Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden. Belde nog terug om mij te attender... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt? Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil. Bij Azzu... Ver más

La empresa ha respondido

4. Tienda de artículos para estanques
  5. Servicio de reparación de piscinas
  6. Juguetería

Escrito por la empresa

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

439 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

249 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uitstekende service en topopvolging

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service en topopvolging!

Kapotte stukken bij de levering, daar kon de webshop zelf weinig aan doen, maar de manier waarop ze dit aanpakten is gewoon top. Voor wie enkel de bovenkant leest: dikke aanrader, service van 200%!

Bij de levering bleek ons zwembad helaas beschadigd aan enkele palen, en het afdekzeil was al kapot na één keer gebruiken. We hebben dit gemeld via mail, maar die was jammer genoeg in de spam terechtgekomen. Toen we na enkele dagen opnieuw contact opnamen, kregen we meteen de verkoper aan de lijn.

Hij schrok oprecht dat hij onze mail niet had gezien, verontschuldigde zich onmiddellijk en schoot meteen in actie. Zonder dat wij erom vroegen stuurde hij ons een nieuw én kwalitatiever afdekzeil van een ander merk, als compensatie en met zijn excuses. Daarnaast startte hij direct de garantieclaim op voor de beschadigde stukken, die intussen volledig vervangen zijn.

28 de julio de 2026

Super snelle levering

Super snelle levering! Levertermijn stond 4-5 dagen maar het product werd dadelijk verzonden en 's anderendaags al geleverd. Het product was een origineel onderdeel en heel zeker van de juiste kwaliteit.

27 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer begripvol voor mijn annulatie

Zeer begripvol voor mijn annulatie. Vriendelijk.

26 de julio de 2026

Beste Melissa,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en begripvol heeft ervaren. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen en gaan, waar mogelijk, altijd akkoord met een annulering.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnelle levering was er eerder dan…

Supersnelle levering was er eerder dan ikhad verwacht

17 de julio de 2026

Beste Kris,

Bedankt voor uw mooie review!

U had inderdaad wel heel veel geluk. 😊 Uw bestelling werd slechts 2 minuten vóór 22:00 uur geplaatst, waardoor we deze nog dezelfde avond konden verwerken en u de bestelling de volgende dag al in huis had.

We hopen dat uw warmtepomp dankzij de nieuwe koppeling weer optimaal functioneert en wensen u veel plezier van uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat is 1 van de belangrijkste punten…

Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt?

Bij Azzurapool geef ik dit allensinds een dikke 10/10!

Bij vragen of eender wat zijn ze 1 groot boek en helpen ze jou verder.
Dankuwel voor de zeer correcte service, zoals het moet.
Heb je vragen of problemen, ze helpen je uitgebreid verder en zullen steeds een gepaste oplossing geven.

Mvg Svr.

23 de julio de 2026

Beste Senna,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u onze service en ondersteuning zo waardeert.

Wij vinden het inderdaad belangrijk dat onze klanten ook na de aankoop op ons kunnen rekenen. Daarom doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en samen een passende oplossing te vinden wanneer dat nodig is.

Veel plezier met uw W'eau Mini Inverter warmtepomp. Wij wensen u een heerlijk zwemseizoen en staan uiteraard ook in de toekomst graag voor u klaar.

Rijo – Azzura Pool

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leider hat es in unserem Fall nicht…

Leider hat es in unserem Fall nicht gepasst. Weder die Lieferung noch die Kommunikation!

27 de junio de 2026

Hallo Victor,

Es tut uns leid zu lesen, dass Sie mit Ihrer Erfahrung nicht zufrieden waren.

Ihre Bestellung wurde in zwei Sendungen verschickt. Der Skimmer und der Filtersand wurden schnell mit DPD zugestellt. Das Schwimmbecken wurde rechtzeitig über eine Spedition versendet und hätte ordnungsgemäß zugestellt werden können. Leider ist die Sendung während des Transports verloren gegangen, sodass das Schwimmbecken Sie nie erreicht hat.

Selbstverständlich haben wir Ihnen den vollständigen Kaufbetrag umgehend über PayPal zurückerstattet. Auch für uns ist dies eine sehr bedauerliche Situation. Durch den Verlust der Sendung haben wir das Schwimmbecken verloren und mussten den gesamten finanziellen Schaden tragen, während Sie den vollständigen Kaufpreis zurückerhalten haben.

Wir entschuldigen uns für die entstandenen Unannehmlichkeiten und bedanken uns, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen.

Mit freundlichen Grüßen,
Rijo – Azzura Pool

Valorada con 5 estrellas sobre 5

anaf het eerste contact ben ik…

anaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen met het kiezen van het juiste zwembad. De communicatie was duidelijk, vragen werden snel beantwoord en alles is precies volgens afspraak geleverd. De levering was keurig op tijd en de kwaliteit van het zwembad is top. Fijn bedrijf met deskundig advies en een uitstekende service. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zwembad!

21 de julio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

ontzettend snelle en professionele…

ontzettend snelle en professionele service gekregen van dit bedrijf voor mijn grote intex zwembad!
echt een aanrader.

17 de julio de 2026

Beste Robin,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als snel en professioneel heeft ervaren. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent.

Wij wensen u heel veel plezier met uw grote Intex zwembad en hopen dat u er deze zomer volop van kunt genieten!

Good

Good service and product

17 de diciembre de 2025

Dear Marton,

Thank you very much for your positive review! We are delighted to hear that you are satisfied with both our product and our service. Your kind words mean a lot to us.

We hope you enjoy your purchase and look forward to serving you again in the future.

Kind regards,

Super materiaal

Super materiaal , zeer vriendelijk en correct personeel , top top top

19 de julio de 2026
Opinión espontánea

Beste,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel ons materiaal als onze service. Uw complimenten over ons vriendelijke en correcte personeel waarderen wij enorm.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan uiteraard graag weer voor u klaar als wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen.

Azzura BV

8 consejos para escribir buenas reseñas.