AutoHobby.no Opiniones 720

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsendelen kom "aldri" - selv om varene tilsynelatende var på lager. Etter gjentatte purringer så fikk de sendt først en del, senere så kom resten - etter flere runder med dialog. Fikk unnskyldninger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Información de contacto

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Treg levering

Treg levering, treg kunde service. produktene er av generelt dårlig kvalitet. Testet gulvmatter, led list til bagasjerom, frunk og dash. De i bagasjerommet slutter og lyse med gjevne mellomrom, i frunken kom det inn vann, og dash sitter ikke listen skikkelig fast. Gulvmattene har vært i bruk i 3 mnd og er allerede klar for utskifting. Får stygge bøyer, i tillegg blir de ekstremt fort skitne.

8 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine varer, enda bedre kundeservice

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvordan lysene til Tesla Model 3 vil virke opp mot betjening (av/på). Påfølgende kontakt med AutoHobby gav gode tips og lovnad om kontinuerlig hjelp til jeg har fått montert lysene. Slik kundeservice må belønnes med full pott!

12 de noviembre de 2025

God kundeservice

Fikk pakken jeg bestilte kjapt, desverre var det en liten skade som forekom under frakt. Kontaktet kundesrvice, de sendte en ny pakke. Veldig rask og god kundeservice 10/10 👍🏻

7 de mayo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dørmatter foran og bak passet utmerket

Dørmatter foran og bak passet utmerket, også mattene for baggasjegulv. Men "stripen" innenfor baggasjelokket blir ikke liggende i ro og hindrer lukking. Matter for brtønn og frunk synes ikke å passe godt

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig enkel og oversiktlig nettside…

Veldig enkel og oversiktlig nettside hosAutohobby – det var raskt å finne frem til det jeg trengte. Bestillingen ble sendt allerede dagen etter, og leveringen gikk utrolig fort. Alt i alt en veldig god kundeopplevelse!

27 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingen bruksanvisning i pakken hvordan…

Ingen bruksanvisning i pakken hvordan lakkstift sett skal brukes. Ingen video eller bruksanvisning på hjemmeside heller. HAr ikke funnet noe på Youtube heller.

24 de abril de 2026
Logotipo de AutoHobby.no

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Christoph,

Takk for tilbakemeldingen, og beklager at informasjonen ikke var tydelig nok. Det skal følge med et lite skriv i pakken med lakkpennene, men vi skjønner godt at det kan være behov for en mer utfyllende bruksanvisning.

Vi har dessverre ikke videoguider tilgjengelig enda.

Vi tar med oss tilbakemeldingen videre, slik at vi kan gjøre informasjonen på Autohobby.no bedre fremover.

Hilsen,
Wiktor @Autohobby

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10…

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10.
De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem.
AH beklager det inntruffne og overfører mellomlegget til meg umiddelbart.
AH bekrefter med dette at prisgarantien deres er reel og jeg forblir en aktiv kunde hos de. Kan anbefale AH til alle som vurderer å handle tilleggsprodukter til sin Tesla.

26 de abril de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.