All About Kids Opiniones 130

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk lille virksomhed, som følger opgaven helt til dørs med en sød personlig hilsen skrevet i hånden. Tak for Danmarks måske bedste købsoplevelse. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en fin handel - desværre var en af mine varer ikke på lager alligevel.. Dejligt, at kunne bestille varerne online og så hente dem gratis i butik. God oplevelse i butikken, masser af legende bø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Lampen er fin som lovet. Kunne godt have ønsket mig at den var i original æske i stedet for bølgepap, da den skal bruges til en gave.

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda infantil

Escrito por la empresa

All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Min foretrukne “børne-butik” ☺️

Min foretrukne “børne-butik” ☺️
All about kids er et skønt univers at træde ind i. Der er et væld af spændende legetøj og med fokus på god kvalitet. Virkeligt dejligt imødekommende og serviceminded personale.

7 de febrero de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Stina, tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord :)

Det gør os glade at høre, at du synes om vores butik og vores udvalg af legetøj. Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering . Også meget hjælpsom , da jeg, gamle kone , havde skrevet forkert adresse . Da jeg ringede til firmaet, hjalp de mig straks med at rette fejlen. Det er ikke sidste gang jeg handler i det gode firma .

27 de enero de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Alice, tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord :)

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og finde en løsning sammen! Vi glæder os til at have dig som kunde igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter, hurtig levering og gode medarbejdere

Jeg bestilte en bamse, der blev leveret lynhurtigt. Pakken indeholdt også en fysisk kvittering og en sød hilsen samt en lille pose smarties, hvilket gjorde min dag endnu bedre.

16 de enero de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Rasmus, tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Vi er rigtig glade for at høre, at hele den samlede oplevelse har været god! Og lidt smarties skader jo aldrig ;) Det betyder meget for os at vide, at vores små detaljer gør en forskel :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - fra bestilling til jeg kunne hente. Meget venligt personale i butikken

16 de enero de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Grete, tusind tak for din flotte anmeldelse!

En lejetøjsbutik med sjæl

Elsker at komme ind i denne skønne butik. Her er et stort udvalg af legetøj og kreative produkter til børn i alle aldersgrupper. Og man får altid en sød betjening.

2 de enero de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Dorthe, hvor er det fantastisk at høre! Tusind tak for din flotte anmeldelse og søde ord :)

Bedste service !!

Sødeste personale som altid giver den bedste service!!

26 de noviembre de 2025

Respuesta de All About Kids

Hej Anna, tusind tak for de søde ord!
Det betyder virkelig meget for os at høre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

VIRKELIG hurtig levering og personligt…

VIRKELIG hurtig levering og personligt takkekkort. Rigtig fin oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler der <3

14 de noviembre de 2025

Respuesta de All About Kids

Hej Caroline, tusind tak for din søde anmeldelse :)
Hvor er det dejligt at høre! Vi glæder os til at have dig som kunde igen :)

Kundeservice

Havde bestilt to ting på samme dag og kunne ikke finde ud af at få dem sendt af en gang. Vupti så fik jeg den sødeste mail hvor jeg blev spurgt om ikke de skulle pakke det samnen så jeg kun skulle betale for en fragt. Den slags kundeservice er virkelig sjællen nu til dags. Er super tilfreds med både varer og betjening. Har min allerstørste anbefaling.

11 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de All About Kids

Hej Lotte, tusind tak for din søde anmeldelse :)

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med varerne og servicen. Tak for den store anbefaling :) Det sætter vi pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super cute packaging and great product.

Super cute packaging and great product.

27 de octubre de 2025

Respuesta de All About Kids

Hey Maya, Thank you so much for the kind words! :)

We're really happy you like the packaging and the product. Thanks for taking the time to leave a review!

Hurtig levering - Flot indpakning

28 de octubre de 2025

Respuesta de All About Kids

Hej Per, tusind tak for din flotte anmeldelse :)

Den altid gode service

En skønt butik, med god service og plads til børn kan være børn 😊

6 de octubre de 2025

Respuesta de All About Kids

Hej Katrine, hvor er det dejligt at høre :)
Tusind tak for de søde ord.
Vi håber, at I kigger forbi igen!

Godt produkt - hurtig levering

Jeg var meget glad for mit produkt - og man bliver ekstra glad, når det følger et personligt håndskrevet kort og en pose vingummier!
Kan 1000% anbefales.

9 de octubre de 2025

Hej Caroline
Dejligt at høre :-) og 1.000 tak for din anbefaling.
God dag
Heidi, All about Kids

Dejligt sted

Dejligt sted og så meget fint. Virkelig hurtig levering!

26 de septiembre de 2025

Respuesta de All About Kids

Tak for den fine anmeldelse :-)

👌👌👌👌👌

👌👌👌👌👌
Helt vildt godt 😊

26 de septiembre de 2025

Respuesta de All About Kids

Dejligt at høre, tak for den fine anmeldelse :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.