Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden. Belde nog terug om mij te attender... Ver más

Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een... Ver más
Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Ver más
La empresa ha respondido
Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt? Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil. Bij Azzu... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de insumos para piscinas
- Servicio de comercio electrónico
- Tienda de jacuzzi
- Tienda de artículos para estanques
- Servicio de reparación de piscinas
- Juguetería
Escrito por la empresa
AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.
Diamantstraat 8 / 397, 2200, Herentals, Bélgica
- 014111015
- info@azzurapool.com
- azzurapool.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Uitstekende service en topopvolging
⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service en topopvolging!
Kapotte stukken bij de levering, daar kon de webshop zelf weinig aan doen, maar de manier waarop ze dit aanpakten is gewoon top. Voor wie enkel de bovenkant leest: dikke aanrader, service van 200%!
Bij de levering bleek ons zwembad helaas beschadigd aan enkele palen, en het afdekzeil was al kapot na één keer gebruiken. We hebben dit gemeld via mail, maar die was jammer genoeg in de spam terechtgekomen. Toen we na enkele dagen opnieuw contact opnamen, kregen we meteen de verkoper aan de lijn.
Hij schrok oprecht dat hij onze mail niet had gezien, verontschuldigde zich onmiddellijk en schoot meteen in actie. Zonder dat wij erom vroegen stuurde hij ons een nieuw én kwalitatiever afdekzeil van een ander merk, als compensatie en met zijn excuses. Daarnaast startte hij direct de garantieclaim op voor de beschadigde stukken, die intussen volledig vervangen zijn.
Prima advies en alles netjes op tijd…
Prima advies en alles netjes op tijd geleverd!
👍👍 goedkoop
Super snelle levering
Super snelle levering! Levertermijn stond 4-5 dagen maar het product werd dadelijk verzonden en 's anderendaags al geleverd. Het product was een origineel onderdeel en heel zeker van de juiste kwaliteit.
Heel prettig geholpen door de…
Heel prettig geholpen door de vriendelijke en enthousiaste meneer bij de telefonische klantenservice. Dank voor de service en snelle levering!
Hele fijne eigenaar en denkt mee in…
Hele fijne eigenaar en denkt mee in mogelijkheden ipv onmogelijkheden .
Goed contact en een goede levering van…
Goed contact en een goede levering van de producten . Hartelijk dank voor deze goede ervaring . Mvg Bert
Zeer begripvol voor mijn annulatie
Zeer begripvol voor mijn annulatie. Vriendelijk.

Respuesta de Azzurapool.com
Supersnelle levering was er eerder dan…
Supersnelle levering was er eerder dan ikhad verwacht

Respuesta de Azzurapool.com
Wat is 1 van de belangrijkste punten…
Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt?
Bij Azzurapool geef ik dit allensinds een dikke 10/10!
Bij vragen of eender wat zijn ze 1 groot boek en helpen ze jou verder.
Dankuwel voor de zeer correcte service, zoals het moet.
Heb je vragen of problemen, ze helpen je uitgebreid verder en zullen steeds een gepaste oplossing geven.
Mvg Svr.

Respuesta de Azzurapool.com
Leider hat es in unserem Fall nicht…
Leider hat es in unserem Fall nicht gepasst. Weder die Lieferung noch die Kommunikation!

Respuesta de Azzurapool.com
anaf het eerste contact ben ik…
anaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen met het kiezen van het juiste zwembad. De communicatie was duidelijk, vragen werden snel beantwoord en alles is precies volgens afspraak geleverd. De levering was keurig op tijd en de kwaliteit van het zwembad is top. Fijn bedrijf met deskundig advies en een uitstekende service. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zwembad!
Perfect .Onze bestelling stond de dag er na al…
Onze bestelling stond de dag er na al bij ons.
Een zeer mooie Mspa Oslo met krachtige jets en bubbels, ook de led verlichting onderaan maakt het helemaal af.
Service van azzuropool steeds bereikbaar en vlotte service.
Top
Ruim assortiment en zeer goed…
Ruim assortiment en zeer goed alternatief geboden voor product dat niet leverbaar bleek.
Snelle levering.
ontzettend snelle en professionele…
ontzettend snelle en professionele service gekregen van dit bedrijf voor mijn grote intex zwembad!
echt een aanrader.

Super materiaal
Super materiaal , zeer vriendelijk en correct personeel , top top top