AutoHobby.no Opiniones 720

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsendelen kom "aldri" - selv om varene tilsynelatende var på lager. Etter gjentatte purringer så fikk de sendt først en del, senere så kom resten - etter flere runder med dialog. Fikk unnskyldninger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Información de contacto

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende leveringstid og produktopplevelse

Jeg opplevde dessverre at leveringstiden var lengre enn forventet. Det tok over en uke før produktene ble sendt, og varer jeg bestilte fra andre leverandører i etterkant, kom frem tidligere.

I tillegg er jeg ikke helt fornøyd med skjermbeskyttelsen. Min opplevelse er at den tiltrekker seg mer fingeravtrykk enn den reduserer, og skjermen fremstår faktisk mindre ren enn uten beskyttelse.

16 de marzo de 2026

Anbefales

Bestilte usb hub, rgb list og oppbevaringsbokser. Kjapp levering og god kvalitet på produktene. Har kun satt opp rgb listen og sjekket at den funker og skrur seg av av seg selv. Funket bra og sentry mode lagrer fortsatt videoer gjennom huben:) Gode priser

24 de marzo de 2026

Enkelt og greit.

Enkelt og greit.
Veldig fornøyd med de handler eg har gjort hos AutoHobby rask levering fine tutorials og det hadde sikkert vært god hjelp om eg hadde trengt det.

23 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Venter i spenning.

Har ikke fått varene ennå.
Den 13/3-26 var de rett rundt hjørnet.
Hmmm?

11 de marzo de 2026

Hei Jan,

Dette skjønner vi godt at du reagerer på!

Bestillingen din er sendt, men det ser dessverre ut som den kan ha stoppet opp underveis hos PostNord. Vi setter i gang en etterlysning med en gang for å finne ut hva som har skjedd.

Skulle det vise seg at pakken er borte, sender vi selvfølgelig en ny til deg uten ekstra kostnader 👍

Dette skjer heldigvis svært sjeldent, men vi beklager så mye for ventetiden du opplever her. Vi følger opp saken tett!

Kundeservice i topp klasse

Kundeservice i topp klasse

22 de marzo de 2026

Hei Alex,

Tusen takk for det! 🙌
Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen - det setter vi stor pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fornøyd med vare rask behandling

Fornøyd med vare rask behandling! ! Kort til å vente

Hei Nguyen,

Så bra å høre! 😄
Rask behandling og kort ventetid er akkurat det vi jobber for - digg at det traff!

Rask levering

Rask levering
Og det gikk raskt å montere produktet

Hei Espen,

Herlig! 🚗
Rask levering OG enkel montering er en fin kombo – akkurat sånn det skal være!

Takk for at du tok deg tid til å skrive 🙌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fornøyd

Fornøyd. Ble feilsending men ble ordnet opp og fikk gavekort som påskjønnelse

Hei Morten,

Haha, kort og godt – vi liker det 😄
Kjapp levering er noe vi er stolte av, så dette var hyggelig å lese!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hei Daniel,

Dette høres selvfølgelig ikke bra ut, og sånn skal det ikke være. Beklager opplevelsen!

Vi tar dette på alvor og kommer til å kontakte deg direkte på e-post for å finne ut hva som har skjedd og sørge for en god løsning så raskt som mulig.

Takk for at du sier ifra - vi ordner opp 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her må du bare handle....

Produktet var som forventet og rimelig rask levering.
Kan anbefales :)

12 de marzo de 2026

Hei Vidar,

Haha, den likte vi! 😄
Veldig hyggelig å høre at både produkt og levering leverte som forventet!

Flott og enkel nettside

Flott og enkel nettside

12 de marzo de 2026

Hei Andreas,

Enkelt og greit - akkurat sånn det skal være! 🙌
Takk for hyggelig tilbakemelding!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

veldig raskt og bra nettside

11 de marzo de 2026

Hei Mathias,

Raskt og enkelt er en bra kombo 😄
Kjekt å høre at du er fornøyd med nettsiden!
Håper du er like fornøyd med varene 🙌

Anbefales.

Fantastisk service og god kvalitet på varene.

18 de marzo de 2026

Hei Trond,

Tusen takk for det! 🙌
Veldig hyggelig å høre at både service og kvalitet traff - det er akkurat det vi jobber for!

Topp service!

10 de marzo de 2026

Hei Eli,

Så hyggelig å høre! 😄
“Topp service” tar vi med oss videre med et smil!

Quick Delivery !

10 de marzo de 2026

Hi Ricardo,

Thank you! 🙌
Glad to hear the delivery was quick - that’s what we aim for every day!

Best regards,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.