Banner for Antargaz Belgium N.V./S.A.

Antargaz Belgium N.V./S.A. Opiniones 2122

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze tank was leeg omdat we niet hebben opgelet. Ze hebben ons heel snel geholpen. Ik heb ook via de boekhouding mijn betalingen kunnen overzetten naar voorschotten met afrekening op het einde van jaa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Réaction rapide aux demandes, livraison rapide chauffeurs sympas, ton un peu moins cordial du service finances mais correct.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede communicatie via sms wanneer de levering doorgaat. Wel een puntje die ik wil aankaarten: Ik dring er op aan tijdens de levering dat de chauffeur ZEKER altijd de gastank/bul... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Afhankelijk van de persoon die men aan de lijn krijgt, kan je een aangenaam en constructief gesprek hebben waar er samen naar oplossingen gezocht worden. Helaas kan dit ook het complete omgekeerde zij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía
  2. Empresa suministradora de gas butano
  3. Empresa de gas
  4. Proveedor de cilindros de gas
  5. Proveedor de gas industrial
  6. Proveedor de propano

Sobre Antargaz Belgium N.V./S.A.

Escrito por la empresa

Scroll voor Nederlands

En Belgique, nous sommes leader du marché dans la distribution de propane et de butane en bouteilles et de propane en citernes à gaz. Par ailleurs, nous sommes également actifs en tant que fournisseur de LPG (autogaz). Nous avons les bonnes solutions en matière d'énergie, aussi bien pour les particuliers (eau chaude, cuisson et chauffage) que pour les professionnels (industrie, agriculture, secteur de l'hôtellerie et la restauration,...). L'énergie pour tous et partout, c'est ce que nous promettons.

In België zijn we marktleider in de verdeling van propaan en butaan in gasflessen en propaan in gastanks. Daarnaast zijn we ook actief als leverancier van LPG (autogas). Zowel voor particulieren (warm water, koken en verwarming) als professionelen (industrie, landbouw, horeca …) hebben wij de juiste energieoplossingen. Energie voor iedereen en overal, dat is wat we beloven.

Información de contacto

Promotion box for Antargaz Belgium N.V./S.A.

Obtenez 250 EUR de gaz gratuit

Lors de l'achat d'une chaudière à gaz ou pompe à chaleur hybride.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

de wachttijd die nu werd ingevoerd…

de wachttijd die nu werd ingevoerd ondanks dat wij duidelijk gemeld hadden dat er slechts 5 % in de tank zat en zo de prijzen maar op liepen is niet correct . zo zaten wij zonder gas en koken kinden wij dus niet meer ,

17 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Wat jammer dat u een slechte ervaring had bij ons. We raden onze klanten aan om in de winter een bestelling te plaatsen wanneer de tank nog voor 30% gevuld is. Zo bent u zeker dat u niet zonder gas zult vallen vooraleer we komen leveren. De winter is steeds een drukkere periode en weersomstandigheden kunnen de levering verder bemoeilijken. De levertermijn bedroeg in uw geval 6 werkdagen. We begrijpen dat die levertermijn in geval van een bijna lege tank voor stress zorgt, maar we verzekeren u ervan dat we steeds ons uiterste best doen om zo snel mogelijk elk van onze klanten van gas te voorzien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden,bellen voor een…

Heel tevreden,bellen voor een bestelling,en paar dagen is de levering er,heel vriendelijke bediening en contact met de persoon via telefoon is altijd op heel vriendelijk manier
BEDANKT

18 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Wat fijn dat u tevreden bent met uw bestelling en onze vriendelijke service! We zijn blij te horen dat het telefonisch contact zo prettig is verlopen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Veel te lange levertijd

Bestellen kan pas als de gastank beneden de 30% staat. Het wachten op vullen kan dan 14 dagen duren wat al te lang is. Bij ons was dat 21 dagen.
In die tijd is de gasprijs met 30% gestegen...naast de zorg voor een lege tank.

5 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

We betreuren dat u bij ons een slechte ervaring had. Om onnodige transportkosten te vermijden, bepalen we inderdaad die grens van 30%. In de zomer is dat eerder 20%, in de winter laten we toe dat klanten sneller bestellen. Dat geeft in normale omstandigheden onze klanten voldoende marge om niet te moeten vrezen voor een lege tank. In uw geval heeft de levering vertraging opgelopen omdat er eerder een interventie nodig was aan uw gastank. We kunnen helaas niet meer nagaan waarom ons technisch centrum pas op 3 maart toestemming heeft gegeven om de levering die u op 16 februari bestelde te laten doorgaan. Op 6 maart zijn we bij u komen leveren. We zijn blij dat de tank nog voor 15% gevuld was toen we zijn komen leveren en dat u dus niet zonder gas gevallen bent. We verontschuldigen ons voor de lange vertraging en verzekeren u dat het hier om een uitzondering gaat.

Très bien renseigné

Très bien renseigné, livraison rapide mais demandé d'être prévenu car plusieurs chiens et ça n'a pas été fait

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous sommes heureux que vous soyez bien renseigné et que la livraison ait été rapide. Nous regrettons que la demande de notification n'ait pas été respectée à cause des chiens. Nous en prenons note.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

L'écoute le service rien n'a dire .

L'écoute le service rien n'a dire .
Le service application via internet rien n'a dire non plus .
Ne changé rien

17 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous sommes heureux que vous soyez satisfaits de notre service. Nous vous remercions pour votre excellente note de 5 étoiles.

Professional

16 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Dank je wel voor jouw topreview. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Dat appreciëren we enorm.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Attendre plus de 20 jours pour être…

Attendre plus de 20 jours pour être livré malheureusement.... C'est beaucoup trop long.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous nous excusons pour les longs délais de livraison. Le délai de livraison est souvent plus long en hiver, car les commandes sont généralement plus nombreuses et plus urgentes. C'est à dire des problèmes logistiques imprévus (pannes de camions-citernes) et une pénurie de chauffeurs. Nous vous assurons que nous ferons tout notre possible pour réduire les délais de livraison l'hiver prochain. Votre citerne n'est déjà plus remplie qu'à 20-30% en été ou en automne ? N'hésitez pas à passer votre commande à ce moment-là. Vous paierez probablement moins cher (le prix du gaz propane est généralement plus élevé en hiver que pendant les autres saisons) et vous pourrez aborder les mois les plus froids avec une citerne pleine.

Rapidité de la livraison

Livraison rapide malgré ma négligence de commander avant que ma citerne ne soit vide.
Chauffeur-Livreur très sympathique et compétent.

13 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous sommes heureux d'apprendre que vous avez apprécié notre service rapide . En plus nous vous remercions pour votre aimable commentaire sur notre livreur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toujours un très bon service.

Toujours un très bon service.

9 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous sommes heureux d'apprendre que vous avez apprécié votre expérience et notre service. Merci beaucoup pour votre aimable commentaire.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Le délais de fourniture est fort long…

Le délais de fourniture est fort long et j'ai dû téléphoner car la fourniture n'avait pas eu lieu à l'échéance. Le livreur est venu le lendemain de mon appel.

12 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous nous excusons pour les longs délais de livraison. Le délai de livraison est souvent plus long en hiver, car les commandes sont généralement plus nombreuses et plus urgentes. Cette année, les mois d'hiver ont été aggravés par des problèmes logistiques imprévus (pannes de camions-citernes) et une pénurie de chauffeurs. Les conditions météorologiques ont également rendu les livraisons difficiles dans certaines régions. Nous vous assurons que nous ferons tout notre possible pour réduire les délais de livraison l'hiver prochain. Votre citerne n'est déjà plus remplie qu'à 20-30% en été ou en automne ? N'hésitez pas à passer votre commande à ce moment-là. Vous paierez probablement moins cher (le prix du gaz propane est généralement plus élevé en hiver que pendant les autres saisons) et vous pourrez aborder les mois les plus froids avec une citerne pleine. Nous espérons que vous serez satisfait de notre service et nous ferons de notre mieux pour éviter la situation de l'hiver dernier à l'avenir.

Tè amateuristisch en té…

Tè amateuristisch en té ambtenarenachtig ...

26 de febrero de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Wat jammer dat u onze service amateuristisch en ambtenarenachtig vindt. We zouden graag van u vernemen welk probleem u precies ondervonden heeft bij ons. We hebben meermaals contact met u proberen opnemen per telefoon, maar kregen u nog niet te pakken. We zouden het appreciëren mocht u ons terugbellen om uit te klaren waarover u precies ontevreden bent. Alle feedback is welkom om onze service te verbeteren.

snelle en goede levering

snelle en goede levering. vriendelijke service.

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Wat fijn dat onze snelle leveringen en onze service zo goed bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Rapide et facile

Très satisfaite du service antargaz, livraison nickel et prévenue la veille par e-mail.
Rien à redire et au sujet de la commande par téléphone, personnel agréable.

9 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous vous remercions pour votre avis. Nous sommes heureux que vous soyez satisfaits de notre service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rapidité de la livraison.

Pour la première fois de ma vie, je n ai pas suivi mes dépenses en énergie ( travaux….)
Et je suis tombée à cours!
Antargaz m a livrée avec de la rapidité.
Je les en remercie.

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous sommes heureux d'apprendre que votre livraison s'est bien déroulée. Nous vous remercions pour votre avis positif.

Serviabilité

Serviabilité, rapidité et service commercial au top

6 de marzo de 2026

Respuesta de Antargaz Belgium N.V./S.A.

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez apprécié notre service rapide et efficace. Merci beaucoup pour votre avis positif !

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.