Bäddsofflagret Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Underbar soffa. Ville ha en gul och köpte en supreme 140 cm som hade väldigt många olika tyger att välja på. Enkel mekanism för att bädda ut. Skön madrass, valde den dyrare. Så nöjd trots jag varken s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Soffan ser bra ut- tror jag. Har inte fått ihop den än. Hade gärna fått hjälp med att skruva ihop den vid leveransen. Nybliven änka 80+ som nu får göra allt som min man gjorde tidigare. Men det finns... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Saknar ben till min fotpall! Har fortfarande inte fått dem. Beställde montering och de behöll sina skor på.trots att jag bad dem då jag har en bebis hemma men det är deras policy och hade jag vetat de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

130 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

10h sömn

Väntade bra länge för att få min madrass (4 mån) för att den blev restnoterad. Därav drar jag bort en stjärna.
Men när jag fick den sov jag 10h första natten. Sjukt bra. Köpte en latexmadrass förresten.

18 de octubre de 2024

Jag gillar bäddsofflagret.

Jag är jättenöjd med mitt köp av en bäddfåtölj, från bäddsofflagret.
Den var fin, och utförandet var exakt så som jag beställde.
Men när det strulade lite med leveransen,
så fick jag hjälp av bäddsofflagret, som löste det problemet, på bästa sätt.
Det sammantaget, gör att jag med varm hand kan rekommendera bäddsofflagret.

24 de septiembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande från butik och…

Trevligt bemötande från butik och leverantör, kunnig personal, bra information i rätt tid samt bra kommunicerat inför leverans. Enkelt att montera bäddsoffan och framför allt så är den snygg!

27 de septiembre de 2024

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra soffa, lite struligt med levarans

Bra soffa till vettigt pris. Levde dock inte upp till snabb hemleverans som utlovat, vilket höll på att strula till det innan vi lämnade vårt sommarställe för säsongen. Fick själva bekosta släp och hämta.

24 de julio de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Vad kul att du är nöjd med din bäddsoffa.
Vi skickad soffan dagen efter beställningen från vårat lager med fraktbolaget LGT i Tibro.
Tyvärr kan vi inte påverka fraktbolagets turlista och leveransdagar till vissa orter.

Undvik som pesten!

Handla inte här! Vi har försökt reklamera sedan november (9 månader)!

Vi köpte en soffa för runt 40.000kr som enligt säljare i butik samt deras egen hemsida ska vara "outstanding", "för varje natt bruk" samt "gudomligt bra säng". Vi har aldrig sovit så dåligt! Faktum är att vi sover bättre på liggunderlag på golvet på grund av den enorma grop som är i sängen och som uppstod redan första veckan. Även soffan är nedsutten. Konstruktionen är på tok för klen med ett tunt galler under sängen som böjs. Till och med billiga bäddsoffor från Mio, för en bråkdel av priset är långt mycket bättre.

Vi var jättetydliga med våra krav, att det skulle gå att sova 2 personer varje natt utan att det blev en grop, vilket säljaren försäkrade oss om att det inte skulle vara några problem. Vi blev rekommenderade denna bäddsoffa utifrån att den skulle ha bästa sovkomfort men det är som att sova i en hängmatta. Konstruktionen använder ett alltför tunt och flexibelt galler under madrassen.

Företaget är nästintill omöjliga att få tag på. I butik får du ingen hjälp, du måste maila till en reklamationsavdelning som inte svarar på flera månader. När de väl svarar är de nochalanta och mycket korta i tonen, helt utan vilja till att hjälpa eller förstå sina kunder. De uppfyller inte heller varken sina egna reklamationvillkor eller konsumentköplagen.

Efter mycket om och men lyckades vi få gallret utbytt utifrån vad butiken menar är "goodwill". Trots att det är ett tydligt fabrikationsfel. Därefter tog det helt stopp.

Undvik denna butik som pesten. De säljer dig guld och gröna skogar, men struntar helt i om det uppfyller dina önskemål och de struntar helt i dig vid eventuell reklamation.

EDIT:
Som synes av butikens svar, menar de att detta inte är ett produktfel. Trots att en bäddsoffa för 40k inte går att sova i och att felet uppstod efter 1 veckas användning, man kallar det "goodwill". Jag vill vara tydlig med att bäddmekanismen har INTE bytts, det som bytts är ett metallgaller som är en del av mekanismen. Detta galler är från fabrik på tok för tunt och klent.

Soffan uppfyller inte de punkter som säljaren lovat att det ska göra gällande funktion och komfort. Varan uppfyller inte rimliga förväntningar när det gäller kvalitet och hållbarhet utifrån konsumentköpslagen 4 kap, 1 § . riksdagen.se/ sv/ dokument-och-lagar/ dokument/ svensk-forfattningssamling/ konsumentkoplag-2022260_sfs-2022-260/

"Varan ska vara ägnad för det särskilda ändamål för vilket konsumenten avsåg att varan skulle användas, om konsumenten har informerat näringsidkaren om det särskilda ändamålet och näringsidkaren vid köpet har godtagit att varan kan användas för det ändamålet."

För den som funderar på att handla av denna butik, föreslår jag att läsa igenom de olika låga betyg som finns skrivna om denna butik och själv skapa sig en uppfattning om hur butiken bemöter missnöjda kunder.

EDIT 2:
Butiken far med ren osanning och har uppenbarligen ingen som helst koll.

- Vår tidigare soffa köptes direkt av Tempur i deras butik och INTE hos Bäddsofflagret, något som man kan tycka att en vettig butik hade haft koll på. Den reklamerades på grund av att det blivit en grop i madrassen och en skruv gått av. Tempur gjorde ett återköp på hela beloppet utan snack.

Eftersom vi inte ville råka ut för samma problem en gång till, var vi otroligt tydliga i kravställningen mot Bäddsofflagret med vad vi sökte och förväntade oss. Bäddsofflagret rekommenderade varmt en soffmodell som skulle uppfylla dessa krav. Efter 1 vecka var soffan från Bäddsofflagret långt mycket värre än den från Tempur. Den är så pass dålig att vi sover på liggunderlag på golvet, vilket ger mindre ont i ryggen än den soffa Bäddsofflagret marknadsför som "Outstanding" och "gudomligt bra säng".

- Jag var på plats när gallret i mekanismen byttes. Gallret byttes ut och man monterade nya fjädrar runt gallret. Inget annat byttes. Det är fullt möjligt eftersom att jag har bevittnat det med egna ögon.

Har ni verkligen ingen som helst koll på läget eller vad ni säljer? Ni svarar inte på mail på månader, trots påtryckning. Först när vi skrev här blev det liv i luckan med att försvara er, trots att ni inte verkar ha någon som helst aning om läget. Hur svårt är det att titta i tidigare ordrar och se att vi inte köpt någon Tempur soffa via er? Eller ringa er montör som ni skickade ut, som kan berätta att dom endast bytt gallret?

Hanteringen av denna reklamation är under all kritik och jag rekommenderar ingen att handla hos Bäddsofflagret.

25 de noviembre de 2023

Respuesta de Bäddsofflagret

Tråkigt att ni inte blev nöjda! Ni köpte en soffa från TEMPUR som ni fick lämna tillbaka eftersom att ni inte var nöjda. Därefter köpte ni en av våra mest sålda soffor med en 17 cm memoryfoam-madrass som ni inte heller var nöjda med. Vi bytte då ut hela bäddmekanismen (notera att det INTE är möjligt att bara byta ut ett galler). Efter en analys från fabriken visade det sig att den inte hade några fel.

Vi har gjort allt för att ni ska vara nöjda, men vi kan tyvärr inte fortsätta byta ut delar som fungerar korrekt. Jag önskar dig en fin dag!

Kvalitet på den bæddfåtøljen jag køpte

Kvalitet på den bæddfåtøljen jag køpte
Det var inga problem o få komplettera min beställning .Fantastisk service👍
Blev inburen på plats👍

24 de julio de 2024

Tack Bäddsofflagret

Jätte bra sortiment så att man får välja mellan de bästa. Köpte två soffor och känner mig mycket glad och nöjd. Prismässigt var också på en rymligare nivå än andra butiker som säljer samma märke.
Fick hemleverans och montering som var också av ett bra och kunniga lag.

12 de julio de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supertrevliga säljare i butiken som…

Supertrevliga säljare i butiken som verkligen har mycket kunskap jämfört med andra butiker vi varit inne i. Flexibla och mycket tillmötesgående vad gäller leveransen hem. Rekommenderar!!

19 de julio de 2024

Förlorat kunder

Uppdaterat efter svar 24/6: nej det förväntades inget svar, utifrån ditt tonläge vid stängning. Ha nu en fin sommar!

Fredagen den 7/6 var jag inne vid lunchtid för att kolla upp soffan jag tänker köpa. Fick suverän hjälp av en av era säljare, tack för det.

Blev därför väldigt förvånad när jag tillsammans med flickvän besökte er på nytt lördagen den 15/6. Ni har inte haft många fönster till besök i showroom i Ulvsunda senaste tiden men vi hade lyckats hinna dit till 14:45 (stänger 15 enligt webbsida). Kolla tyger och bestämma köpet återstod. Då möts vi av en man som snäser "Vi stänger nu. Stänger tidigare idag för jag tänkte hinna med ett tåg". Jahopp, jag hade tänkt köpa en soffa för 40.000 av dig. Förvånade och utanför butiken ser vi ett annat par, med litet barn, som ser lika förvånade ut. Hade löst sig med någon form av ursäktande fras men här var det envägskommunikation. Fick en känsla av att du är ägare/delägare och framgångsrikt har sålt lite för många dyra bäddsoffor helt enkelt och inte bryr dig längre om du tappar ett par kunder på grund av ditt tåg och ditt sätt att vara.

Well det löste sig jättebra ändå. På kvällen på söndagen chattade jag med kundtjänsten hos er konkurrent som inom 3 minuter hade svarat att de postar tygprover idag måndag. Dessutom får jag ett bättre grundpris och sparar bortåt 2000 kr, med bättre fraktalternativ dessutom. Så allt gott i slutändan.

15 de junio de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Kul att du fick bra hjälp av vår säljare! Lördagen 15/6 stängde vi 14.45 vilket stod under våra avvikande öppettider. Vi rekommenderar alla som besöker oss att läsa våra avvikande öppettider innan ett besök. Personangrepp kommenterar vi dessvärre inte.

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal. Tydliga leveranstider. Flexibla betalnings alternativ. Bra leverans alternativ. Hyfsade priser.

Uppskattade personalens hjälpsamhet och trevlighet.

22 de mayo de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Stort tack för din recension!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mikael som vi fick hjälp av i Bromma…

Mikael som vi fick hjälp av i Bromma var otroligt hjälpsam och kunnig upplevde vi när vi var i butiken. Både leverans och beställning gick sedan smidigt, så 5 stjärnor känns som en självklarhet. Mycket nöjd kund!

14 de febrero de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Stort tack och kul att ni är nöjda!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utebliven leverans och dåligt bemötande att lösa detsamma

Leverans uteblev på avtalad tid och stor ovilja att acceptera att leverantören gjort fel. Krävdes dubbla skärmdumpar och hot om att häva köpet för att åtgärder skulle vidtas skyndsamt

25 de abril de 2024

Respuesta de Bäddsofflagret

Vi ber om ursäkt för missen då vårt fraktbolag missat avisera dig vid leveransen. Så fort vi fick reda på detta så kontaktade vi fraktbolaget för att lösa leveransen. Hoppas du blev nöjd med din beställning till slut! :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.