AutoHobby.no Opiniones 720

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problemer med det ene dørhåndtaket til min tesla modell 3, før jeg viste ordet av det fikk jeg tilsendt nye i posten samme dag som jeg sendte inn problemestillingen min. Super service. :) Kommer... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsendelen kom "aldri" - selv om varene tilsynelatende var på lager. Etter gjentatte purringer så fikk de sendt først en del, senere så kom resten - etter flere runder med dialog. Fikk unnskyldninger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Información de contacto

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Har handlet flere ganger her, fantastisk service og veldig bra produkter. Skulle det være noe, får du raskt svar og gutta er ekstremt serviceorienterte. Dette er hvertfall mitt favorittsted å handle utstyr til min Tesla. Anbefales🤩

10 de enero de 2026

Wow, tusen takk for denne, Snorre! 😄
Veldig gøy å høre at du opplever både servicen og produktene som så bra. Slike tilbakemeldinger motiverer stort, og vi setter stor pris på anbefalingen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende fokus på service og…

Manglende fokus på service og kundeansvar.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Sam, og takk for at du deler opplevelsen din.

Dette var leit å lese, og absolutt ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og vil gjerne forstå hva som har skjedd i ditt tilfelle, slik at vi kan rette opp og bli bedre.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så ser vi på saken sammen og finner en god løsning.

Det var dårlig service

Det var ingen melding om at lager skulle flyttes.
Det er ingen melding om når lager er flyttet.
Jeg har ingen informasjon om når jeg får varen,

Bestilling ble bekreftet 11.12.2025 jeg har forsatt ikke fått varene. Jeg er blitt lovet i få en forsendelse i uke 1 2026.

19 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Leif Inge, takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Du hadde helt rett i kritikken din. Manglende informasjon rundt lagerflytting og levering er ikke godt nok, og det beklager vi igjen. Vi er derfor glade for at vi fikk løst saken med refusjon, slik vi avtalte.
Jeg håper du kunne tatt en titt på antall stjerner i denne saken.
Én stjerners tilbakemeldinger sårer en bedrift mer en man tror.
Spesielt en liten lokal butikk som oss.

Vi har tatt lærdom av denne perioden og forbedret både rutiner og kommunikasjon i ettertid. Dersom du opplever at håndteringen og løsningen trakk opp helhetsinntrykket noe, setter vi selvfølgelig pris på om du ønsker å oppdatere vurderingen din.

Uansett takk for tilbakemeldingen - den har bidratt til at vi har blitt bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Etter 4 uker er julegavene ikke blitt sendt...

27. november 2025 bestilte jeg flere JULEGAVER hos autohobby.no.
24. desember (fire uker senere!) er varene fremdeles IKKE blitt sendt til meg! Jeg er virkelig skuffet! Aldri mer Autohobby!

15 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei John, og takk for at du deler opplevelsen din.

Dette er veldig leit å lese, og vi forstår godt skuffelsen din. Å bestille julegaver i god tid og likevel stå uten levering er langt fra en god kundeopplevelse, og her har vi sviktet.

Forsinkelsene i denne perioden skyldtes både logistikkutfordringer og lagerflytting, men det endrer ikke på at dette gikk utover deg som kunde. Vi ønsker veldig gjerne å følge opp saken din direkte og finne en løsning.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så ser vi på dette sammen.

Treg levering

Vare bestilt 8/12. Idag 15/12 er fremdeles ikke varen levert Postnord.

Autohobby har tatt kontakt personlig i etterkant og ordnet opp med meg. De har også tatt til seg kritikk jeg hadde ang mangle de informasjon knyttet til lang leveringstid og lovet bedre informasjon hvis tilsvarende skulle oppstå ved en senere anledning.

Dette er i mine øyne god kundeservice. Kommer nok til å bestille fra dette firmaet ved en senere anledning om jeg skulle trenge noe derfra.

8 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi forstår godt at det oppleves frustrerende når levering trekker ut i tid. I denne perioden var det dessverre store forsinkelser hos oss grunnet lagerflytting.

Dette er likevel ikke slik vi ønsker at det skal fungere, og vi tar med oss tilbakemeldingen for å bli bedre. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no
dersom du fortsatt mangler varen eller ønsker at vi følger opp sendingen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sa pakken skulle bli sendt etter 4…

Sa pakken skulle bli sendt etter 4 dager, nå har det gått 2 uker uten at det har skjedd noe

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Marius, takk for at du sier ifra.

Dette er helt forståelig frustrerende, og her har vi åpenbart ikke levert slik vi skulle. Når vi først har gitt et estimat, skal det også følges opp bedre enn dette. Dessverre traff du oss rett oppi en liten krise med flytting av lager.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fornøyd kunde!

Rask og effektiv forsendelse.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Nils Birger! 😊
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd og opplevde forsendelsen som rask og effektiv.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig kar med god service…

Hyggelig kar med god service innstilling.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙌
Hyggelig service og god oppfølging er noe vi setter høyt, så dette var veldig kjekt å lese.

Dårlig

Varen er ikke sendt enda for en del manglet. Kunne sendt det som var på lager og sendt den siste i rest. Trenger disse produktene nå. Tar dette mye lenger tid kommer jeg til å avbestille ordren.
Mvh Jan Georg Haugen

4 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Jan Georg, takk for at du gir beskjed.

Du har helt rett i at leveringstiden her ble for lang, og det beklager vi oppriktig. Årsaken til forsinkelsen var at vi i denne perioden skulle flytte lager. Dessverre opplevde vi at lagerpartneren vi benyttet oss av ikke leverte som avtalt, noe som førte til et brått stopp i utsendelser. Dette gjorde at vi måtte gjennomføre en ny lagerflytting på kort varsel, som igjen førte til store forsinkelser.

Dette gikk dessverre utover deg som kunde, og det er vårt ansvar. Vi forstår godt frustrasjonen din, og tar med oss tilbakemeldingen videre i forbedringsarbeidet vårt.

God service 👍🏻

Bra service, og bra utvalg 👍🏻

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Stian! 🙌
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både service og utvalg. Setter stor pris på tommelen opp 👍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fått beskjed for en uke siden om at…

Har fått beskjed for en uke siden om at en pakke er på vei. Er fortsatt ikke sendt.

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Rune, takk for at du sier ifra.

Vi forstår godt at dette opplevdes frustrerende. I perioden du bestilte opplevde vi uforutsette problemer i forbindelse med lagerflytting. Lagerpartneren vi benyttet oss av leverte dessverre ikke som avtalt, og dette førte til at vi måtte flytte lageret på nytt. Resultatet ble dessverre forsinkelser og dårligere flyt i utsendelsene enn det vi ønsker.

Dette er nå ryddet opp, men vi beklager at du ble rammet av forsinkelsene. Tilbakemeldingen din tas på største alvor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjempe fornøyd og rask levering.

Kjempe fornøyd og rask levering uten noe tull , så blir mer surfing på deres hjemmeside 🤗👍

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Kjell Magne! 😄
Veldig kjekt å høre at alt gikk raskt og smertefritt. God surfing videre på Autohobby.no 👍

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke levert bestilling.

Fortsatt ikke fått varen levert 10 dager etter bestilling

9 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Magnus, takk for at du sier ifra.

Vi forstår godt at det er frustrerende når levering trekker ut i tid, og dette beklager vi. I denne perioden opplevde vi dessverre uforutsette forsinkelser i forbindelse med lagerflytting, som førte til tregere utsendelser enn normalt.

Dette er nå ryddet opp, men vi tar med oss tilbakemeldingen din videre for å bli bedre. Takk for tålmodigheten.

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Arvid, takk for at du sier ifra.

Dette er selvfølgelig ikke slik det skal være, og det beklager vi. I perioden rundt bestillingen din opplevde vi dessverre uforutsette forsinkelser i forbindelse med lagerflytting, noe som førte til at flere forsendelser ble kraftig forsinket.

Dette er nå ryddet opp i, men vi forstår godt frustrasjonen din. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så følger vi saken din opp direkte og finner en god løsning.

Helt råe !

De er flinke ! De står på som bare !

Veldig fornøyd med alt jeg har bestilt.

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding! 🙌
Veldig gøy å høre at du er fornøyd med alt du har bestilt, og at vi leverte som forventet. Slike tilbakemeldinger gir masse motivasjon 😄

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for fin tilbakemelding! 😊
Kjekt å høre at både levering og produktkvalitet stod til forventningene. Det setter vi stor pris på.

Mattene passet bra

Mattene passet bra. Opplever at de har god kvalitet👍

4 de noviembre de 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Miriam! 😊
Veldig kjekt å høre at mattene passet bra og at du opplever god kvalitet. Akkurat slik det skal være 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gjerne gi ros for den…

Jeg vil gjerne gi ros for den fantastiske kundeservicen jeg fikk hos dere. Jeg ringte en gang fordi pakken min ikke var tilsendt ennå, og da fikk jeg rask og tydelig informasjon om at pakken ville bli sendt samme dag. Dette skjedde midt i Black Week, som jeg vet er en travel periode, så jeg setter ekstra stor pris på hvor effektiv og hjelpsom dere var. Tusen takk for en flott opplevelse!

4 de diciembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Tusen takk for denne flotte tilbakemeldingen! 🙌
Det er ekstra hyggelig å høre at du opplevde rask og tydelig hjelp, spesielt i en travel periode som Black Week. Vi vet det er mye som skjer da, så dette setter vi stor pris på.

Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk beskjed om at et produkt av tre…

Fikk beskjed om at et produkt av tre var varer var utsolgt. Når jeg spurte hvilken av de tre varene det var som var utsolgt fikk jeg til svar at alle 3 varene faktisk som jeg hadde bestilt var også utsolgt, og ventet til lager iløpet av kort tid. Dårlig oppdatering på hjemmesidene. Blitt trukket penger før bestillingen har kommet, vet ikke når eller om jeg får varene i det hele tatt heller??????

28 de noviembre de 2025

Respuesta de AutoHobby.no

Hei Hein, takk for at du sier ifra.

Dette skjønner vi veldig godt oppleves frustrerende, og her har vi ikke vært tydelige nok. I perioden rundt bestillingen din opplevde vi både lagerflytting og uforutsette avvik i lagersystemet, som førte til at enkelte varer dessverre ble stående som tilgjengelige selv om de var utsolgt.

At du har blitt trukket i betaling uten å få tydelig informasjon om når varene kan leveres, er ikke slik vi ønsker å fremstå. Dette beklager vi oppriktig.

Vi vil veldig gjerne følge opp saken din direkte og avklare status - enten med levering, refusjon eller annen løsning som passer deg best. Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@autohobby.no, så rydder vi opp i dette.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.