Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede service! In eerste instantie had ik een verkeerde bestelling geplaatst, na snelle reactie is deze meteen aangepast! De geleverde posters, zaten na een aantal weken niet meer mooi in de li... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg slecht. Levering was beschadigd, poster met zwarte vlekken. Omdat het een cadeau was niet meer op tijd voor een nieuwe, dus duidelijk aangegeven dat ik geen nieuwe poster hoefde maar dan graag gel... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Poster is van goede kwaliteit echter contact krijgen met het bedrijf is via Facebook en Instagram onmogelijk. Via de mail reageren ze wel na ongeveer een 24 uur. Levertijd viel ruimschoots buiten d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Estudio de arte

Escrito por la empresa

Babydruk provides a unique illustration of your baby. You can choose from a 1:1 scale birth poster of your baby or initial/number with your own text.

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling erg snel in huis!

Top!
Het samenstellen van de geboorte poster is makkelijk en overzichtelijk. Zoveel keus dat het zelfs moeilijk kiezen is!!

Ik had mijn bestelling ook nog sneller in huis dan verwacht vanwege het weekend.
Dus heel blij met de service en snelheid van leveren. Aanrader!

14 de marzo de 2022

Amazing poster

Wow! we are so surprised with a beautiful baby print poster and gold frame. it is unreal that our daughter was so small and that you can now see it on the scale drawing! this beautiful poster will hang in our living room so that we can always look back at how small our daughter was. thank you team of babydruk.nl

13 de marzo de 2022

Schöne Poster

Ein wirklich schönes Design und auch eine gute Qualität. Leider muss ich einen Stern abziehen, da mir zuerst drei unbedruckte, weiße Poster zugeschickt worden sind. Nach der Reklamation kamen die richtigen Poster dann per Express.

6 de marzo de 2022

Liebe Jule,

Da wir per Mail und Instagram Kontakt hatten, haben wir euch dringend neue Poster zugeschickt. Glücklicherweise hat es dieses Mal funktioniert und Ihr Problem ist gelöst.

Mit freundlichen Grüßen,

Kundenservice-Baby-Druck
Sanne

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beide artikelen kwamen beschadigd aan

Beide artikelen kwamen beschadigd aan. Wel op aanvraag het stuk schaal 1:1 weggelaten.

Na contact netjes een nieuwe poster en achterkant van de lijst toegestuurd gekregen.

12 de febrero de 2022

Beste Sanne,

Zoals per instagram/mail je gesproken te hebben, hebben we een nieuwe plaat opgestuurd en een nieuwe poster.

Hopelijk hebben we zo aan je verwachtingen voldaan.

Met vriendelijk groet,

Babydruk
Klantenservice

Goede productkwaliteit mindere bedrijfskwaliteit

Levertijd viel ruimschoots buiten de vermelde levertijd op de website.
Het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar wat ook erg jammer is.
Om het goed te maken wel een kleinigheidje gekregen, maar al met al niet erg tevreden met dit bedrijf.

10 de febrero de 2022

Beste Helene,

Wat fijn dat je tevreden bent met onze poster en de kleinigheidje die we erbij hebben gedaan!

We zijn inderdaad via de mail sneller bereikbaar, helaas door de drukte ivm de kortingsactie die lopende was, is uw poster op de 7e werkdag verzonden wat ervoor heeft gezorgd dat de zending dus 1 dag later is geleverd dan wat op onze website vermeld is.

Bedankt voor de feedback en we zullen dit uiteraard serieus nemen en onze klantenervaring verbeteren.

Klantenservice Babydruk
-Sanne

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Allereerst duurde het bijzonder lang…

Allereerst duurde het bijzonder lang voordat ik de bestelling ontving. 25 december besteld en 5 januari ontvangen. Vind het ook jammer dat de poster al niet in de lijst zit en ik dit ook zelf moest doen.
Tijdens het uitpakken zag ik ook dat er schade zat aan de lijst. Ik heb hier een foto van gemaakt en gemeld. Tot op heden geen reactie op mogen ontvangen (7 dagen geleden). Daar het een cadeau was waar ik wel een tijdje op moest wachten heb ik het al wel cadeau gedaan. In afwachting van een reactie en oplossing (compensatie).

Update: gelijk na de reactie op mijn precensie mijn bericht per e-mail verzonden en binnen een uur al een reactie ontvangen met een goede oplossing. Dat waardeer ik.

11 de enero de 2022

Beste Tugce,

Allereerst onze excuses dat je een verkeerde ervaring hebt gehad.

Even om duidelijk te zijn je hebt tijdens de feestdagen besteld, (kerst & nieuwjaar)

Wij bieden op normale wijze een levertijd van 3-7 werkdagen aan, uw bestelling is op 25 januari nog gewijzigd omdat uw tijdstip van geboorte verkeerd heeft ingevuld. Dit hebben wij kosteloos voor u aangepast waardoor uw poster met 1 dag vertraagd is.

Uw bestelling is onlangs de feestdagen nog binnen 7 werkdagen geleverd.

Vervelend dat u de kwaliteit niet voldoende vind van de lijsten, onze lijsten zijn van echt hout en gebruiken de duurste plexiglas, we gebruiken geen echte glas omdat dit niet geschikt is voor een baby / kinder kamer en tijdens transport vaak kapot gaat. (en echt glas is goedkoper dan plexiglas).

Wij hebben geen mail van u ontvangen dat de lijst beschadigd is, wij reageren altijd binnen 24 uur op de mails. Weet u zeker dat u naar info@babydruk.com heeft gemailt?

Graag even een mail sturen en gaan we het met u verder oplossen.

Sanne
Klantenservice Babydruk

Perfect service

Unfortunately we received a damaged frame. After we contacted the customer service they replaced it for a new one, great service and quick delivery.

8 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

No merry christmas und fake service!

Habe am 8.12. bestellt...Lieferzeit war mit 5-8 Tagen angegeben...am 24.12. habe ich leider kein Geschenk...nie wieder!

Update:
Das Bild kam am 27.12.- leider beschädigt- Babydruks Service bot mir an das Plexiglas nachzuliefern und 10 Eur zurückzuerstatten (habe ich dennoch nicht erhalten)...mal sehen wann das ankommt!
Das Bild ansich ist schön...würde dennoch nicht nochmal bestellen!

Update 2: Das Ersatzglas kam nie an...Fazit- nie wieder!

24 de diciembre de 2021

Lieber Hans,

Es tut uns leid, dass Ihre Bestellung verspätet geliefert wurde.

Nur kann ich Ihren Namen in unserem Kundenstamm nicht finden. Wenn Sie uns eine E-Mail senden, möchten wir das Problem natürlich gerne mit Ihnen lösen.

Vielen Dank im Voraus!

---

Dear Hans,

We are sorry that your order was delivered late.

Only I can't find your name in our customer base. If you send us an email, we would of course like to solve the problem with you.

Thank you in advance!

Wauw!

Snel en makkelijk gekozen zeer zorgvuldig geleverd. Prachtig product en prachtig eindresultaat. 😍

8 de diciembre de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.