Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Ver más
Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Ver más
Na mijn bestelling werd ik opgebeld door het bedrijf met de vraag of ik nog vragen had over mijn bestelling. Tevens kon ik opgeven wanneer de bestelling geleverd mocht worden. Keurige service. De vo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!
Información de contacto
Zuiderinslag 8B, 3871MR, Hoevelaken, Holanda
- 088 646 40 00
- Info@badenvloer.nl
- badenvloer.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Uitstekende service
Een foutje is zo gemaakt. Maar dat het dan snel en goed wordt rechtgezet, dat maak je niet vaak mee. Wel bij Bad en Vloer. Hulde aan Alex voor de goede service en de snelle reacties. Aanrader!

Respuesta de Badenvloer
Snelle service en aardig persoonlijk…
Snelle service en aardig persoonlijk contact

Respuesta de Badenvloer
Snellle levering en persoonlijke afhandeling
Producten werden snel geleverd en bij vragen was er snel en persoonlijk een reactie

Respuesta de Badenvloer
Heel blij met mijn nieuwe badkraan
Heel blij met mijn nieuwe badkraan van Hotbath. Snelle verzending en een scherpe prijs. Zou hier zeker weer bestellen, goede service!

Respuesta de Badenvloer
Hele snelle afhandeling en jullie…
Hele snelle afhandeling en jullie hebben mij zelfs nog gebeld omdat ik het adres niet volledig had doorgegeven.
Werkelijk fantastisch!

Snelle levering.
Snelle levering.
We waren niet thuis maar de bezorger belde en toen hebben we afgesproken waar hij het kon neerzetten.
Mooi fotootje van hem gekregen dat het er stond !

Respuesta de Badenvloer
Snel besteld en Keurig op tijd…
Snel besteld en Keurig op tijd geleverd. Ook niet onbelangrijk is de prijs.

Respuesta de Badenvloer
Snelle reactie over het aangevraagde…
Snelle reactie over het aangevraagde artikel.

Set natuurstenen waskommen. Bad en Vloer
Set waskommen besteld. Maar kwamen niet als set binnen. Prijs is normaal gezien voor set kommen hoger en met deze actieprijs was de prijs gelijk aan losse kommen. Maar het was dan ook geen set. Bij 1 kom was een stuk (buitenkant eraf. Miss mag dat bij natuursteen maar had het niet gezien en installateur had de kom al gemonteerd. Jammer! Levering was wel vlot maar dus wel apart van elkaar op dezelfde dag. Duidelijk dat (waarschijnlijk de kapotte kom) ergens anders vandaan kwam. In de track en trace stond ook uit het retourmagazijn of dergelijk.
Jammer!
Update: was überhaupt niet van plan om review te plaatsen maar nadat ik herinneriing kreeg om toch een review te plaatsen heb ik dat uiteindelijk gedaan. Goed dat jullie meteen reageren. Maar ik kan niets want kom is geïnstalleerd en verpakking opgeruimd en zag het pas toen ik in de avond thuis kwam en installateur klaar was. Kan foto plaatsen of naar jullie sturen en dan kun je zelf beoordelen wat je ervan vind.
Update 2: 18 november
Overleg gehad met Alex. Foto’s gemaild en ze waren bereid om nieuwe waskom te sturen. Echter zagen we op foto dat die behoorlijk afweek van de andere kom. Dus dat was niet echt een optie. Nu heb ik de beschadigde kom met veel moeite om weten te draaien. Fijn die Hightack kit... kleine korting gekregen op aankoopbedrag. Goede service in ieder geval van Bad en Vloer en daarom 2 sterren erbij.👍🏻

Respuesta de Badenvloer
Snelle levering en keurig verpakt!
Snelle levering en keurig verpakt!
Eigenlijk niks op aan te merken.
Beter dan verwacht!

Respuesta de Badenvloer
Een levering uit het boekje
Een levering uit het boekje. Er was direct iemand bereikbaar bij een vraag. De levering verliep vlot en het product ziet er geweldig uit.

Dikke aanbeveling!
Vandaag enorm doortastend en prettig geholpen door Martijn. Avond ervoor gemaild wat ik nodig had en dat het haast had, volgende ochtend direct een telefoontje. Snel geschakeld gedurende de dag, van offerte tot betaallink. Nog een leuke korting ontvangen op de al superscherpe prijzen. Dikke aanbeveling!

Respuesta de Badenvloer
Más información sobre otros tipos de reseñas.