En fantastisk lille virksomhed, som følger opgaven helt til dørs med en sød personlig hilsen skrevet i hånden. Tak for Danmarks måske bedste købsoplevelse. :)
La empresa ha respondido
Det var en fin handel - desværre var en af mine varer ikke på lager alligevel.. Dejligt, at kunne bestille varerne online og så hente dem gratis i butik. God oplevelse i butikken, masser af legende bø... Ver más
Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forret... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering. Lampen er fin som lovet. Kunne godt have ønsket mig at den var i original æske i stedet for bølgepap, da den skal bruges til en gave.
La empresa ha respondido
All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.
Klaregade 15, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt at bestille online og hente i butikken.
Som i øvrigt virkelig er et besøg værd, hvis man kan lide magiske legetøjsforretninger og rigtig søde mennesker

Respuesta de All About Kids
Heidi og hendes fantastiske team er altid så søde og enormt hjælpsomme. Alle bliver altid mødt med smil og stor imødekommenhed. De ansatte er altid gode til at komme med input og inspiration. Der er altid plads til at børnene er med og All About Kids er yndlings legetøjsbutikken 🩷🩷🩷

Respuesta de All About Kids
Fint fynsk butik som har en fin webshop med et godt udvalg af lækre ting til børn.
Desværre fik jeg lavet en "fejl 40"(som fuldstændigt var min skyld) da jeg bestilte en fødselsdagsgave til et familiemedlem i deres webshop.
Personalet hjalp gerne med at få rettet min "fejl 40" på en super god måde.
Jeg har kun gode ting at sige om All About Kids.

Respuesta de All About Kids
God og hurtig betjening. Dejligt personale og vare der er i top.

Respuesta de All About Kids
Super god handel og betjening som altid 🥳🥰🤩

Respuesta de All About Kids
Hjemmesiden er nemt at bruge. Et af produkterne jeg havde bestilt var ikke tilgængelig mere og jeg fik en SMS fra Heidi som var meget venlig og hjælpsom!
Pakken kom også meget hurtigt. Tak!

Respuesta de All About Kids
Hurtig levering, billigere pris end andre steder.
Personlig hilsen, så man føler sig værdsat.

Respuesta de All About Kids
Super sted at handle. Lyn hurtig levering. Personlig hilsen og en lille godte var sendt med i min pakke, det bragte smil og glæde. De varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de All About Kids
God service og hurtig levering! Hjemmesiden er også nem og overskuelig :)

Respuesta de All About Kids
En mega fin butik og helt fantastisk 5/5 betjening af en ældre og en yngre herre. Meget personlig betjening og kommer helt sikkert tilbage til Odense kun for at besøge butikken og forhåbentlig samme gode medarbejdere! Glemte min trøje i butikken, og da jeg kom ud til min bil, havde den ældre herre skrevet en lille seddel, at han ventede i butikken indtil jeg havde afhentet den. Simpelthen helt fantastisk service 👏🏻

Respuesta de All About Kids
Nemt køb online og afhentning i butikken. Super service og en fantastisk butik!

Respuesta de All About Kids
Det er altid en fornøjelse at handle i All About Kids! Der er fantastisk service, skønne omgivelser og et godt udvalg af legetøj mm til børn. Simpelthen bare den bedste legetøjsbutik.

Respuesta de All About Kids
Más información sobre otros tipos de reseñas.