Fantastisk kundeservice. Trods de begrænsede telefontider var de super behjælpsomme da man kom igennem. Havde købt møbler for et større beløb som blev sat ned dagen efter min ordre. De refunderede pri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Den mest skuffende service jeg har oplevet længe. Har modtaget beskadiget altankasse, reklameret over den 12/6, send den retur 13/6. I dag 7/7 har stadig ikke modtaget hverken svar eller tilbagebetali... Ver más
Virkelig flotte regatta sofaer, leveret til tiden, og pakket så intet bliver skadet. Nemt at samle, da det kun er ben der skal monteres. Flot kvalitetsprodukt.
Den bedste oplevelse. Havde behov for at finde det korrekte beslag til en parasol, jeg ville købe. Fik den fineste hjælp og fik bestilt. Også lynhurtig levering ⛱️
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Altanbutikken er en lille familieejet virksomhed på en mission for at give alle mennesker adgang til et æstetisk og rekreativt frirum udenfor hjemmets fire vægge. Vi tror på, at udeliv og livskvalitet går hånd i hånd – uanset om det foregår i eller udenfor byen. Siden vi - mor, far og datter - i 2012 startede Altanbutikken, har vi derfor specialiseret os i design og salg af kvalitetsmøbler, accessories og innovative løsninger til altaner og små uderum. Med vores eget mærke - Balcony Living - tager vi udgangspunkt i æstetikken og materialiteten i klassisk dansk design, blandet med den holdbarhed og funktionalitet, der kræves af møbler med et langt liv under åben himmel. Ved altid at være i øjenhøjde med vores fantastiske kunder har vi - i fællesskab - formået at gøre Altanbutikken til Danmarks førende univers indenfor altan- og udeliv - og missionen er kun lige begyndt. Vi glæder os til at byde dig udenfor! Kærligst, Mie, Hans & Trine /// Ang. invitationer til at anmelde via Trustpilot: Trustpilot anfører at vi benytter os af invitation til anmeldelse der ikke er understøttet af Trustpilot. Det er korrekt. Vi spørger, helt automatisk via mail, alle vores kunder om de vil bedømme deres køb. Trustpilot tilbyder en understøttet løsning hvor kun 50 kunder om måneden kan blive inviteret til at bedømme deres køb. Det mener vi ikke giver et retvisende billede, så vi giver i stedet alle vores kunder den samme mulighed. Det er mest fair.
Información de contacto
Godthåbsvej 11, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- kundeservice@altanbutikken.dk
- altanbutikken.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt som det skal være
Nem og overskueligt
Nem og overskueligt. Gode produkter. Vi er meget tilfredse med vores køb, den pynter så godt på altanen.
Fin og personlig kundeservice fra Hans.
Fin og personlig kundeservice fra Hans.
Tak for det.
Stor stjerne herfra 🌟
Stor stjerne herfra 🌟
Firmaet meget hurtige, venlige og hjælpsomme ved henvendelse om fejl på købt parasol.
Sendte ovenikøbet en ny lynhurtigt.
Dejligt at sådanne firmaer stadig eksisterer med godt kundeservice og nem kontakt.
En rigtig god oplevelse
Hjemmesiden er god og overskuelig og varerne godt emballeret og de ankom dejligt hurtigt.
Super god service
Super god service! Vi havde en reklamation over to havestole og inden for en uge, havde vi to nye. Tak for det.
Dårlig leveringstid og opfølgning
Dårlig leveringstid og opfølgning.
Havde bestilt altansejl 21/5 hvor leveringstiden er op til 15 hverdage. Det er stadig ikke ankommet 25/6. Kundeservice bliver ved med at fortælle at det snart bliver sendt.
Jeg har annulleret ordren.
Var så super heldig at få 20% på Dora…
Var så super heldig at få 20% på Dora grill bord, placerede ordren en søndag og havde bordet tirsdag - fin fin service
Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering.
Produkterne levede 100% op til forventningerne.
Godt produkt til prisen
Godt produkt til prisen. Hurtig levering til nærmeste pakkeshop.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. God oplevelse.
Hurtig og korrekt levering af…
Hurtig og korrekt levering af altankasser.
Overrasket
Overrasket, dejligt min vare
kom fra den ene dag til dagen
efter, fint fint
Ekspeditionstiden og leveringen var ok.
Ekspeditionstiden og leveringen var ok.
Parasollen er af en rigtig god kvalitet, det er tydeligt både at se og mærke.
Mit eneste problem er, at ikke har ret mange kræfter
i hænderne til at slå den op. Indtil videre er det dog lykkedes
Alt godt
Fleksibel levering, rigtig godt indpakket, og så er selve varerne fantastisk kvalitet.
Jeg har bestilt et Altansejl d
Jeg har bestilt et Altansejl d. 6. Maj som endnu ikke er kommet. Magen til langsom levering har jeg ikke oplevet på nogen web side tidligere. Forklaringen jeg får er at det er pakkeudleveringen der har fejlet. Så forventer jeg at Altanbutikken tager handling på det, men nej det skal jeg selv løse. Det er en ommer.

Respuesta de Altanbutikken
Altanbutikken kan anbefales
Et meget stort udvalg med præcise beskrivelser gjorde det let at vælge en parasol til min altan. Fin overensstemmelse mellem pris og kvalitet. Hurtig levering.
For lang ventetid på både bånd og segl

Respuesta de Altanbutikken
Leveringstid, altansejl
Har endelig modtaget vores altansejl.
Der var dobbelt så lang leveringstid i forhold til det lovede. Fra 3 til 6 ugers leveringstid.
Alransejlet var leveret i forkert mål, og vi måtte vente endnu en uge på ny levering.
Ingen proaktive tilbagemeldingen om forlænget levering, man skal rykke for at få besked på den forsinkede levering.
Har købt flere produkter i Altanbutikken uden problemer, og kvaliteten er god.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.