Alders Makelaars en Financieel Advies Opiniones 150

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via hun een huis gekocht die niet te koop heeft gestaan. Nadat het voorlopig koopcontract was getekend gebeurde er wat met de woning waar ik ze op moest wijzen en werd zeer slecht mee omgegaan maar mo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aalders Makelaar Veendam Ik heb mijn sleutel persoonlijk afgegeven aan Wouter van Aalders Bedrijfsmakelaars. Nu ik mijn sleutel wil terughalen, blijkt dat hij niet meer bij het kantoor werkt en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een tijd terug de opdracht gegeven aan Alders. Tijdens het eerste gesprek werden wij erg enthousiast van de heer J.T(kandidaad makelaar). Op het eerste gezicht een erg betrouwbare persoon. Vertelde zi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat kan er toch veel gebeuren in zeer korte tijd! Zowel de aankoop, verkoop & financiën via Alders laten regelen. Goede begeleiding en een prettige samenwerking gehad. Het zou ons zelf nooit gelukt zi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agentes inmobiliarios
  2. Agencia inmobiliaria
  3. Tasador inmobiliario

Escrito por la empresa

Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Met vestigingen in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand zijn wij altijd bij u in de buurt!

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Klasse!

Bij de verkoop van ons huis werden we op een meer dan uitstekende wijze geholpen door de mensen van Alders Makelaars waarbij ook hun afdeling Marketing niet ongenoemd moet blijven.
Niet alleen de professionaliteit maar ook de persoonlijke benadering van ons als klant hebben we zeer gewaardeerd.

9 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alders Makelaars; Gewoon doen!!

Alders makelaars staat voor kennis van zaken, meedenken en het nakomen van afspraken. Wij hebben ons huis verkocht voor een zeer nette prijs onder begeleiding van Alders. Daarnaast hebben zij ons zeer goed en snel geholpen met het vinden van een andere woning! Wij raden iedereen aan om voor de verkoop van uw woning en andere aanverwante zaken te kiezen voor Alders Makelaars.

31 de marzo de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Heel erg bedankt voor de mooie review!

Uitstekende service

We hebben in een versneld tempo zowel een mooie woning aangekocht als onze eigen verkocht.
Goeie expertise en een goed netwerk hebben hiertoe geleid.
Dik tevreden en zeer zekers aan te raden voor alle aspecten van aankoop, verkoop, hypotheek advies en verzekeringen.

15 de marzo de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Fijn om te horen! Bedankt voor uw reactie.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, duidelijke communicatie en erg klantgericht.

11 de marzo de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Fijn dat de dienstverlening goed verlopen is, bedankt voor deze review!

Fijne ervaring met Alders Makelaars

Fijne ervaring met Alders Makelaars. Snelle reacties en goed bereikbaar. Joran was toegankelijk, realistisch en wou altijd goed meedenken. Ons huis is niet op funda aangeboden, maar alsnog waren er veel geïnteresseerden doordat Alders hier goed in de markt ligt. Alders Makelaars is zeker aan te raden!

28 de febrero de 2021
Opinión espontánea

Hallo Marcel,
We zijn blij dat de dienstverlening goed is bevallen. Bedankt voor de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alders makelaars heeft ons uitstekend…

Alders makelaars heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis. alle stappen, van orientatie tot fotoreportage tot bezichtigingen en contract gingen soepel en zonder misverstanden. Ook het contact was helder en doortastend. complimenten!

24 de febrero de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Bedankt voor de mooie, uitgebreide review. Wat een mooie woorden!

Zeer tevreden

Snel en voor een hele goede prijs verkocht!

Hallo Melanie,
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening!
Nog een fijne dag gewenst.

Alles netjes

Alles netjes, snel en duidelijk afgehandeld

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

We zijn blij dat de dienstverlening goed verlopen is en blij met deze mooie beoordeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede sparringspartner en meedenkend.

Lange en prettige relatie, goede sparringspartner en meedenkend.
Vandaar waardering op uitstekend

Hallo Benny,

Hartelijk dank voor de mooie woorden.

Prima advies!

Goed meegedacht, erg professioneel, vriendelijk, deskundig, denkt in oplossingen!
Altijd bereikbaar!
Wij zijn super tevreden en raden mevrouw Oldenburger zeker aan!

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Fijn om te horen Jenny. Erg bedankt voor de mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De informatie die wij kregen was…

De informatie die wij kregen was duidelijk en overzichtelijk. Ook vond ik het heel fijn dat het advies niet opgedrongen werd en dat wij ook ons eigen idee kwijt konden.
Het was een goed gesprek en advies waarbij ik mij heel veilig voelde.

Hallo Petra,
Erg bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De makelaars van Alders hebben een professionele opstelling…

De makelaars van Alders hebben uitstekend werk verricht bij de verkoop van onze woning. Men hield rekenschap met onze wensen en hield ons regelmatig op de hoogte van de vorderingen tijdens het verkoopproces. Het verkoopproces was kort en krachtig, mede veroorzaakt door een grote vraag naar koopwoningen. Het is een professionele organisatie met een duidelijke oog voor de belangen van de verkoper.

Opinión espontánea

Goedemiddag Bert,

Hartelijk dank voor dit positieve bericht. Fijn om te horen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne aankoop en goed contact

We hebben tijdens corona een goede rondleiding gekregen. Het aankoopproces is snel en helder verlopen, na twee dagen was alles in kannen en kruiken.

29 de enero de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Goedemiddag. Fijn om te horen dat het goed bevallen is. Bedankt voor de positieve review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede begeleiding en mooie…

Goede begeleiding en mooie verkoopprijs!
Maar mag soms wel iets minder snel!

27 de enero de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat het een goed resultaat heeft opgeleverd. Om onze dienstverlening te blijven te verbeteren, horen wij graag de ervaringen van onze klanten. Bedankt voor uw opmerking, we nemen dit zeker mee!

Wij zijn zeer tevreden over Makelaar Alders Veendam

Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Alders makelaar. Eerlijke en vlotte communicatie, goede kennis van de markt. Geruststellend naar ons als kopers van een appartement en verkopers van onze eigen woning. Al met al is alles zeer snel gegaan. Complimenten aan Rik Venhuizen, Laura Wageman en Gerard Dijk, voor hun deskundigheid, enthousiasme en doortastendheid.

20 de enero de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Bedankt voor de mooie review. De complimenten zijn bij de juiste personen terecht gekomen. Fijn om te horen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden en vertrouwd gevoel.

Tevreden en vertrouwd gevoel.
Altijd goed berijkbaar er werd goed naar mij gelustert.Tevreden over de zaken die voor mij werden geregeld.
Daarom geef ik 5 sterren.

12 de enero de 2021

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies

Bedankt voor de mooie woorden Eilt. Fijn om te horen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.