Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling was gemakkelijk. Heb extra informatie gevraagd en snel antwoord gekregen. De levering was super snel. Het geleverd product was zoals verwacht: kwalitatief hoogstaand.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fábrica de zapatos
  2. Tienda de reparación de zapatos
  3. Zapatería

Escrito por la empresa

Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,8

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

SUPER SCHOENEN

SUPER, SNELLE LEVERING8

31 de octubre de 2023

Beste Meneer Dongleur
Bedankt voor deze 5 sterren ***** ! We hopen u snel weer te ontvangen en wensen u alvast een fijne Kerst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede onlinebestellingen met één overbodige zoektocht

Vlotte afhandeling na een gerichte keuze te hebben kunnen maken gebaseerd op foto's en beschrijvingen. Enig minpuntje: ik vond geen maattabel die aangeeft welke schoenmaat bij welke afmetingen hoort.

8 de octubre de 2023

Beste Meneer Teugels
Bedankt voor deze leuke review. WIj geven uw opmerking door aan ons E-commerceteam. Veel plezier met uw nieuwe paar Ambiorix!

De schoenen passen perfect

De schoenen passen perfect. De levering verliep zeer vlot.
De kwaliteit van het product is zeer goed, maar de kleur is iets lichter dan afgebeeld op de website.

23 de septiembre de 2023

Beste Stefan
Fijn dat alles naar wens verlopen is! Wij bekijken of de foto's van onze producten gelijkend genoeg zijn met de werkelijke kleuren. Veel plezier met uw geleverde schoenen!

Alles in orde

Alles in orde: tijdig geleverd, wat extra veters gekregen, ... Dank daarvoor

2 de septiembre de 2023

Beste
Bedankt voor uw review. Wij doen zo verder!

Fantastische naverkoopservice

Fantastische naverkoopservice zelfs na 10 jaar !!!

4 de agosto de 2023

Beste Mr Leenaerts,
Bedankt voor uw 5-sterren, en uw trouw aan ons merk. Wij wensen uw veel plezier met uw "nieuwe" schoenen! ;-)

Zeer goede service

Zeer goede service. Mijn betaling was niet doorgekomen maar werd nadien snel verder geholpen.

8 de agosto de 2023

Beste Nico
Bedankt voor deze mooie score. Wij ontvangen u graag opnieuw voor een nieuwe bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede kwaliteit van de schoenen. Ook goed en zorgvuldig verpakt.

29 de julio de 2023

Beste Isabelle,
Wij zijn blij te horen dat u een positieve winkel-ervaring had bij Ambiorix!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trage levering

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Duurt best lang voor schoenen in voorraad

16 de julio de 2023

Beste,
Bedankt voor uw review. Wij hopen u snel opnieuw te mogen ontvangen, in één van onze verkooppunten of online.

Topper

Alles is vlot verlopen , de retour moet wel nog verwerkt worden . Al verwacht ik daar ook geen problemen met. De kwaliteit van de schoenen zijn echt wel perfect .

2 de julio de 2023

Beste,
Bedankt voor deze mooi score.

Fantastische service!

Een zeer goede, aangename en efficiënte service. Ik had graag een specifiek paar schoenen dat enkel nog beschikbaar was in een winkel waar ik moeilijk kon geraken. Een vriendelijke medewerker van Ambiorix heeft ervoor gezorgd dat dit paar schoenen langs de fabriek zou passeren voor een laatste check, om dan onmiddelijk deze schoenen tot bij mij thuis op te sturen. Na slechts enkele dagen waren de schoenen al aangekomen. De schoenen zelf zijn absolute kunstwerkjes!

12 de junio de 2023

Beste Michael
Om de perfecte schoenen tot bij de klant te krijgen, 'lopen' wij bij Ambiorix graag die extra mile. Hopelijk hebben wij zo ons steentje kunnen bijdragen aan een fantastische trouwdag!
Jakob

Mooie originele Belgische riem

Snelle levering van mooie riem. Origineel idee : gepersonaliseerde vaderdagwensen gedrukt op binnenkant riem. Echte aanrader!
Proficiat voor dit Belgische bedrijf!

1 de junio de 2023

Beste
Uw mooie woorden in deze review doen ons deugd. Het Ambiorix-team werkt dag en nacht om een origineel idee zoals dit te ontwikkelen, uit te werken, en natuurlijk te leveren. Wij hopen dat de ontvanger van dit cadeau in de wolken was!

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit. Zeker aangenaam verrast met mijn aankoop!

1 de junio de 2023

Beste Thomas
Fijn deze review van u te mogen ontvangen! Bij uw volgende aankoop doen wij er opnieuw alles aan u positief te verrassen! ;-)

Qualité - Rapidité

Alors qu'il est difficile de trouver ces chaussures de qualité en magasin, j'ai pu les commander facilement sur internet.
De plus, elles m'ont été livrées en quelques jours.

23 de mayo de 2023

Cher Monsieur Deschamps,
Nous vous remercions de la confiance que vous accordez à notre marque. Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau prochainement.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en service!

De schoenen van Ambiorix zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan.
De service was boven verwachting, en het team is beschikbaar om e-mails te beantwoorden.

26 de abril de 2023

Beste klant
We zijn blij te lezen dat uw online-ervaring boven verwachting was, en wij danken u dat u de tijd genomen heeft deze review te schrijven. Wij blijven inderdaad bereikbaar (per e-mail of telefonisch) om u met al uw vragen en opmerkingen bij te staan.

Top merk top service

Top merk top service.
Gewoon een dikke duim voor het enthousiasme waarmee de klant wordt benaderd.

5 de mayo de 2023

Beste Erik
"Top-klanten" verdienen deze enthousiaste top-service!

8 consejos para escribir buenas reseñas.