EFTER ATT HA FÅTT DENNA HEMSKA INFO FRÅN AIRFRANCE KOMMER JAG NOG ALDRIG ATT FLYGA MED DEM MER, ELLER KLM: We are reaching out to you because of a recent data breach involving your personal dat... Ver más
AirFrance är helt oförmögna att läsa av sina egna system. En dubbelbetalning från juni 2020 har de fortfarande inte lyckats lösa! Om och om igen får jag skicka underlagen som bevisar detta och om och... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Find promotional ticket offers. Book with Air France to Paris and more than 500 worldwide destinations and take advantage of our loyalty programmes
Rue de Paris 45, 95500, Le Thillay, Francia
- airfrance.se
No consta que solicite reseñas
HAHAHA vilket clownbolag
HAHAHA vilket clownbolag, och KS Sverige skall ha titeln chefsclowner, inget menar inget funkar där, nästa gång till Kanada liftar jag
Sämsta flyg bolag någonsin
Sämsta flyg bolag någonsin, rekommenderar aldrig detta Mafia bolag, köpte biljetter köpenhagen rabat den 11/6 kl 06 .Jag har betalat 3300 kr men fick inget bekräftelse via mail trots att jag har bevis. Gick jag fram till air france incheckning på flygplatsen i köpenhagen för att får hjälp med detta ,då fick den Sämsta hjälp som kund i mitt liv ,den tanten som skulle hjälpa kunder behandlat oss illa ,hon hälsar inte hon vägrar att lyssna eller försöka hitta våra bokning, jätte jätte otrevlig bemötande. Hon tvingade mig att att köpa ett nytt biljetter som kostar 3700 igen ,då fick jag betala två ggr för att åka med detta j.. bolag. Förökte ringa runt men ingen kan prata svenska bara j.. engelska från india .fortfarande inte fått hjälp om mitt ärende. Jag är fortfarande förbannad av hur den vla tanten i köpenhagen som jobbade den 11/6 kl 04 på morgonen med värsta rasismen och otrevlig bemötande. Till och många passagerare var helt chockad hur en så idioter jobbar med människor .Sämsta service någonsin
Extremely unprofessional staff!
Extremely unprofessional staff!! And horrible service!
No answer!
My Flight is next week, on 19/3, and I must reschedule. Until now , no answers on WhatsApp. Waiting since 04 March!
Kan bara säga skärp er
Kan bara säga skärp er. Åkte från cdg till Phuket tur och retur. Ni kan inte förvänta er att vi passagerare överlever på en varm mat 2 tim efter start (pasta med burk champinjoner) och lite dricka. Sedan gick det 8 tim till en frukost som inte var ätbar. Kakor, en söt bulle och liten mjölk med smak. De så kallat smörgåsar ni servera bak ? Vitt bröd med 3 ost skivor är inte mat . Dricka kunde man hämta i små glas? Undra på att trafiken i gångarna var konstant du får hämta vätska flera gånger och dela kön med alla de som ska på toa.
Personalen står och hänger där bak , de var trevliga men alla kunde inte engelska. Kanske är som så att ni bara vill ha fransmän på flyget. Nej jämfört med andra bolag till Thailand ligger ni långt ned. Från en besviken resenär. Air France ni kan bättre.
Bedrövlig kundtjänst. Goda kunskaper i engelska+ stor vana vid att kommunicera med dataformulär krävs.
Blev nedgraderad betr säte. Hade bokat o betalt för extra benutrymme, men blev trots bekräftelse nedgraderad till ekonomiklass. Försökte reklamera, men lyckades inte få en kontakt med flygbolaget.
Why do you not respond on a claim…
Why do you not respond on a claim regarding delayed luggage? I have filled out the claims report accordingly several months ago and called you as well multiple times without any help. Do you think this is reasonable service handling?
Skulle gärna sätta minus.
Skulle gärna sätta minus.
Min 16 åriga dotter åkte till Frankrike på skolresa (utbyte) i en vecka och reste med Air France på hemvägen.
Personalen på plats var absolut inte tillmötesgående när hennes väska försvann och hittades dagen efter.
När vi fick hem väskan 3 dagar senare så var den och delar av innehållet förstört.
Jag kontaktade Air france på telefon och fick svara på många frågor och fick skicka in bilder. Ett par dagar senare fick jag ett mejl på engelska där dom ville ha in vårat krav på skadestånd. Väskan var ett gammalt arv från min mamma men den var i nyskick. Dotterns smink och sminkväskan var trasiga. Jag bedömde att allt var värt 900:- vilket jag bedömer som väldigt rimligt ! Sedan började mailandet där dom ville ha in samma bilder igen. Sedan ville dom ha bilder på etiketten. Sedan ville dom att jag skulle lämna in väskan för värdering.. Dom ville hela tiden ha något mer för att dra ut på tiden så man skulle tröttna.
Det gjorde jag. Kan ABSOLUT INTE rekommendera.
EFTER ATT HA FÅTT DENNA HEMSKA INFO…
We are reaching out to you because of a recent data breach involving your personal data. Specifically, a fraudster gained limited access to a third-party system that is used by Air France.
However, we have confirmed that some of your personal data were exposed by this breach. These relate to your earlier contact with our customer service and may include:
- Your first name
- Your contact details
- Your Flying Blue number and tier level
- The subject line of service request emails
VAD HÄNDER NU??
Mycket trevlig cabinpersonal och fast…
Mycket trevlig cabinpersonal och fast det bara var en kort resa mellan Göteborg och Paris, var de generösa med mat och dryck. Mysig resa.
Air France inkompetens hos Customer Care
Air France har visat påtaglig ovilja att, trots fullständig bevisning, återbetala extra kostnad för särskilt valda sittplatser, som inte erhölls på min och mina medresenärers flight Amsterdam - Stockholm i novemberr 2023 efter ett belut som tagit hela 4 månader att handlägga. Emellertid fjck jag därefter, med hjälp av SAS Eurobonus Mastercard rättelse med samma bevismaterial som uppvisats för Air France. Jag kan bara beklaga Air France oproffesionella och t.o.m inkompetenta handläggning av min reklamation.
GunBritt Hjelm
Not acceptable, avoid Air France and Travellink.
Air France canceled our flights and offered an alternative route that didn’t work for us due to other travel plans. We have requested a full refund through Travellink, who claim to have informed Air France, but we haven’t received any feedback at all. We have written and called several times, and nothing is happening! It’s been over 3 months, and it is completely unacceptable. Neither Air France nor Travellink has responded to anything!!!
Jag bokade flygbiljetter till Marocko…
Jag bokade flygbiljetter till Marocko tur och retur med försäkring. Jag avbokade det 16 timmar innan resan. Fick hela beloppet.
They have 0% customer service
They have 0% customer service, it's actually scary how little they care about their customers.
We flew to Paris, due to over 1 hour delay on their first flight, we didn't make the transfer.
Next flight, 6 hours later, no apology, no compensation.
Unbelievable that such bad customer service is possible.
First and last time I use them, and I can in NO way recommend using them.
Skulle flyga idag från Tunis via Paris…
Skulle flyga idag från Tunis via Paris till Köpenhamn,missade ansluutningsflyget på grund av 2 timmars försening, de ordnade så jag kom med ett senare flyg med AF från Paris men inte nöjd med dessa ständiga förseningar, fick i alla fall en voucher på 11 euro att äta för i Paris. Även till Tunis var det förseningar men dock inte så mycket
Absolut sämsta flygbolaget man kan…
Absolut sämsta flygbolaget man kan flyga med! Får man problem så kan ni glömma att få hjälp, otrevliga fransmän som svarar! Aldrig upplevt ett sämre service!
Jag pratar trevligt så blev de otrevliga och slänger på luren!
Sjukt dålig kundservice över telefon
Sjukt dålig kundservice över telefon. Otrevlig och arg personal som visar ingen förståelse eller respekt. Kostar mer pengar att boka om en biljett eftersom de tar en avgift för att boka om än att bara boka ett nytt flyg på egen hand. Ser ingen logik i det? Rekommenderar INTE
Absolutt alt gikk galt
Hva som gikk galt? Absolutt alt. Mistet bagasjen, sendte den i hytt og pine helt andre steder enn jeg skulle,i en periode. Etter å ha mislyktes så fullstendig med bagasjen mener tydeligvis Air France at det er godt nok å gjøre en halvveis jobb i å rette egen feil. Svarer ikke på telefonen man skal ringe ved problemer med bagasjen, blir bare brutt. Kommer ikke gjennom på andre telefoner heller men der blir man satt i kø. Dette gjentas dag på dag og i både Norge og annkomstland. Patetisk, virkelig virkelig patetisk service og behandling av Air France
Bagage inte levererat till mitt resmål…
Bagage inte levererat till mitt resmål Kapstaden. Nu är jag hemma två veckor senare och tänkte informera air france om detta så de kunde leverera bagaget till mig. Blir bortkopplad varje gång jag ringer deras kundtjänst. Mycket oseriöst hanterande av mitt ärende.
Har aldrig upplevt en sämre…
Har aldrig upplevt en sämre kundservice. Det fanns inte ens minimal vilja att svar på min fråga. Aldrig mer detta flygbolag!