Banner for Atlas For Men Nederland

Atlas For Men Nederland Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop poloshirts voor heren al jaren uitsluitend hier. Alles bevalt me: de stof, de stijl (altijd volgens de laatste trends), het comfort, de kwaliteit en de prijzen. En natuurlijk de bezorgservice... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een aantal jaren klant, nooit teleurgesteld in de ontvangen goederen, mooi dat er grote.maten zijn , hoewel ik flink aan het afvallen ben kan het nu steeds vaker een maatje kleiner. Het moet van... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We kregen eerst de verkeerde maat gestuurd en konden toen pas na telefonisch contact betalen. Wij hoeven niets meer van jullie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In het algemeen is het een winkel waar service nog hoog in het vaandel staat. Gemakkelijk bestellen, snelle website, goede kwaliteit. En als je er niet uitkomt of een vraag hebt is er de vriendelij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres

Sobre Atlas For Men Nederland

Escrito por la empresa

Atlas For Men is een Frans merk dat in 1999 werd opgericht. Al snel groeide het uit tot hét merk voor natuurliefhebbers en avonturiers. De herenkleding van Atlas For Men heeft een authentieke en tijdloze stijl en combineert bewegingsvrijheid, comfort en duurzaamheid.

Onze collecties geïnspireerd door de uitgestrekte natuur, zijn ontworpen voor iedereen die onbezorgd van het buitenleven wil genieten.

Onze sterke punten:

• Comfortabele en functionele pasvormen
  • Een tijdloze stijl
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Met zachte en warme stoffen voor de winter en lichte, ademende materialen voor de zomer, biedt Atlas For Men een breed assortiment herenkleding (parka’s, gewatteerde jassen, fleeces...) en outdoor accessoires die aangenaam te dragen en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Onze damescollectie, Atlas For Women, biedt een combinatie van comfort en elegantie.

En met scherpe prijzen en grote maten tot 5XL (alle maten voor dezelfde prijs) nodigen wij iedereen uit – ongeacht maat of budget – om volop van het buitenleven te genieten, of het nu gaat om kleine of grote avonturen, dichtbij of ver weg!

1 2 3 3 6

UW TEVREDENHEID IS ONZE PRIORITEIT

AL ONZE DIENSTEN OP MAAT VOOR U

AL ONZE DIENSTEN OP MAAT VOOR U
    Beveiligd betalen, gratis levering vanaf 49 euro en 60 dagen retourrecht

Información de contacto

Promotion box for Atlas For Men Nederland

NIEUWE COLLECTIE

De must-haves van dit seizoen tegen lage prijzen!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
    4 estrellas
    3 estrellas
    2 estrellas
    1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

604 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

4 shirts en een spijkerjas besteld en…

4 shirts en een spijkerjas besteld en betaald, op 29 mei 2026, ten tijde van de bestelling stond alles op voorraad. op dinsdag 16 juni werd het jack geleverd terwijl de poloshirts niet op voorraad waren. ondertussen nog contact gehad voor de levering van de shirts, waarop men niets kon antwoorden. op 21 juni per mail gevraagd wat de status was, die konden ze niet geven en op de vraag om een onmiddelijke restitutie zou dat 14 dagen duren. dit is totaal ontoelaatbaar, je koopt iets, betaald bij de bestelling en men levert niet en je mag 1,5 maand later je eigen geld ontvangen, wat een k.. bedrijf, als men direct gezegd had dat de shirts niet leverbaar waren was ik naar een ander gegaan!

29 de mayo de 2026

Geachte meneer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen.

Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling niet is verlopen zoals u mocht verwachten. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend en teleurstellend het voor u is dat de poloshirts, die op het moment van bestellen als beschikbaar stonden aangeduid, uiteindelijk niet geleverd konden worden terwijl u de volledige bestelling reeds op 29 mei 2026 had betaald.

Daarnaast begrijpen wij ook uw ongenoegen over het gebrek aan duidelijke communicatie en het feit dat u geen concreet antwoord heeft ontvangen over de leveringsstatus. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Onze oprechte excuses voor de lange wachttijd, de onzekerheid en het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Wij begrijpen dat u hierdoor het gevoel heeft gekregen onnodig lang op uw eigen geld te moeten wachten, zeker omdat u anders mogelijk voor een andere leverancier had gekozen.

Indien de artikelen definitief niet leverbaar blijken, zal de terugbetaling uiteraard automatisch worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode. Wij begrijpen dat ook deze verwerkingstermijn frustrerend voor u aanvoelt en bieden hiervoor onze excuses aan.

Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze intern doorgeven om onze communicatie en voorraadopvolging verder te verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb in December 2025 mijn…

Ik heb in December 2025 mijn bestselling retour verstuurd en ik mijn geld nog steed niet terug.heb heel vaak contact opgenomen,helaas ieder keer zelfde antwoord even geduld.

23 de diciembre de 2025

Geachte mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat u uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen nadat u uw retourzending in december 2025 heeft verstuurd. Wij begrijpen heel goed dat dit erg vervelend en teleurstellend voor u is, zeker omdat u al meerdere keren contact met ons heeft opgenomen.

Onze excuses voor het ongemak en de lange wachttijd. Wij willen u vriendelijk vragen nog een klein beetje geduld te hebben. Uw dossier is momenteel in behandeling en wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk correct af te handelen. Zodra er een update beschikbaar is, nemen wij direct contact met u op.

Nogmaals onze oprechte excuses en dank voor uw begrip en geduld.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sinds vorige jaar december 2025 staat…

Sinds vorige jaar december 2025 staat een bedrag van 33 euro open bij Atlas for men die ik terug moet krijgen, tot nu toe heb ik tientallen keren contact gehad telefonisch en via site.
    Iedere keer wordt aan mij verteld dat het in behandeling is. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen.

4 de diciembre de 2025

Geachte meneer,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Wij begrijpen heel goed dat het frustrerend is dat u al geruime tijd wacht op de terugbetaling . Onze excuses dat dit zo lang duurt en dat u hierover herhaaldelijk contact heeft moeten opnemen.

Wij willen u verzekeren dat uw dossier nog steeds in behandeling is bij onze financiële afdeling. Zij zijn momenteel bezig met de verwerking van openstaande terugbetalingen. Helaas kan dit in sommige gevallen langer duren dan gewenst, maar uw dossier is niet uit het oog verloren.

Wij vragen u vriendelijk om nog even geduld. Zodra de terugbetaling is afgerond, ontvangt u het bedrag automatisch.

Gewoon top

Ik heb dit voor mijn moeder gedaan ze heeft een jas voor mijn vader uitgezocht en het duurde wel een paar dagen maar alles is goed gegaan en de jas zit perfect .

18 de junio de 2026
    Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestellingen lang onderweg

11 de junio de 2026

Geachte meneer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht.

Door vertragingen bij de laatste verzendingen van pakketten kan het inderdaad zijn dat uw bestelling later is geleverd dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen.

Wij waarderen uw begrip en hopen u in de toekomst weer naar volle tevredenheid van dienst te mogen zijn.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De product is goed voor het geld

De product is goed voor het geld. Nooit een bericht ontvangen wanneer de levering zal plaatsvinden.

11 de junio de 2026

Geachte meneer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van het product.

Wij vinden het echter vervelend om te lezen dat u geen bericht heeft ontvangen over de levering. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw opmerking serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie rondom leveringen te verbeteren.

Tialda@AFM

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.