Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Ver más
Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Ver más
Na mijn bestelling werd ik opgebeld door het bedrijf met de vraag of ik nog vragen had over mijn bestelling. Tevens kon ik opgeven wanneer de bestelling geleverd mocht worden. Keurige service. De vo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!
Información de contacto
Zuiderinslag 8B, 3871MR, Hoevelaken, Holanda
- 088 646 40 00
- Info@badenvloer.nl
- badenvloer.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Helpful efficient and customer friendly
Brand and Freek could not have been more helpful on the phone. When we run out of options, they came out with the right product and the right approach avoiding delays and extra costs! Thank you both and thanks BadenVloer!!

Goede klantenservice
Goede klantenservice, goed assortiment en goede prijzen. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen

Goeie survice
Goeie survice, snel actie genomen en snelle levering, prijs kwaliteit goed

Op voorraad
Op voorraad, dan kunnen jullie toch de volgende dag leveren?
Jammer dit!

Respuesta de Badenvloer
Chaotische agenda aan onze kant op de…
Chaotische agenda aan onze kant op de leverdag werd prima opgepakt. Paar keer telefonisch contact gehad, prima afgehandeld.

Respuesta de Badenvloer
Na een week mijn bestelling nog niet…
Na een week mijn bestelling nog niet ontvangen.
Blijkt door een fout bij het magazijn te zijn gebeurd.
Intussen is alles opgelost.
Na wat haperingen toch goed gekomen.
Volgende keer allicht 5 sterren.

Respuesta de Badenvloer
Goede service, even een telefoontje vooraf om te alles te verifiëren. Snel bezorgd.

Respuesta de Badenvloer
Een bedrijf met goede service...
Goede kwaliteit / prijsverhouding en goede service en keurige levering.

Respuesta de Badenvloer
Door een fout op de site was er een…
Door een fout op de site was er een wastafel zonder kraangat geleverd. Op mijn mail werd gelijk de volgende dag gereageerd dmv een telefoontje. De juiste was op voorraad en werd de volgende dag geleverd. Top bediening!

Respuesta de Badenvloer
Scherpe prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende klantenservice!
Onlangs heb ik verschillende kranen van Hotbath besteld bij BadenVloer.
Ik heb online de prijzen vergeleken, en BadenVloer bood de laagste prijs.
De kranen waren op korte termijn leverbaar en zijn van zeer goede kwaliteit.
Er waren helaas wat problemen met de bezorging via PostNL. Zo is er een pakket zoek geraakt.
Maar Alex heeft dit heel goed opgelost en heeft direct een nieuwe kraan toegestuurd.
Het retourneren van artikelen is ook geen probleem, ik heb een kraan kosteloos mogen omwisselen.
Alex is heel meedenkend en oplossingsgericht en heeft mij goed geholpen!
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!.

Respuesta de Badenvloer
Er werd goed meegedacht toen een…
Er werd goed meegedacht toen een product niet op voorraad was en hebben ze met coulance een beter product verstuurd. Super service snel en vriendelijk.

Een week geleden besteld
Een week geleden besteld, volgens website artikel op voorraad. Maar toen bleef het stil, geen levering geen bericht

Respuesta de Badenvloer
Goed advies aan de telefoon
Alex gaf goed advies over de te leverende produxten en checkte direct de voorraad. Erg goed geholpen, thanks! Het geleverde product voldoet daarnaast ook prima aan de beschrijving.

Respuesta de Badenvloer
Naast een scherpe prijs ook fijne
Naast een scherpe prijs ook fijne, pro-actieve afhandeling.
Top!

Respuesta de Badenvloer
Más información sobre otros tipos de reseñas.