Via hun een huis gekocht die niet te koop heeft gestaan. Nadat het voorlopig koopcontract was getekend gebeurde er wat met de woning waar ik ze op moest wijzen en werd zeer slecht mee omgegaan maar mo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aalders Makelaar Veendam Ik heb mijn sleutel persoonlijk afgegeven aan Wouter van Aalders Bedrijfsmakelaars. Nu ik mijn sleutel wil terughalen, blijkt dat hij niet meer bij het kantoor werkt en... Ver más
Een tijd terug de opdracht gegeven aan Alders. Tijdens het eerste gesprek werden wij erg enthousiast van de heer J.T(kandidaad makelaar). Op het eerste gezicht een erg betrouwbare persoon. Vertelde zi... Ver más
Wat kan er toch veel gebeuren in zeer korte tijd! Zowel de aankoop, verkoop & financiën via Alders laten regelen. Goede begeleiding en een prettige samenwerking gehad. Het zou ons zelf nooit gelukt zi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Alders Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Met vestigingen in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand zijn wij altijd bij u in de buurt!
Información de contacto
Beneden Oosterdiep 59, 9641JB, Veendam, Holanda
- (0598) 631 313
- info@alders.nl
- alders.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Heb in mijn leven al meerdere makelaars…
Heb in mijn leven al meerdere makelaars gehad; maar makelaardij Alders zal ik persoonlijk niet aanbevelen. Om mij en ook hun bekende redenen
Klasse!
Bij de verkoop van ons huis werden we op een meer dan uitstekende wijze geholpen door de mensen van Alders Makelaars waarbij ook hun afdeling Marketing niet ongenoemd moet blijven.
Niet alleen de professionaliteit maar ook de persoonlijke benadering van ons als klant hebben we zeer gewaardeerd.
Alders Makelaars; Gewoon doen!!
Alders makelaars staat voor kennis van zaken, meedenken en het nakomen van afspraken. Wij hebben ons huis verkocht voor een zeer nette prijs onder begeleiding van Alders. Daarnaast hebben zij ons zeer goed en snel geholpen met het vinden van een andere woning! Wij raden iedereen aan om voor de verkoop van uw woning en andere aanverwante zaken te kiezen voor Alders Makelaars.

Uitstekende service
We hebben in een versneld tempo zowel een mooie woning aangekocht als onze eigen verkocht.
Goeie expertise en een goed netwerk hebben hiertoe geleid.
Dik tevreden en zeer zekers aan te raden voor alle aspecten van aankoop, verkoop, hypotheek advies en verzekeringen.

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Keurig op de hoogte gehouden van de…
Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang, mede mogelijk gemaakt door Wouter

Fijne ervaring met Alders Makelaars
Fijne ervaring met Alders Makelaars. Snelle reacties en goed bereikbaar. Joran was toegankelijk, realistisch en wou altijd goed meedenken. Ons huis is niet op funda aangeboden, maar alsnog waren er veel geïnteresseerden doordat Alders hier goed in de markt ligt. Alders Makelaars is zeker aan te raden!

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Alders makelaars heeft ons uitstekend…
Alders makelaars heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis. alle stappen, van orientatie tot fotoreportage tot bezichtigingen en contract gingen soepel en zonder misverstanden. Ook het contact was helder en doortastend. complimenten!

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
goede sparringspartner en meedenkend.
Lange en prettige relatie, goede sparringspartner en meedenkend.
Vandaar waardering op uitstekend

Prima advies!
Goed meegedacht, erg professioneel, vriendelijk, deskundig, denkt in oplossingen!
Altijd bereikbaar!
Wij zijn super tevreden en raden mevrouw Oldenburger zeker aan!

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
De informatie die wij kregen was…
De informatie die wij kregen was duidelijk en overzichtelijk. Ook vond ik het heel fijn dat het advies niet opgedrongen werd en dat wij ook ons eigen idee kwijt konden.
Het was een goed gesprek en advies waarbij ik mij heel veilig voelde.

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
De makelaars van Alders hebben een professionele opstelling…
De makelaars van Alders hebben uitstekend werk verricht bij de verkoop van onze woning. Men hield rekenschap met onze wensen en hield ons regelmatig op de hoogte van de vorderingen tijdens het verkoopproces. Het verkoopproces was kort en krachtig, mede veroorzaakt door een grote vraag naar koopwoningen. Het is een professionele organisatie met een duidelijke oog voor de belangen van de verkoper.

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Goed geholpen,altijd aanspreekbaar .

Goede begeleiding !

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Fijne aankoop en goed contact
We hebben tijdens corona een goede rondleiding gekregen. Het aankoopproces is snel en helder verlopen, na twee dagen was alles in kannen en kruiken.

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Goede begeleiding en mooie…
Goede begeleiding en mooie verkoopprijs!
Maar mag soms wel iets minder snel!

Wij zijn zeer tevreden over Makelaar Alders Veendam
Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Alders makelaar. Eerlijke en vlotte communicatie, goede kennis van de markt. Geruststellend naar ons als kopers van een appartement en verkopers van onze eigen woning. Al met al is alles zeer snel gegaan. Complimenten aan Rik Venhuizen, Laura Wageman en Gerard Dijk, voor hun deskundigheid, enthousiasme en doortastendheid.

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Tevreden en vertrouwd gevoel.
Tevreden en vertrouwd gevoel.
Altijd goed berijkbaar er werd goed naar mij gelustert.Tevreden over de zaken die voor mij werden geregeld.
Daarom geef ik 5 sterren.

Respuesta de Alders Makelaars en Financieel Advies
Más información sobre otros tipos de reseñas.