er ikke overraskende, at deres aktie er faldet med 75 %. De har mistet tilliden hos professionelle værter. Vi flytter hele vores portefølje på 300 millioner THB til online-udbydere, der rent faktisk fungerer som partnere. Airbnb er en svindelvenlig platform, der er på vej direkte mod jorden. Undgå det for enhver pris – både som vært og investor.
Dobbelbooking
Ifb. jeg søgte overnatning i Århus, kiggede jeg på flere muligheder for overnatning i indre by. Dette var dog ikke til megen hjælp - forsøgte at booke 2 forskellige steder. Jeg skrev til den første vært, og selv om datoerne var frie i bookingsystemet, skrev værten at datoerne alligevel ikke frie. Så forsøgte jeg en anden lejlighed. Denne lejlighed gik videre til reservationen, men efter de 24 timer blev den annuleret, fordi værten hverken accepterede eller annulerede - burde de ikke det, når de trods alt har en tidsfrist på 24 timer? Nå, det er der ikke noget er gøre ved. Jeg forsøger så at booke den pågældende dato igen, men så er datoen pludselig ikke ledig? Så spørgsmålet er, om lejligheden er blevet dobbeltbooket - det dur altså ikke, når man står og ingenting ved... Dette burde fikses omgående.
Ingen hjælp ved annullering
Booking blev annulleret 36 timer før afgang, og airbnb var til nærmest ingen hjælp og var meget langsomme til at svare, på trods af adskillige påmindelser om at vi var under tidspres. De fik lovet os hjælp, men kendte lige pludselig ikke noget til det efterfølgende.
Gift Vouchers - a scammer's delight, no one is able to track you down or stop you
I bought Airbnb gift vouchers via Amazon. a matter of an hour later I realised I was scammed. My efforts to cancel the transaction have failed with Airbnb & Amazon both passing responsibility to the other. The Gift vouchers via email are just a tool for scammers
Worst Experience ever.
All their policies favour guests. They do what they can to protect the guests and make you only make a loss.
Unregistered guests and the number of guests was doubled, things spoilt in the house and completely no refund all I have experienced is to see how they protect the guest.
Jeg faldt den 31.12 og gav min…
Jeg faldt den 31.12 og gav min Airbnb-host Flemming besked om dette i forbindelse med aflysningen klokken 09.30, hvilket gav ham mulighed for at genudleje.
Han nægter at tilbagebetale.
Det synes jeg er virkelig dårlig stil.
Han er host i Herning og udlejer tæt på centrum.
Jeg kan på ingen måde gøre for jeg faldt
Awful
Awful, trying to solve a mistake I made in the booking process I was 20mins late on the 24 hour period given to change things.
Now weeks later it still hasn't been resolved as air bnb can't communicate with the host.
The host is Sykes Cottages who air bnb's sister company's yet they cant communicate with each other.
Despite me having no problem contacting the host "Sykes Cottages".
I would expect air bnb to have good communication with someone they're in partnership with and hosting for.
Instead asking me to contact the owners of the property instead. Surley air bnb's only role is to communicate between the customer and the host.
I feel air bnb are happy to sell a holiday which quite simply would of been alot easier if I would of gone stright to the owners or Skyes Cottages.
Air bnb have messaged me at 1am 3am 4am and 5am in the morning disturbing my sleep and advising me they are going to close the unresolved case because Ive not responded in these early hours of the morning. Air b&b have replied with messages displaying only a ? Symbol when I've been unavailable to reply in these early hours of the morning which Ive found unprofessional and rude and even more disrespectful at 5am.
I will never use air bnb again, me and my partner have worked in the travel industry for 41 years combined and have never experienced such a unprofessional, inadequate, sub standard and unacceptable service we will never recommend air bnb as a booking platform to any of the 600 travaling customers we interact with on a daily basis.
Temmelig ligeglad med It sikkerhed
Oplever pludselig at blive kontaktet af en udlejer via WhatsApp og mærkelige co host dukker op i min kommunikation med hosten i appen. Kontakter support for at rapportere dette. Disse forsikrer mig på alle mulige måder at min data er sikre, selv om der tydeligvis er et hack. Det føles godt nok ikke særlig trygt, når et sikkerhedsbrist bliver negligeret på den måde.
Jeg har lejet en lejlighed i Horsens i…
Jeg har lejet en lejlighed i Horsens i 35 dage. Da vi kommer ind var der dyre ekskrementer på gulv, dyner, senge og håndvaske. Der var ikke nok håndklæder eller dynebetræk, Køleskabet virker ikke i 5 dage og de svarede ikke til sidst. Nu der stadig 5 dage tilbage og nu har de så ikke betalt for internettet selvom det er med i prisen. Jeg har anmodet om at få nogle af mine penge tilbage og der er gået over en uge uden jeg har hørt noget fra dem
Jeg har forsøgt at tilmelde mig som…
Jeg har forsøgt at tilmelde mig som vært, uden held. Der bliver hverken sendt en sms til min mobil og de ringer heller ikke, som der står, de vil.
Jeg forsøgte også at tilmelde mig ved hjælp af både billeder og lyd, også uden held. Åbenbart er det ikke nok med en udmærket begavelse. Dermed må jeg konstatere, at airbnb ikke fungerer. Jeg har ellers været medlem der for en del år siden, men nogle gange laver man for meget sikkerhed og når det hele så ikke virker for jer, ja så må jeg anmelde jer i stedet og I mister penge.
Good option
I booked our stay via airbnb 8 times. Every time it was according to the description. Provides good option for booking ferie houses away from bigger cities.
AirCover m’a abandonné après une effraction grave — toujours aucune réponse
Je suis hôte Airbnb depuis plusieurs années et je n’aurais jamais pensé devoir écrire un avis public.
Mais la situation que je vis est extrêmement grave.
Fin octobre, une effraction sérieuse est survenue dans mon logement pendant une réservation active :
– porte d’entrée sciée et percée,
– bruits d’outils pendant plusieurs heures dans la nuit,
– intervention de la Police nationale et rapport officiel,
– logement rendu inhabitable immédiatement.
J’ai transmis à Airbnb :
– photos,
– vidéos horodatées,
– rapport de police,
– devis signés,
– attestations du gérant,
– preuves matérielles complètes.
Le préjudice dépasse 6 000 €.
Depuis le 14 novembre, malgré une mise en demeure envoyée le 12 novembre et mes relances quotidiennes, Airbnb :
– ne donne aucune réponse concrète,
– ne prend aucune décision,
– ferme certains fils de discussion automatiquement,
– indique qu’un dossier est en cours alors qu’il n’avance absolument plus.
Le plus inquiétant est d’avoir reçu un message affirmant que la voyageuse “ne serait pas en cause”, alors que la police a constaté les dégâts et que toutes les preuves ont été fournies.
Aujourd’hui, je suis complètement abandonné avec :
– un logement inutilisable,
– 6 000 € de frais non remboursés,
– aucun contact opérationnel,
– aucune prise en charge via AirCover.
Cet avis n’a pas pour but d’attaquer, mais simplement d’obtenir enfin un traitement sérieux d’un incident grave et documenté.
J’espère réellement que cet avis sera lu par une équipe capable de débloquer mon dossier.
Réf. dossier : HMSTXEKE2J
Alaeddine ZAIER
kan varmt anbefales hvis du fler uger efter dit ophold vil ha en sviner af nogle aogante værter.
når man har personlige oplysninger på folk så det barnligt at skrive på folks profiler flere uger efter opholdet.
hvis man ikke er gammel nok til at kontakt folk så man ikke gammel nok til at leje ting ud.
havde en lejlighed i Aarhus - Latinerkvarteret udlejer kom flere gange på 3 dage og lukkede sig selv ind på lejemålet, mens min kone var alene. vi fik beskeder fra udlejer konstant under opholdet, om hvornår vi var ude og efterfølgende en besked med tak for opholdet. mere ind en uge efter kom der en sviner på min profil. hvilket er dybt useriøst. rigtig flot at man har værter som
Thomas Gullbæk, Helene, Thomas
Fra aktionær til aldrig igen
Forfærdelig oplevelse med en vært som truede med at kontakte vores skole, mente vi var umodne og generelt kontaktede os udenfor Airbnb herunder blandt andet en fredag aften kl. 23 - uden nogen grund. Derudover blev vi begravet i ekstra fees og endte vi med at betale lige knap 8.000 kr. udover de 21.000 kr. som der stod på Airbnb. Support har været helt forfærdelige. De har ikke kunne hjælpe med noget og generelt accepteret truende adfærd fra vores vært Angela. Sidst, men ikke mindst, så sletter de vores anmeldelse på vores værts profil, hvor vi blot har beskrevet vores oplevelse med ekstra fees og at hun kontaktede os på unødige tidspunkter. Den måde hvorpå Airbnb og deres support har ageret i denne sag har gjort, at jeg har solgt mine aktier i Airbnb og har på en uge gået fra at være aktionær i Airbnb til at aldrig skulle bruge dem igen.
Jeg var så uheldig at booke en hytte…
Jeg var så uheldig at booke en hytte hos Novasol igennem Airbnb. Jeg prøvede at kontakte Novasol flere gange uden respons. Novasol havde været så misvisende i deres beskrivelse af hytten. De glemte at nævne at man havde en motorvej som nabo og at der var lavt hængende fly over den idylliske hytte, ca hver 15-20 min.
Airbnb gik ind i sagen og 1 dag senere fik jeg refunderet penge fra Airbnb.
Hurtig og perfekt service fra dem.
Frankrig, Saint-Blaise, Villa Benni ADVARSEL ⚠️
OPDATERING: Frankrig, Saint-Blaise, Villa Benni ADVARSEL ⚠️
Jeg gav tidligere ⭐️ Jeg har nu fået hjælp af Airbnb og fået 5000,- refunderet. Tusind tak for hjælpentil Airbnb. At det ikke bliver 5 stjerner, skyldes at vores ferie ikke levede op til vores forventning.
For god ordens skyld vil jeg nævne at Happy Rentals stod for udlejning for udlejer Lara. Firmaet var ignorant ift vores problemer.
Jeg og min familie tog til Saint-Blaise, Frankrig og boede i Villa Benni.
Jeg skulle fejre min 60 års fødselsdag og vi havde brugt meget tid på at finde et skønt hus med pool. Detda det fremstod så ordentligt på billederne.
Da vi tjekkede ind, blev vi alle meget overrasket over den standard vi så i huset. Både inde og ude, var slet ikke at sammenligne med de billeder der ligger på Airbnb. Hus og have trænger gevaldigt til en ordentlig omgang rengøring (det er meget støv og spindelvæv indenfor) vedligeholdelse og kæmpe oprydning udenfor.
Elektriciteten gik ud fire gange - den ene gang om natten og vi måtte smide kødpålæg og mælk ud.
Det ene håndtag manglede i brusekabinen og det andet håndtag knækkede af (grundet rust). Skab i bad kunne ikke lukkes, hvorfor de havde at en skammel foran.
Jeg kontaktede det lokale team, der skulle hjælpe os med strøm, lamper der ikke virkede, seng der kollapsede. Jeg skrev adskillige beskeder frem og tilbage med Léo, som blev ved med at skrive banaliteter tilbage, som for eksempel, at han var ude at køre (i et døgn????). Der var ingen handling på tingene. Til sidst skrev jeg direkte, at jeg ikke synes han tog vores problemer seriøst og spurgte om han havde tænkt sig at gøre noget ved det, da jeg oplevede at jeg ikke fik noget ud af at fortsætte kommunikationen.
Efter vi kom hjem, blev jeg så træt af, at der gik så meget tid og energi på ferien, med at være et sted hvor vi havde betalt 18.900 kr for at bo et sted, der SLET IKKE LEVEDE OP TIL DET DE LOVEDE.
Jeg vil derfor anmode om yderligere refusion.
Med venlig hilsen Lene Brun
Stol ikke på fuld returret
Stol ikke på fuld returret!
De har smidt pengene væk fra en annulleret booking, som jeg lavede d. 20/8. Da jeg skrev til dem d. 31/8 svarede de at der ville gå 5-15 dage efter annullering før beløbet var tilbageført, nu nægter de at have nogen information om hvor penge er blevet af, og de beskylder både Arbejdernes landsbank (Altså, Danmarks bedste bank på 16. år i streg, og mobilepay der udelukkende videreformidler kontonumre ol.)
Der er komplet ansvarsfraskrivelse ved Airbnb, på trods af at jeg har kunne fremsende beviser på at de står på Airbnb's konto i luxembourg, da det fremgår sort på hvidt i min bankapp, samt på mobilepay. Det nægter de pure, og skriver at de må lukke min sag da de ikke kan gøre mere.
Blev snydt for næsten 20.000kr
Vi havde i forbindelse med en booking gennem Nordic Stays haft en rigtig ærgelig oplevelse· Vi havde reserveret et sommerhus i Vejby d. 17.–20. juli, men da vi ankom, var huset allerede optaget af 10 andre gæster. Efter kontakt til Nordic stays fik vi bekræftet, at der var tale om en fejl fra deres side – en dobbeltbooking.
Situationen betød, at vi stod 7 personer uden et sted at bo, blot en time inden den festival, vi skulle deltage i, åbnede. Trods gentagne forsøg på at få kontakt til dem, var det meget vanskeligt at komme igennem. Til sidst fik vi at vide, at I ville forsøge at finde et alternativ til os hurtigst muligt.
Imidlertid modtog vi aldrig nogen opfølgning, og da flere timer var gået, var vi nødt til selv at finde en løsning. Vi endte derfor med at booke det eneste sommerhus, der stadig var ledigt på Airbnb. Desværre var dette væsentligt dyrere end vores oprindelige booking.
Vi have nu en ekstraudgift på 17.594 DKK som skyldes udelukkende jeres fejl, og vi havde ingen anden mulighed end at acceptere prisen.
Vi kontaktede Airbnb efterfølgende om at dække differencen mellem de to beløb. Det er både rimeligt og forventeligt, da vi aldrig ville have booket et sommerhus så langt over vores budget, hvis ikke de havde skabt situationen med dobbeltbookingen.
De mente at vi selv skulle betale difference og at de ikke kunne hjælpe os. Jeg synes det en rigtig ærgelig situation vi stod i og ikke nok med det ente vi med at betale langt over vores budget. Efter denne oplevelse er jeg ikke tryg ved at benytte Airbnb igen
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.