Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na mijn bestelling werd ik opgebeld door het bedrijf met de vraag of ik nog vragen had over mijn bestelling. Tevens kon ik opgeven wanneer de bestelling geleverd mocht worden. Keurige service. De vo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor para baños

Escrito por la empresa

Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Denken met je mee!

Erg goed geholpen nadat ik dacht dat het artikel wat ik besteld had niet zou passen in mijn badkamer; er werd goed meegedacht over een oplossing. Fijne communicatie, top!

1 de mayo de 2023

Hi Lauren,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn dat we toch nog iets voor elkaar konden betekenen!

Snelle service

Snelle service, goed advies

28 de abril de 2023

Hi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd, afspraken werden stipt nagekomen

1 de mayo de 2023

Hi Yusuf,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Veel succes met de verbouwing!

Top Service!

Mijn adres werd eerst niet gevonden, straatnaam was te lang voor een PostNL verzendlabel, daar werd ik correct en vrijwel direct over geïnformeerd toen ik contact opnam. Er is meteen naar een oplossing gezocht en vervolgens is mijn pakket via een andere verzendpartij DHL direct verzonden en op tijd aangeleverd. Zeer vriendelijke service, heel erg bedankt!

14 de abril de 2023

Respuesta de Badenvloer

Bedankt voor het delen van je ervaring, Met jouw informatie hebben wij ons systeem inmiddels aangepast om dit in de toekomst te voorkomen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ons product kon niet via DHL verzonden…

Ons product kon niet via DHL verzonden worden vanwege de waarden en grootte. Hierover keurig opgebeld door Bad en vloer en in goed overleg een dag later laten bezorgen. Bij aankomst was alles in keurige staat aangeleverd. Wij zullen zeker terugkomen!

12 de abril de 2023

Hi Daan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop en tot ziens!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig en uitgebreid advies van de…

Deskundig en uitgebreid advies van de medewerker Alex. Hij stond me vriendelijk te woord en was behulpzaam, ook toen we nog andere vragen hadden over montage en onderhoud.

24 de abril de 2023

Respuesta de Badenvloer

Leuk dat je mijn advies als positief hebt ervaren! Veel plezier met de producten.

Super ervaring…

Ik heb onlangs alle materialen besteld bij Bad en Vloer voor mijn verbouwing en ben zeer tevreden over de scherpe prijzen en goede kwaliteit. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

25 de abril de 2023

Hi Nick,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Veel plezier met jouw nieuwe aankoop en succes met de verbouwing!

Zeker een aanrader!

Breed aanbod en gedetailleerde informatie bij alle producten. Super service, snellere verzending dan aangegeven en alles netjes verpakt. Mijn verwachtingen zijn waargemaakt. Zeker een aanrader!

24 de abril de 2023

Respuesta de Badenvloer

Hallo Cherique, bedankt voor het delen van jouw ervaring met Bad en Vloer, en fijn om te horen dat wij jouw verwachtingen hebben kunnen waarmaken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi artikel voor een goede prijs

Mooi artikel voor een goede prijs, besteld en de volgende dag in huis. Uitstekend want ik had de kranen met spoed nodig!

13 de abril de 2023

Hi Jelle,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Veel plezier met jouw nieuwe kranen!

Bad en Vloer

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.