Onze tank was leeg omdat we niet hebben opgelet. Ze hebben ons heel snel geholpen. Ik heb ook via de boekhouding mijn betalingen kunnen overzetten naar voorschotten met afrekening op het einde van jaa... Ver más

La empresa ha respondido
Snelle levering, goede communicatie via sms wanneer de levering doorgaat. Wel een puntje die ik wil aankaarten: Ik dring er op aan tijdens de levering dat de chauffeur ZEKER altijd de gastank/bul... Ver más
La empresa ha respondido
Door een lek was onze tank bijna volledig leeg. Met een volgeboekt restaurant zou dit echt problematisch worden. Gelukkig zorgden jullie voor een vlugge levering.
Escrito por la empresa
Scroll voor Nederlands
En Belgique, nous sommes leader du marché dans la distribution de propane et de butane en bouteilles et de propane en citernes à gaz. Par ailleurs, nous sommes également actifs en tant que fournisseur de LPG (autogaz). Nous avons les bonnes solutions en matière d'énergie, aussi bien pour les particuliers (eau chaude, cuisson et chauffage) que pour les professionnels (industrie, agriculture, secteur de l'hôtellerie et la restauration,...). L'énergie pour tous et partout, c'est ce que nous promettons.
In België zijn we marktleider in de verdeling van propaan en butaan in gasflessen en propaan in gastanks. Daarnaast zijn we ook actief als leverancier van LPG (autogas). Zowel voor particulieren (warm water, koken en verwarming) als professionelen (industrie, landbouw, horeca …) hebben wij de juiste energieoplossingen. Energie voor iedereen en overal, dat is wat we beloven.
Woluwelaan 135, 1831, Diegem, Bélgica

ik ben verhuurder maar huurder besteld gas en ik krijg altijd rekening aan al 3 keer voor gebeld

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Il me restait que 5% dans ma citerne , commandé le vendredi à 12h , livré le lundi à 8h

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Je n'ai pas d'avis à donner. Jusqu'ici, personne ne s'est plaint de vos services, donc ça va. Rien de spécial à dire en ce qui me concerne.

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Livraison rapide et excellent contact avec le service client.

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Accueil au téléphone et la rapidité du service encore merci.

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Accueil téléphonique avec un manque d’empathie, mais livraison top avec une dame très sympathique

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Commande et livraison très rapide
Chauffeur tres sympathique et toujours de bonne humeur

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
De goede ervaring is dat alles via telefonisch bestellen zeer goed gaat, er is één nadeel voor ons althans omdat ze bij ons geen vrije toegang hebben,er wordt wel gemeld welke dag ze gaan leveren maar kunnen niet zeggen in de voor of in de namiddag dus je zit heel de dag vast dat is voor ons het enige minpunt

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Afhankelijk van de persoon die men aan de lijn krijgt, kan je een aangenaam en constructief gesprek hebben waar er samen naar oplossingen gezocht worden. Helaas kan dit ook het complete omgekeerde zijn. Leveringen worden over het algemeen vlot verwerkt en afgehandeld. Als er echter iets niet zou kloppen kan je er zelf achteraan zonder enige verwittiging. Gematigd tevreden over het algemeen.

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.
Más información sobre otros tipos de reseñas.