AutoHobby.no Opiniones 720

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsendelen kom "aldri" - selv om varene tilsynelatende var på lager. Etter gjentatte purringer så fikk de sendt først en del, senere så kom resten - etter flere runder med dialog. Fikk unnskyldninger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Información de contacto

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tok over 5 uker å få et sett…

Tok over 5 uker å få et sett vindusviskere og en filterpakke. Reklamerer med 1-4 dager levering. Dette etter å ha mast flere ganger. Sier de måtte flytte lager, men for min del var dette langt fra en forventet opplevelse dessverre.

19 de enero de 2026

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Christer - takk for at du deler opplevelsen din, selv om den dessverre ikke ble som forventet.

Du har helt rett i at over 5 ukers leveringstid ikke samsvarer med det vi ønsker å levere, og heller ikke med det som normalt er vår standard. I denne perioden oppstod det dessverre både lagerflytting og logistikkutfordringer som førte til store forsinkelser, men vi forstår veldig godt at dette ikke hjelper på opplevelsen din i ettertid.

Vi ønsker gjerne å se på dette sammen med deg og finne en god løsning – enten i form av kompensasjon eller annen oppfølging. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no
, så hjelper vi deg videre 👍

Håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tiden fra bestilling og info underveis…

Tiden fra bestilling og info underveis at varen var på vei, og levert før estimat.
Veldig fornøyd.

19 de enero de 2026

Tusen takk for fin tilbakemelding, Steinar! 😊
Veldig kjekt å høre at du opplevde god informasjon underveis, og at pakken kom frem raskere enn estimert. Akkurat slik vi ønsker at handelen på Autohobby.no skal fungere 🙌

Dårlig

Dårlig, tregt og billig materiale

Respuesta de AutoHobby.no

Hei - takk for at du deler opplevelsen din, selv om den dessverre ikke var god.

Dette var leit å lese, og absolutt ikke slik vi ønsker at produktene våre skal oppleves. Vi vil veldig gjerne få litt mer informasjon om hva du har mottatt og hvilken vare det gjelder, slik at vi kan se nærmere på saken og finne en god løsning - enten i form av kompensasjon eller annen oppfølging.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no
, så hjelper vi deg videre 👍
Håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Føler meg priotert ved hver bestilling

Føler meg priotert ved hver bestilling. Veldig fornøyd med service og effektivitet!

Wow - tusen takk for denne, Julian! 🙌
Å høre at du føler deg prioritert betyr enormt mye for oss. Veldig kjekt at både service og effektivitet lever opp til forventningene dine - akkurat det vi jobber for hver dag 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte for 20 dager siden og fortsatt…

Bestilte for 20 dager siden og fortsatt ikke mottatt varene..

Respuesta de AutoHobby.no

Hei André, og takk for at du gir beskjed.

20 dager uten mottatt vare er selvfølgelig ikke en god opplevelse, og det beklager vi. Vi vil veldig gjerne sjekke status på bestillingen din og se hva som har skjedd underveis, samt finne en god løsning for deg.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så følger vi dette opp så raskt som mulig. Målet vårt er at du skal sitte igjen med en bedre opplevelse enn det dette tilsier nå.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tok ekstremt lang tid å få varene

Tok ekstremt lang tid å få varene, men var noko varehus kluss :)

Hei Daniel, takk for ærlig tilbakemelding 😊

Du har helt rett i at leveringstiden ble for lang, og det beklager vi. Samtidig er det hyggelig å høre at du var fornøyd med selve varene - det setter vi pris på.

Vi ønsker gjerne å se på om vi kan gjøre dette litt bedre i ettertid. Send oss gjerne en e-post på kontakt@autohobby.no, så ser vi på en mulig kompensasjon eller annen løsning 👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt utvalg og greie priser

Godt utvalg og greie priser. Tok litt tid med sending men god dialog å grei kundebehandling. Så er meget fornøyd 👍

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Eivind! 🙌
Kjekt å høre at du er fornøyd med både utvalg, priser og kundebehandling. Litt ekstra leveringstid kan skje innimellom, så veldig bra at dialogen fungerte godt underveis.

Setter stor pris på tommelen opp 👍

Veldig fornøyd, god kundeservice

Veldig fornøyd,

Kjøpte en Tesla Model Y juniper pakke på black friday med gulvvmatter og setetrekk, samt beskyttelsesskjerm til skjermene fremme og bak. Den ene beskyttelsen var knust i hjørnet, og selv etter jeg ikke fikk bilen før i Januar så fikk jeg en ny :)

23 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! 🙌
Kjekt å høre at du er fornøyd med både pakken og kundeservicen. Ekstra glad blir vi for å høre at vi fikk ordnet opp raskt da en av beskyttelsesskjermene var skadet - selv før du faktisk fikk bilen. Akkurat slik oppfølging vi ønsker å gi 😊

Takk for tilliten, og lykke til med Tesla Model Y-en!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tok veldig lang tid før jeg fikk…

Tok veldig lang tid før jeg fikk pakken. Ingen oppdatering på hvor pakken ble av. De kunne sendt ut en mail på hvorfor det tok lang tid. Fikk heldigvis pakken til slutt :)

Respuesta de AutoHobby.no

Hei, og takk for ærlig tilbakemelding 😊

Du har helt rett i at vi burde vært tydeligere på oppdateringer underveis. Når levering tar lengre tid enn forventet, er god informasjon ekstra viktig - og her ser vi at vi har forbedringspotensial.

Veldig fint å høre at pakken kom frem til slutt, men vi tar med oss dette som en klar påminnelse om å bli bedre på kommunikasjon fremover 👍
Takk for at du sa ifra.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil ha byttet eller penger tilbake

Hei

Jeg har kjøpt mobil holder for Tesla y 2025. Jeg har ventet lenge og mobil holder passer ikke min bil

Mvh
Kidane Tekeste

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Kidane, og takk for at du tok kontakt.

Vi forstår godt at dette er frustrerende. Grunnen til at mobilholderen dessverre ikke passer, er at denne modellen er laget for Tesla Model Y 2020-2024. Den passer ikke den nyeste Model Y-versjonen, som har en litt annen utforming.

Dette løser vi selvfølgelig. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så hjelper vi deg med enten bytte til riktig variant eller refusjon - helt etter hva som passer deg best 👍

Håper vi får ordnet dette raskt og greit for deg.

Rask levering!

Tusen takk for tilbakemeldingen, Joakim! 🙌
Veldig kjekt å høre at leveringen gikk raskt. Akkurat slik vi ønsker at det skal være 😊

Good bussines plan

Good bussines plan. I've recieved aliexpress frunk soft close worth 600NOK. And payed 1900NOK Dont you think I could order it from Ali if I want to?

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Lubomir, takk for at du deler opplevelsen din.

Vi forstår at prisforskjellen kan oppleves stor. Frunk-låsen vi selger er imidlertid ikke identisk med rimeligere varianter man finner andre steder. Denne modellen har en annerledes konstruksjon, bedre materialvalg og er nøye utvalgt for å tåle daglig bruk.

I tillegg er den testet over mer enn 2 år i norske forhold, inkludert kulde, fukt og salt, og har derfor fått vårt eget kvalitetsstempel fra Autohobby. Prisen inkluderer også norsk lager, rask levering, kundeservice på norsk og trygg reklamasjonsrett.

Selvfølgelig står du fritt til å handle der du ønsker, men vi er her for kunder som ønsker kvalitet, trygghet og god oppfølging etter kjøpet. Har du spørsmål rundt produktet, hjelper vi deg gjerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forsendelsen ble raskt levert etter jul…

Forsendelsen ble raskt levert etter jul og sto til forventningene.. Passer som smurt inn i bilen min..og god kvalitet

Veldig fornøyd 🤗

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Kenneth! 🙌
Kjekt å høre at leveringen gikk raskt etter jul, og at produktet både passet bra og holdt god kvalitet. Veldig gøy å lese at du er fornøyd 😊

God service og kommunikasjon

God service og kommunikasjon. Bra produkt!

Tusen takk, Rune! 👍
Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service, kommunikasjon og produktet. Setter stor pris på tilbakemeldingen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Treg levering

Treg levering!
Bestilt 7/1 på nettsiden.
Varsel fra Postnord om at pakke er underveis 13/1.
I dag 20/1 står den fortsatt underveis, men ikke når den er forventet levert.

20 de enero de 2026

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Ronny, takk for tilbakemeldingen.

Skjønner godt at leveringstiden opplevdes som treg, spesielt når sporingen ikke ga så mye informasjon underveis. Fint å høre at pakken nå er levert, selv om det tok lengre tid enn ønskelig.

Vi tar med oss innspillet ditt videre for å bli bedre på både levering og informasjon rundt forsendelser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kundeservice ift reklamasjon.

Bra kundeservice ift reklamasjon.

Forstår AutoHobby har hatt utfordringer med sin 3PL leverandør, til tross for dette har de gjort en god jobb!

Tusen takk for forståelsen og den hyggelige tilbakemeldingen, Tore! 🙌
Selv om vi har hatt utfordringer med 3PL-leverandør, er det veldig godt å høre at du opplevde reklamasjonshåndteringen som god. Det betyr mye for oss.

Kjempebra nettbutikk

Kjempebra nettbutikk, hyggelige priser. Rask levering. Anbefales.

Tusen takk, Reidar! 😊
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både priser, levering og helhetsopplevelsen. Takk for anbefalingen!

Rot med forsendelse

Rot med forsendelse. Varer bestilt 23 desember, er pr 190126 ikke mottatt.

*Ser at autohobby skriver at varen er mottatt 19 januar, det stemmer ikke*

Respuesta de AutoHobby.no

Oppdatering: Jeg ser at ordren din ble slettet og pengene returnert. Beklager, det gikk litt fort i svingene :-)

Hei Jøran, takk for at du sier ifra.

Dette skjønner vi godt opplevdes frustrerende, og vi beklager at forsendelsen ikke gikk som forventet. Bestillingen ble lagt 23. desember, og leveringen tok dessverre for lang tid.

Forsinkelsen skyldtes uforutsette utfordringer i forbindelse med lagerflytting i denne perioden, som førte til stopp og rot i enkelte utsendelser. Dette gikk dessverre utover deg som kunde.

Vi ser at varen nå ble mottatt 19. januar, og håper produktet lever opp til forventningene. Tilbakemeldingen din tas med videre slik at vi kan bli bedre på både informasjon og levering fremover.

Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice. Svarer raskt på mail. Bra kvalitet på produktene også.

Opinión espontánea

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Synne-Louise! 😊
Kjekt å høre at du er fornøyd med både kundeservice og produktkvaliteten. Rask respons og gode produkter er noe vi legger stor vekt på.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.