Kanon bra produkt som funkade precis som tänkt. Men en leveranstid på 3dagar skriver ni, och det stämmer ju om man bortser från att det tar runt 5dagar innan ni skickar produkten! Enl mig en leverans... Ver más
Allt gick som smort, från beställning till leverans och betalning. Det viktigaste var ändå att ni hade just den vara jag behövde, en ventilerad plastkorg som dessutom har ett galler i botten, för att... Ver más
De kökshandtagen som jag redan gillade i annonsen var precis så snygga som jag önskade och de passade jättebra till mina nymålade köksluckor/lådor. Många vänner som varit hos mig tycker att det är så... Ver más
Jeg bestilte greb den 22/5 og først den 7/6 modtog jeg en mail omkring at pakken var på vej med Bring. I dag den 18/6 frokost er pakken stadig på vej og endnu ikke leveret. Jeg har altså stadig ikke m... Ver más
Escrito por la empresa
Hos oss köper du beslag, knoppar och handtag till alla rum i din bostad. Men vi erbjuder också belysningslösningar för kök och badrum tillsammans med smart inredning till både garderober och köksskåp. Välkommen!
Humlevägen 1F, 448 36, FLODA, Suecia
- 031 - 381 46 00
- info@barahandtag.se
- barahandtag.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Produkten stämde överens med bilderna…
Produkten stämde överens med bilderna och motsvarade förväntningarna, blev helt perfekt:)
Varan jag beställde var bra
Varan jag beställde var bra! Något korta stänger till handdukarna.
Mindre bra var informationen omvilken affär som den skulle hämtas på.
Jag har inte det jag beställde ännu
Jag har inte det jag beställde ännu. Fick ingen leveransavisering men läste i efterhand att det var levererat 19 sept. Då jag ej var hemma mellan 20-25 sept visste jag inte om jag fått något. Ringde några gånger utan svar. Skickade Mail 25 sept där jag påtalade att jag är bortrest 28sept-6 okt. 7 okt skickar jag till Emma på kundtjänst att jag är hemma. Emma svarar att de skickar nytt. Idag 13 okt har jag fortfarande inte fått mina varor.
Rikligt sortiment
Rikligt sortiment, snabb service och löfte om senare leverans hölls på pricken!
Beställde 4 extra handtag …
Beställde 4 extra handtag som kom redan 2 dagar efter beställning.
Ett snabbt svar
Ett snabbt svar, från Emma, när jag skrev att jag glömt ange längd på skruvarna
Snabb leverans och jättefina handtag
Snabb leverans och jättefina handtag! Super nöjd 😊
Bra material
Bra material, leverans och blev superfint. Köpte läderremmar med mässing knappar. Superbra.
En fantastisk dejlig oplevelse
Jeg har kun positivt at meddele om , gode varer god hjemmeside , god indpakning så alt i alt et fantastisk godt sted at handle kan kun anbefale det Hvis du skal have greb til dine skuffer eller køkkenskabe .
Ingen leverans efter 9 vardagar
Ingen leverans efter 9 vardagar. Ingen återkoppling
Snabbt och enkelt
Köpte handtagen Sala i matt mässing i olika längder till lådorna. Super snygga!!!
BLUFFÖRETAG!!
BLUFFÖRETAG! Beställt handtag för flera veckor sedan,de skulle ta 1-3 dagar. Har försökt ringa i 2 veckor utan svar,får heller inget svar på mina mejl! Bluff! Beställ INTE från detta företag!
Besviken
Fattades ett handtag, får ingen respons vid ett antal försök att nå dom.
Struntar i pengarna, fakturan var på alla, även det jag inte fick.
Men hade gärna kunnat sätta handtag på alla skåpen
Bristfällig leverans, omöjliga att nå på telefon.
Bristfällig leverans. De svarar ej i telefon och kommunikationen med ägaren Emma är oerhört dålig.