En fantastisk lille virksomhed, som følger opgaven helt til dørs med en sød personlig hilsen skrevet i hånden. Tak for Danmarks måske bedste købsoplevelse. :)
La empresa ha respondido
Det var en fin handel - desværre var en af mine varer ikke på lager alligevel.. Dejligt, at kunne bestille varerne online og så hente dem gratis i butik. God oplevelse i butikken, masser af legende bø... Ver más
Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forret... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering. Lampen er fin som lovet. Kunne godt have ønsket mig at den var i original æske i stedet for bølgepap, da den skal bruges til en gave.
La empresa ha respondido
All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.
Klaregade 15, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var succes at mine Børnebørn hentede pakken i butikken - som jeg havde købt🤩

Respuesta de All About Kids
Jeg bestilte et fastelavnskostume til min lille dreng. Udover at kostumet er super flot og virker til at være god kvalitet, blev det også sendt af sted allerede samme dag som bestilt - pakket fornuftigt ind i en “genbrugskasse” og endda med en fin, personlig hilsen.
Kun roser herfra.

6 ⭐ oplevelse !
Unike produkter og SÅ fint pakket ind i de sødeste og ovenikøbet forskelligt slags gavepapir ! 😍
Jeg er helt sikkert en tilbagevendende kunde 😌👍

Respuesta de All About Kids
Den flotte indpakning af varerne og den håndskrevne hilsen gør at 5 stjerner er i underkanten.

Respuesta de All About Kids
Landets bedste legetøjsbutik. Skønne mærker, vidunderlig betjening og gennemtænkt koncept.

Respuesta de All About Kids
Helt igennem en fantastisk oplevelse at handle hos Allaboutkids.
Fantastisk personale som yder rigtig god service, og med et rigtig bredt udvalg til børn.
Kan virkelig anbefale butikken til alle.

Respuesta de All About Kids
Hurtig levering ,og tak for håndskrevet julekort .Det viser overskud ,så det er ikke sidste gang at jeg handler hos jer.
God jul
Gitte Nielsen

Respuesta de All About Kids
Den skønneste og mest eventyrlige legetøjsbutik jeg længe har været inde i. En dejlig oplevelse for både børn og voksne, med et stort udvalg af kvalitets legetøj. Denne lille legetøjsbutik er så meget mere end blot en butik. Her er hjertevarme og den føles hjemlig, mødt af en fantastisk ejer og hendes søde ansatte. Kæmpe anbefaling herfra ♥️

Respuesta de All About Kids
Jeg fik hvad jeg betalte for for en god pris, og det ankom meget kort efter jeg bestilte

Hele oplevelsen ved All About kids er skøn

Skøn og hyggelig butik! God kundeservice! Klart et besøg værd

Respuesta de All About Kids
En af de bestilte varer var ikke på lager, så

Respuesta de All About Kids
Más información sobre otros tipos de reseñas.