Bäddsofflagret Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Underbar soffa. Ville ha en gul och köpte en supreme 140 cm som hade väldigt många olika tyger att välja på. Enkel mekanism för att bädda ut. Skön madrass, valde den dyrare. Så nöjd trots jag varken s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Soffan ser bra ut- tror jag. Har inte fått ihop den än. Hade gärna fått hjälp med att skruva ihop den vid leveransen. Nybliven änka 80+ som nu får göra allt som min man gjorde tidigare. Men det finns... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Saknar ben till min fotpall! Har fortfarande inte fått dem. Beställde montering och de behöll sina skor på.trots att jag bad dem då jag har en bebis hemma men det är deras policy och hade jag vetat de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

130 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Svea bäddfåtölj!

Svea bäddfåtölj!! Sover i den varje natt och har inte sovit så bra på många år. Bäddar upp den på 30 sekunder på kvällen, och bäddar ihop den på 30 sekunder på morgonen. Perfekt när jag bytte min 2-rumslägenhet till en etta. Sjukt nöjd!

11 de septiembre de 2025

Så himla kul att höra!!

Dålig kvalitet på bäddsoffan

När jag fick min bäddsoffa så gick den inte att montera två fel upptäcktes jag, dels gick ett av benen inte att skruva i soffan, antagligen fel på gängskruven på en position, för benet gick att skruva i på en annan position.
När jag skulle skruva ihop delarna var det en skruv som inte gick att skruva i, jag testade med skruv på annan position , utan problem, så även här är det antagligen fel på gängan i soffan. Jag har skickat in reklamation, men får ingen status uppföljning, förutom att reklamationen mottagits.
Uppdaterat 12/11:
Den underdelen som jag fick är i princip omöjlig att byta ut (på min soffa är underdelen fabriksmonterad med en annan del, därför omöjlig att byta ut.) Jag har skickat video där man ser att jag inta kan använda gängorna, svårt att bevisa felet då de felaktiga gängorna sitter på insidan av soffan. Jag har inte fått svar på senaste mailet jag skckade,

21 de agosto de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Vi beklagar att du har upplevt problem vid monteringen av din bäddsoffa. Vi har nu gått igenom ärendet och vill bekräfta att vi har skickat ut en ny underdel till soffan – denna är utformad för att enkelt kunna bytas ut och åtgärda det problem du beskrivit med benen.

Vi har ännu inte mottagit någon dokumentation (bild eller video) som tydligt visar att det skulle vara fel på gängorna i själva soffan. Utan underlag som styrker detta kan vi tyvärr inte gå vidare med ytterligare åtgärder. Om problemet kvarstår efter bytet, vänligen återkom med bilder eller en kort video som visar vad som inte fungerar, så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi vill även bekräfta att vi har svarat på samtliga mejl vi mottagit från dig. Om något svar inte nått fram, ber vi dig att kontrollera din skräppost eller återkomma, så skickar vi det gärna igen.

Tack för din förståelse och vi hoppas att du snart får full glädje av din nya bäddsoffa!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Allt var bra tills att den skulle levereras

Allt var bra tills att den skulle levereras då skulle det ta ytterligare 1 vecka än avtalat MEN de var snabba att ordna så att jag fick min soffa enligt avtalat så mycket beröm för snabb hantering.
Soffan är superskön

17 de julio de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Kul att du blev nöjd. Tack för ditt omdöme!

Nöjd med hela köpet

Nöjd med hela köpet. Kontakten med kundservice osv.
Lite problem med leveransen men även där var det tydlig och jättebra kommunikation med dem.

4 de julio de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Kul att du blev nöjd. Tack för ditt omdöme!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ej prisvärd soffa

För lång leveranstid, dålig information om försening, leverans
För liten Klädseln i storlek till soffan
Info från butiken att klädseln är tvättbar i maskin
Tyget krymper 6 % vid tvätt så klädseln kommer inte kunna tvättas
Ingen återkoppling från butiken om lösning på problemet
Inte så skön att sova i och ej prisvärd

9 de julio de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Hej, synd att du inte blev nöjd med köpet!

Perfekt service.

Enkelt att beställa, leveranstid hölls enligt plan, utkörning och montering på utsatt tid och utan problem. Supertrevligt team som levererade. Kort sagt, toppen! Precis så lätt och enkelt man vill att det ska vara.

2 de julio de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Kul att höra att allt gick smidigt. Tack för ditt omdöme!

Top notch 💯❤️🔝

Köpte Svea bäddsoffa av bästa kvalitet
Hemkört och monterat av proffsen själva
Två trevliga, skickliga, välbyggda och starka grabbar
Top notch överlag 🤗
Peter & Marita
Huddinge

3 de julio de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Stort tack för ditt omdöme Peter och kul att du blev nöjd!!

Vi är mycket nöjda

Vi är mycket nöjda. Soffan är skön och den kom hem till oss den tid som var sagt.
Allt känns bra!

6 de febrero de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Stort tack för din recension och kul att ni är nöjda!

VARNING

VARNING! Jag har aldrig blivit lurad på detta sätt tidigare. Köpte för några år sedan soffan Bidart i innetyg. Fantastisk kvalitet utlovades men allt var bluff. Det jag fått är en obekväm soffa som knarrar, man känner stålunderredet när man sitter då dunstoponingen är så tunn! Hjälper inte att puffa. Soffan såg direkt säckig och sliten ut. Utbäddad är den obekväm med bågnande madrass. Idag är tyget i sitsen helt nedslitet, det finns inget tyg kvar! Reklamerade detta redan efter 2,5 år då tyget börjat få stora slithål, bemötandet från föreraget var arrogant och nonchalant. Hänvisade till felanvändning och avfärdade min reklamation. Enligt min mening ansvarslöst nonsens, hur kan du använda en soffa i hemmiljö fel? Gå inte i samma fälla som jag gjort, soffan är väldigt dyr och jag har slängt alla pengar i sjön! 😡

26 de febrero de 2025

Hej Sofia,
Tack för din recension. Vi är genuint ledsna att du upplever att soffan inte levt upp till dina förväntningar.

Soffan du köpte levereras med kuddar fyllda med dun, vilket ger en mjuk och avslappnad komfort. Ett kännetecken för dun är att det kräver regelbunden puffning för att behålla sin volym och form. Att kuddarna blir ”säckiga” utan detta underhåll är helt normalt och inte ett tecken på defekt, utan en naturlig egenskap hos materialet.

Du kontaktade oss efter nästan tre års användning med en reklamation gällande tygets slitage. Tyget har en martindale på 25 000, vilket är fullt godkänt för hemmabruk, men precis som alla möbler påverkas hållbarheten av faktisk användning över tid. Med tanke på detta bedömde tillverkaren att det handlade om slitage och inte ett fabrikationsfel. Trots det erbjöds du ett nytt sofföverdrag till halva priset som en goodwill-lösning – vilket vi ser som ett rimligt försök att möta dig halvvägs.

Vi förstår att det är frustrerande när en möbel inte motsvarar ens förväntningar, särskilt när det är en större investering. Samtidigt behöver vi förhålla oss till garantivillkor, användningstid och produktens egenskaper. Vi har varit transparenta och gjort vårt yttersta för att hantera ärendet korrekt.

Om du önskar rådgivning inför framtida köp – exempelvis kring stoppning som kräver mindre underhåll än dun – är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra och snabba på svara på frågor man…

Bra och snabba på svara på frågor man har . Betalda via klarna och då drar dem inget förrän man får leverans så man hinner se sin produkt först -super !Bra leverans!! Underbar soffa , prisvärd snygg och bekväm både att sitta i och ligga i .

6 de febrero de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Stort tack för din fina recension – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både soffan, leveransen och hela köpupplevelsen.

Vi strävar alltid efter att det ska kännas tryggt att handla hos oss, och smidiga betalningslösningar som Klarna är en viktig del i det.
Tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra produkter och trevlig köpupplevelse

Bra, informativ och trevlig upplevelse vid köp. Leveransen kunde ändras till en annan vecka vilket var superbra. Soffan är dunderskön. Dock var instruktionen till de be än jag beställde för en helt annan soffa så monteringen blev lite av en gissning och därför har jag nu, flera veckor senare, bara två av fyra nya benen på plats.

28 de enero de 2025

Respuesta de Bäddsofflagret

Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre.
Vi är glada att du är nöjd med soffan och att leveransen gick att anpassa – flexibilitet är något vi värdesätter.

Angående monteringsanvisningen: fabriken använder ibland samma instruktioner till flera olika modeller, då monteringen i grunden är densamma – även om det kan stå ett annat produktnamn. Vi förstår dock att det kan skapa förvirring, och vi beklagar att det dröjt med att få benen på plats. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till att reda ut det!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Soffan är mycket snygg och montörerna…

Soffan är mycket snygg och montörerna var trevligt. Om ni kan ge mer precis leveranstid skulle ni fått högsta betyg. Se Nordiska galleriets digitala tjänst.
//Ulrika

9 de enero de 2025

Hej Ulrika,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med soffan och att montörerna gav ett bra intryck – det betyder mycket för oss. Vi förstår att mer exakt leveransinformation hade förbättrat upplevelsen ytterligare, och det är definitivt något vi arbetar på att förbättra.

Tack för att du tog dig tid att skriva – och för ett värdefullt förslag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveransen kom lite sent och 900 spänn…

Leveransen kom lite sent och 900 spänn för att få den inburen av två sura gubbar var lite dyrt…
Annars var soffan toppen! Snygg och smidig!

14 de diciembre de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Tack för din recension och för att du valde att handla hos oss!
Vi är väldigt glada att du är nöjd med soffan – det är viktigt för oss att produkten motsvarar förväntningarna.

Vi beklagar att leveransen inte var helt i linje med vad du hade hoppats, och att bemötandet från fraktfirman inte var på topp. Det tar vi vidare till vår leveranspartner.

Vi uppskattar att du delar med dig – det hjälper oss att bli bättre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jättetrevligt bemötande

Jättetrevligt bemötande. Dock var bäddsoffan 3 veckor senare än utlovad leverans och det var en mörkare grå nyans på tyget än den som vi beställt. Vänligen Mia

15 de noviembre de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Kul att du fick ett trevligt bemötande men mindre kul med nyansen. Maila oss gärna eller ring direkt till butiken så tar vi reda på vad som gått fel!

8 consejos para escribir buenas reseñas.