Kanon bra produkt som funkade precis som tänkt. Men en leveranstid på 3dagar skriver ni, och det stämmer ju om man bortser från att det tar runt 5dagar innan ni skickar produkten! Enl mig en leverans... Ver más
Allt gick som smort, från beställning till leverans och betalning. Det viktigaste var ändå att ni hade just den vara jag behövde, en ventilerad plastkorg som dessutom har ett galler i botten, för att... Ver más
De kökshandtagen som jag redan gillade i annonsen var precis så snygga som jag önskade och de passade jättebra till mina nymålade köksluckor/lådor. Många vänner som varit hos mig tycker att det är så... Ver más
Jeg bestilte greb den 22/5 og først den 7/6 modtog jeg en mail omkring at pakken var på vej med Bring. I dag den 18/6 frokost er pakken stadig på vej og endnu ikke leveret. Jeg har altså stadig ikke m... Ver más
Escrito por la empresa
Hos oss köper du beslag, knoppar och handtag till alla rum i din bostad. Men vi erbjuder också belysningslösningar för kök och badrum tillsammans med smart inredning till både garderober och köksskåp. Välkommen!
Humlevägen 1F, 448 36, FLODA, Suecia
- 031 - 381 46 00
- info@barahandtag.se
- barahandtag.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snabb leverans och bra utbud
Enkelt och det kom fram fort
Snabb leverans + Klarna
Snabb leverans och Klara. Produkten bra men men handduken ramlar av handukshängaren för lätt.
Fina knoppar men för korta skruvar
Fina knoppar men för korta skruvar. 20mm tjock lucka uppgav vi - men skruvarna nådde inte gängorna inne i knoppen. Så vi fick köpa nya skruvar. Det tyckte vi var dumt.
Snabb leverans bra pris
Jättefina handtag och knoppar till skåp…
Jättefina handtag och knoppar till skåp och lådor. Det enda jag saknade var en mall till lådorna..
Fick göra en egen
Tycker jag man kan skicka med en enkel sak
Helt perfekt. Fiksade problem utan krångel. Jag är mycket nöjd.
Mycket bra service . Jag beställde spotlights en av lampor var sönder. Jag ringde till företaget och de skickade 4 lampor.
Snabbt och enkelt att kommunicera med…
Snabbt och enkelt att kommunicera med om det blir problem, löste det utan några problem
Bästa servicen
Bästa servicen. Supersnabba. Trevliga. Och bästa designen på handtag och knoppar.
Mangler svar fra Emma kundeservice...
Mangler svar fra Emma kundeservice...
Har foretaget køb i juni og pga fejl på barahandtag/kungrebs hjemmeside har jeg uheldigvis fået leveret det forkerte handtag.
Jeg har skrevet til dem utallige gange og prøvet at hjælpe dem med at få styr på denne situation men nu siger Emma at mine mails desværre ryger i spam-mail så hun ikke ser dem ;o)
De svarer ikke telefonen.
Jeg har nu 40 forkerte handtag og ønsker kun at få varen jeg har bestilt eller at returnere alle handtag og annullere ordren men INGEN kontakt til Barahandtag/kungreb desværre.
Jeg ser det som sidste mulighed at lave denne anmeldelse for at få dialog med dette firma. Vi må se om de så reagerer...
Mycket tillmötesgående kundtjänst
Mycket tillmötesgående kundtjänst! Lite knölig varukorg/kassa på hemsidan när man ska beställa, går inte att enkelt ändra antal av en artikel.
Letade efter ett litet handtag.
Profsigt och snyggt paketerat snabb…
Profsigt och snyggt paketerat snabb leverans samt bra kvalitet på mina handtag.