Underbar soffa. Ville ha en gul och köpte en supreme 140 cm som hade väldigt många olika tyger att välja på. Enkel mekanism för att bädda ut. Skön madrass, valde den dyrare. Så nöjd trots jag varken s... Ver más
Soffan ser bra ut- tror jag. Har inte fått ihop den än. Hade gärna fått hjälp med att skruva ihop den vid leveransen. Nybliven änka 80+ som nu får göra allt som min man gjorde tidigare. Men det finns... Ver más
La empresa ha respondido
Höll leveranstiden! Fin soffa! Bra med madrasskydden. Det hade blivit 5 stjärnor om det varit riktigt tyg på resårbotten och det som omsluter sängkläderna. Sämst är att det är jättesvårt att få gre... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Bäddsofflagret är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1979. Vi är specialister på bäddsoffor, det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi importerar bäddsoffor från olika delar av världen, en del designar vi även själva. Vi säl...
Ulvsundavägen 174, 168 67, Bromma, Suecia
- 08-338300
- info@baddsofflagret.se
- baddsofflagret.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Bra storlek av bäddsoffa till mindre…
Bra storlek av bäddsoffa till mindre rum, Smarty 140 cm. Mång alternativ för val av klädsel och av bra kvalitet. Andra bäddsoffan jag köpt av Bäddsofflagret av samma modell. Lite lång leveranstid om bäddsoffan inte finns i lager redan.

Respuesta de Bäddsofflagret
Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar. Snygg och smart lösning på behovet av en extrasäng.

Respuesta de Bäddsofflagret
Saknar ben till min fotpall
Saknar ben till min fotpall! Har fortfarande inte fått dem. Beställde montering och de behöll sina skor på.trots att jag bad dem då jag har en bebis hemma men det är deras policy och hade jag vetat det så hade jag inte köpt soffan. Service är något jag har jobbat med i 20 år och så här jobbar man inte. Soffan är inte alls som den är på bilden och jag har lärt mig en läxa och det kostade mig över 20000kr!

Soffan är otroligt skön
Soffan är otroligt skön och älskar att man kan lägga undan kuddar och madrass i divanen. Älskvärd bland gästerna för övernattningar. Nöjd med färgen och textilen. Trevlig och hjälpsam personal vid frågor. Snabbt och enkelt att beställa online.

Respuesta de Bäddsofflagret
Bra soffa men otydlig information kring utkörning och leverans.…
Det var otydlig information kring leveransen. Dvs det tog tid innan firman som skulle leverera, informerade om dag.
Den extra bäddmadrassen jag beställt var fuktig inuti plasten och stank mögel. Har efter några veckor fått en ny. Soffan är snygg och bra.

Betjäning enligt överenskommelse
Leverans inom utsatt tid och allt ss.jag hade beställt. Enda lilla minus var att montörerna inte riktigt städade upp efter sig annat än att de tog bort embalaget

Respuesta de Bäddsofflagret
Snabb och utmärkt service vid leverans
Snabb och utmärkt service vid leverans. Hjälpsam chaufför

Respuesta de Bäddsofflagret
Bra kvalitet för pengarna och serviceminded personal
Varit och tittat på soffan i butik med bra bemötande. Skön soffa både att sitta i och sova i. Beställde på Webben och då blev det oklart vilken färg som blev på ordern. Men då ringde det direkt en kille från order och såg till att det blev rätt. Bra där!

Respuesta de Bäddsofflagret
Vi beställde MEN ni levererade inte.
Vi beställde MEN ni levererade inte.
Helt bedrövligt.