AutoHobby.no Opiniones 720

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsendelen kom "aldri" - selv om varene tilsynelatende var på lager. Etter gjentatte purringer så fikk de sendt først en del, senere så kom resten - etter flere runder med dialog. Fikk unnskyldninger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Información de contacto

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapp levering og gode videoer med…

Kjapp levering og gode videoer med instruksjoner! Keep it up!

9 de marzo de 2026

Hei Ole-Martin,

Så bra å høre! 😄
Kjapp levering og gode instruksjoner er en fin kombo - kult at du la merke til videoene også!

Alltid god kunderservice!

Alltid god kunderservice!

Hei Robin,

“Alltid” er et ord vi liker skikkelig godt 😄
Tusen takk for at du handler hos oss igjen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utvalg og kjapp levering.

Bra utvalg av alt jeg ikke visste jeg trengte.
De har mer på lager jeg kunne tenkt meg men kona syntes jeg er for gammel til style familie bilen 😂

Hei Rune,

Haha, den er god 😄
Godt å høre at du fant ting du ikke visste du trengte - det er ofte sånn det starter!

Får håpe kona ombestemmer seg etter hvert 😉

Varelevering

Bestilte noen varer fra Autohobby som ble fraktet med Postnord. La ikke merke til at varene hadde kommet da jeg fikk beskjed i søppelpost. Så de ble retunert tilbake til Autohobby. Heldigvis var de veldig behjelpelige å sendte varene tilbake uten ekstra kostnad. All skryt til de!

11 de marzo de 2026

Hei Odin,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌
Veldig bra at det løste seg til slutt - selv om veien dit ikke var helt optimal.

Vi prøver alltid å finne gode løsninger når ting ikke går helt som planlagt, så dette var kjekt å lese!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og korrekt levering fra Autohobby.

Rask og korrekt levering fra Autohobby.
PostNord klarte igjen ikke å levere til utleveringsstedet i gangavstand, men til et utleveringssted 7 km unna (men man har jo en Tesla :-)
- Ikke Autohobbys feil :-)

3 de marzo de 2026

Hei Roy,

Takk for fin tilbakemelding! 😄
Ja, PostNord kan ha sine øyeblikk… men godt å høre at resten leverte som det skulle!

Og 7 km er jo bare en liten luftetur med Teslaen 😉

Super dupert

Super dupert

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ismael!
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd. Håper du får mye glede av biltilbehøret fremover 🚗

Tesla takstativ 2.0

Handlet takstativ. Var litt skeptisk i forkant fordi mange mente man kun kan ha originalt takstativ til Tesla. Er imidlertid veldig fornøyd med kvaliteten på takstativet, god video som viser steg-for-steg montering og kjappe svar fra kundeservice da jeg hadde spørsmål.
Anbefales!

28 de enero de 2026

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for en veldig fin og utfyllende anmeldelse, Ole!

Skjønner godt at mange er litt skeptiske til takstativ som ikke er originalt, så det er ekstra hyggelig å høre at du ble fornøyd både med kvaliteten og monteringen. Bra også at monteringsvideoen var til hjelp underveis!

Takk for anbefalingen - det setter vi stor pris på!

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Anbefales 10/10

Endre Tangen
Tangen Eiendom

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Endre!
Veldig kjekt å høre at du opplevde god kundeservice hos oss - og ekstra stas med 10/10 😄

Setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Litt rotete å finne frem der en skulle…

Litt rotete å finne frem der en skulle hete deler og tungvints å lete etter folk for å få det jeg bestilte

Hei Asle-Rene,
takk for ærlig tilbakemelding.
Vi tar denne tilbakemeldingen med oss videre. Dette skal vi gjøre enklere for kunder i fremtiden med bedre markering og et telefon nummer dersom det ikke er noen tilstede når man er innom.

Elektrisk frunk lås til Tesla

Elektrisk frunk lås til Tesla. Kom raskt, lett å montere og fungerer veldig bra.

3 de julio de 2025

Takk for tilbakemeldingen!
Kjekt å høre at frunk-låsen kom raskt frem, var enkel å montere og fungerer som den skal. Akkurat sånn vi liker det 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask respons og trivelig…

Rask respons og trivelig kundebehandling.

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Vegard!
Veldig kjekt å høre at du opplevde både rask respons og god kundebehandling.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Grei pris

Grei pris, kvaliteten er sånn passelig.

23 de febrero de 2026

Hei Kevin,
takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig å høre at du synes prisen var grei. Samtidig tar vi med oss kommentaren om kvaliteten - vi jobber hele tiden med å finne gode produkter innen biltilbehør som gir mest mulig verdi.

Rask levering

25 de febrero de 2026

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for tilbakemeldingen, Kjell!
Veldig kjekt å høre at leveringen gikk raskt - det prøver vi alltid å få til.

Enkelt og grei handel

Enkelt og grei handel. Bra produkter

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Kim!
Kjekt å høre at handelen var enkel og at du er fornøyd med produktene.

Levering

Levering var kjapt og enkelt. Helt knall

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for fin tilbakemelding!
Hyggelig å høre at leveringen var kjapp og enkel - og ekstra stas med "helt knall" 😄

Bra nettbutikk

Bra nettbutikk. God kvalitet og rask levering!

19 de febrero de 2026

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Waleed!
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd både med kvaliteten og den raske leveringen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kvaliteten var dårlig

Kvaliteten var dårlig

19 de febrero de 2026

Hei Shafiq,
det var leit å høre at du opplevde kvaliteten som dårlig. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal være.

Send oss gjerne en e-post på kundeservice@autohobby.no
med litt mer info om hva det gjelder, så ser vi på saken og finner en løsning.

Rask respons på henvendelse

Rask respons på henvendelse. Fikk kjapt hjelp til montering av takstativet jeg kjøpte.

18 de febrero de 2026

Respuesta de AutoHobby.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, Tuva!
Veldig kjekt å høre at du fikk rask hjelp med monteringen av takstativet. Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal fungere.

Kjapt, enkelt og kvalitet

Kjapt, enkelt og bra

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Arild!
Kjekt å høre at handelen opplevdes både kjapp og enkel.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.