Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelling was gemakkelijk. Heb extra informatie gevraagd en snel antwoord gekregen. De levering was super snel. Het geleverd product was zoals verwacht: kwalitatief hoogstaand.
La empresa ha respondido
Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... Ver más
La empresa ha respondido
Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... Ver más
La empresa ha respondido
Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.
Prinsenweg 10, 3700, Tongeren, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Top merk top service.
Gewoon een dikke duim voor het enthousiasme waarmee de klant wordt benaderd.

Respuesta de Ambiorix
We hebben het dus over de levering. De schoenen zelf heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik ga ervan uit dat ze , zoals, al mijn vorige aankopen van Ambiorix-schoenen, conform zijn aan de kwaliteit en de maten uit het verleden.

Respuesta de Ambiorix
Het assortiment zwarte herenschoenen met een breedte van 10 is ontoereikend. Er zijn slechts 3 modellen beschikbaar. Eigenlijk geen keuze.

Respuesta de Ambiorix
snelle perfecte levering met een persoonlijke boodschap

Respuesta de Ambiorix
Mooie kwalitatieve schoenen. Snelle levering en een gepersonaliseerd handgeschreven kaartje bij de verzending.

Snelle levering, cadeauverpakking door vermelding verjaardag. Top 👍

Respuesta de Ambiorix
Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de fabriek, alwaar de meester-schoenmaker zich erom kommerde. Na 2 dagen kon ik ze weer ophalen, gelijk nieuw! Topservice met de hoofdletter T !

Respuesta de Ambiorix
Topkwaliteit met een snelle service, incl. Handgeschreven dankbriefje

Respuesta de Ambiorix
Betreft mijn bestelling van het paar Holly Iseo Noce, dat ik teruggestuurd had, omdat ze minder makkelijk zaten dan de Havana’s die ik ook gekocht had.
Jullie hebben deze terug ontvangen, op een extra verhoogde leest gezet en teruggestuurd. Ik moet zeggen dat ik ze vandaag een ganse dag aangehad heb, en ze nu wel makkelijk zitten.
De manier waarop jullie dit aangepakt hebben, vind ik ronduit top! Om zo’n persoonlijke service te geven, via een online platform, tussen alle bestellingen door, je moet het maar doen.
Chapeau !

Respuesta de Ambiorix
Het kiezen van de gepaste schoen was zeer eenvoudig.
Snel en eenvoudig afgerekend.
Het pakket werd snel, correct en onbeschadigd afgeleverd

Respuesta de Ambiorix
Website : aangenaam en duidelijk.
Levering : oké met leveringstermijnen (3 dagen).

Respuesta de Ambiorix
Zeer snelle levering en super verpakt met een leuke attentie!!

Respuesta de Ambiorix
Schoenen besteld die niet meer beschikbaar waren.
Geen melding hiervan gekregen

Respuesta de Ambiorix
Ik bestelde schoenen via de webshop. Er stond niet dat ze niet voorradig waren. Enkele dagen later krijg ik dan het bericht dat ze niet in stock zijn ...

Respuesta de Ambiorix
Correct gehandeld,voor de bestelling die ik geplaatst heb,
Jammer genoeg passen ze niet.
Teruggestuurd op 19/01

correcte levering
stipte en spoedige bestelling aan huis!
topkwaliteit