Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutne dno jeżeli chodzi o obsługę klienta. Wysłano mi towar używany, zniszczony, w częściach, towar o wartości 700 zł. Po kontakcie z amazonem i odesłaniu towaru każą mi czekać ponad 2 tygodnie na... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pierwszy i ostatni raz zamówiłem towar na Amazon Zamówienie było z 27.03.2026 z dostawą 30.03.2026 W dniu 30.03.2026 dostałem informację że dostawa jest opóźniona i o nowym terminie dostawy zostan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłem zestaw LEGO Gwiazda Śmierci za ponad 3k złotych. Zamiast produktu dostałem śmieci a Amazon nie przyjmuje reklamacji. Zalecam omijać ten pseudo sklep, chyba że chcecie stracić pieniądze. Spra... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Interfejs dla użytkownika to DRAMAT. Zamówienie produktu graniczy z cudem. Trzeba mieć ogromne pokłady cierpliwości żeby współpracować z tą firmą. Nie lubię Allegro ale Amazon może wiele nauczyć się o... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nieuczciwe praktyki handlowe

Zamówiłem drogą poduszkę na serwisie Amazon, niestety otrzymałem zestaw potłuczonych misek kuchennych. Moja paczka była w stanie idealnym, ale paczka z miskami w środku wyglądała jakby była wielokrotnie rzucana i deptana, do tej paczki został przyklejony kod kreskowy z nazwą poduszki. Nie wygląda to na pomyłkę, a raczej magazynową kradzież. Po moim zakupie cena poduszki została podniesiona o ok. 30%, a dział obsługi odmówił mi wysłania właściwego produktu. Zostałem poinformowany że mogę dostać tylko zwrot środków. Paczkę ze zwrotem Amazon otrzymał 8 maja, dostałem również takie potwierdzenie od InPost. Amazon natomiast zaznaczył w statusie zwrotu że paczka zaginęła i jej nie otrzymali. Minęły ponad 2 tygodnie od mojego zwrotu, i dopiero po telefonicznym kontakcie z infolinią dostałem maila z raportem do wypełnienie żebym mógł otrzymać moje pieniądze. Rozumiem że jakbym się nie odezwał to zostałbym okradziony. W tej chwili zostałem tylko poinformowany że zwrot został wykonany, ale pieniądze jeszcze nie zostały zaksięgowane. Dodatkowo Polski oddział amazon nie daje żadnej rekompensaty dla klientów w takich sytuacjach. Nie są to już tylko nieuczciwe praktyki handlowe wobec kosumenta, a łamanie prawa.

8 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firma Amazon nie jest godna zaufania

Przede wszystkim niewielu pracownikow Amazona ma swiadomosc , ze jedynym ich przedstawicielem w realu jest kurier. Kurier , ktory robi co chce bo nikt go nie kontroluje. Rozwalone paczki , uszkodzone rzeczy, dobijanie sie do sasiadow , robienie balaganu i zamieszania to cos czego mozna sie spodziewac po kurierze Amazona. Kolejna rzecz to , ze na Amazonie jest masa oszustow wlacznie z serwisem Amazona. Kazda rzecz trzeba dokladnie sprawdzac albo od razu odsylac w przypadku plomb. Opinie na Amazonie sa guzik warte szczegolnie w przypadku elektroniki . Kupilem smartwatcha z kilkoma tysiacami opinii na 4,4 a aplikacja do niego na google play byla oceniana na 2,8. Co z tego ze pieniadze zwracaja , kiedy czlowiek traci czas na zwroty, miesiac oczekiwania i nerwy. Przez 5 lat wydalem na Amazonie ponad 7 tysiecy € . Ale po tym co po raz kolejny ostatnio odpalil kurier z sasiadem szlag mnie trafil i odpuscilem sobie Amazon . Dziwilem sie czemu u nas w dzielnicy nikt nie kupuje na Amazonie - teraz rozumiem tych ludzi. Moze kiedy Amazon straci wiecej klientow , moze kiedy rozwina tak AI zeby sie pozbyc tych wszystkich wklejajacych gotowce nierobow z obslugi klienta , kiedy zrobia porzadek z kurierami - moze kiedys sprawdze. Ale na razie bojkot i zdecydowanie nie polecam.

5 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Amazon Lieferservice ist eine…

Amazon Lieferservice ist eine Katastrophe gestern kam eine Zustellung Benachrichtigung von Amazon 2 Reisestecker von USA auf EU in Briefkasten es war nicht im Briefkasten das müsste man sehen
Amazon bestelle ich nicht mehr

10 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

I am usually buying small stuff from…

I am usually buying small stuff from there.

I cannot say i am impressed.
Its pretty cheap in comparison with local ecommerce stores , but still their customer support is not very helpful and rude sometimes.
3/5

26 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Przykro to stwierdzić,ale nabijają…

Przykro to stwierdzić,ale nabijają klienta w bambuko. Podają ,że jeśli zamówisz produkt za chwilę to otrzymasz pojutrze. Niestety prawda jest taka,że paczki przychodzą z bardzo dużym opóźnieniem!!!

23 de abril de 2025

Fałszywe obietnice szybkiej dostawy

Fałszywe obietnice szybkiej dostawy

Amazon wprowadza w błąd, pokazując komunikat „zamów teraz, a paczkę otrzymasz jutro”.
Złożyłem zamówienie właśnie z tego powodu, zrezygnowałem z zakupów w sklepie.
Paczka oczywiście nie przyszła na czas — opóźnienie wynosi kilka dni.
To nie jest „niespodziewane opóźnienie”, tylko zwykłe oszustwo marketingowe.

Nie pierwszy raz, ale chyba ostatni.

23 de abril de 2025

Szkoda gadac

Szkoda gadac, zamowilem paczke 16ego, miala byc 18ego a teraz jest przeniesiona na 24-ego. Konsultanci na czacie klamia, nie da sie zglosic reklamacji. Kazdy gra glupa. Az dziwne, ze ta firma jest legalna w Polsce.

19 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ostatnio dokonałam kolejnego już zakupu na platformie i jestem zadowolona, towar dodarł do mnie bardzo szybko w idealnym stanie, a dodatkowo wysyłka była darmowa - polecam.

10 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Paczka zamówiona w 12 kwietnia w…

Paczka zamówiona w 12 kwietnia w sobotę. Paczka miała przyjść do skrzynki 15 kwietnia. Jednak nie dostanę paczki o czasie. Napisano na moim koncie że otrzymam do 17 kwietnia. Porażka. Jak bym wiedział tak będzie zamówił bym ma innym portalu. Nie polecam firmy Amazon!!

15 de abril de 2025

Kupiłem u

Kupiłem u . krem Nivea a właściwie serum zapłaciłem o nic a więc proszę zwrócić pieniądze na joob1 @ wp.pl mój mail irekfronszczyk@gmail.... pieniądze wpłaciłem

28 de marzo de 2025

Niestety tym razem jedynka

Niestety tym razem jedynka. Pomimo mojej prośby o niewysłanie paczki przez pocztę polską Amazon zignorował to. Poprzednim razem kurier pocztexu z sobie tylko znanego powodu nie doręczył i od razu skierował na zwrot. Wczoraj komiksy zostały wysłane ponownie jeden normalnie tak jak prosiłem przez InPost drugi pomimo jak napisałem wyżej przez pocztę polską. Mało tego nie dostałem żadnej informacji jaką była przyczyna zwrotu. Konsultant napisał,że jest jeszcze czas i jak jestem niezadowolony mogę zgłosić to na infolinię.
InPost oczywiście doręczył przesyłkę chwilę po 9.
Super poczta Polska nadal niby doręcza. Telefon do kuriera w ogóle nie działa więc jestem pewien,że kolejny raz będzie zwrot. O braku możliwości przekierowania paczki do paczkomatu nie wspomnę.
Jedyna informacje jaka dostałem ze strony Amazon to to,że Poczta Polska deklaruje się że ona dostarczy najszybciej ze wszystkich przewoźników. Kpina po prostu

3 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wspaniała obsługa

Wspaniała obsługa, życzliwa, profesjonalna i empatyczna.Wymiana sandałów na niższy numer załatwiona z pełnym zrozumieniem.Nie rozumiem skąd te niskie oceny.Ja polecam i dziękuję.

13 de marzo de 2025

Disgusting customer service

Terrible customer service in fact there wasn't any. Rude agents.
I know they're not bothered by reviews but I care about the lack of anything.
I've always used them for almost everything being disabled but I will buy from elsewhere.

I sent silent night what they requested but have heard nothing .

23 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zakupiony produkt do mnie nie dotarł

Zakupiony produkt do mnie nie dotarł. Przesyłka wróciła do amazon. Minęło już dawno ustawowe 14 dni na zwrot środków, a pieniędzy nie zwrócono, dzwonilam już ponad 10 razy w tej sprawie do BOK i nic. Poziom chamstwa na BOK (zachowanie Pani Emilii Kot i innych pracowników) niezgodne z jakimkolwiek prawem konsumenckim. Państwo w Państwie. WARUNKUJĄ ZWROT WYPEŁNIANIEM RAPORTU! Raportu? Z czego? Ja mam raportować do Amazon? Ale co? Zapłaciłam, nie dotarło, wróciło, należy mi się zwrot.
I jeszcze znalazlam te wszystkie opinie oszukanych na różne sposoby w ostatnim czasie osób. Ta sprawa będzie zgłoszona. Powinien przede wszystkim zając się nią UOiK. Nie może być tak, że amazon stosuje praktyki, wyjęte spod PRAWA!
Zgłoszę to!

21 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Amazon zablokowało mi konto beż żadnego…

Amazon zablokowało mi konto beż żadnego powodu i nie mogę dokonać żadnych zakupów a te zabezpieczenia i kilkuetapowe logowanie doprowadzają mnie do szału. Wolę wydać kilka złotych więcej i zamówić na allegro. Tam zakupy są banalnie proste, bez jakiś śmiesznych zabezpieczeń utrudniających użytkowanie. Żenada, nigdy więcej. Więcej nerwów mnie to kosztowało niż to było tego warte. Zdecydowanie jestem na nie. Już nie wspomnę ze kontakt z obsługą klienta w ogóle jest niemożliwy

11 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skradziono zawartość mojej paczki i…

Skradziono zawartość mojej paczki i amazon oczekuje że klient złoży zawiadomienie na policji po czym i tak je odrzuca i odmawia dalszej reklamacji. Jeśli zakupy na amazon to tylko płatność kartą i chargeback w przypadku jakichkolwiek problemów.

10 de marzo de 2025

Kradną przesyłkę

Kradną przesyłkę. Dostarczają puste paczki. A Amazon nic z tym nie robi. NIE Polecam !!!
FIRMA KRZAK to jest kradzież pieniędzy klientów !!
Oszuści

12 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam. Pracownicy kradną paczki, a obsługa klienta staje po stronie złodziei.

27 de febrero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.