Veel keuze uit mooie en kwalitatief goede kleding. Uitgebreide collectie inclusief luxe items. Zeer goede prijs/kwaliteit. Exclusief. Leuke (Europese) merken waar ik jaren geleden nog nooit van gehoor... Ver más
La empresa ha respondido
Hidden gem for fashion lovers! Best Secret truly lives up to its name — once you discover it, you won’t want to shop anywhere else. I picked up some fantastic clothing pieces at prices that were... Ver más
La empresa ha respondido
Let op, wanneer je hier besteld voor een groot bedrag en je pakket raakt vermist laten ze je ZITTEN MET DE FACTUUR Antwoord van Bestsecret: Wij vragen uw begrip voor het feit dat PostNL bij dez... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb diverse malen al een bestelling gedaan bij Best Secret en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Meestal was de bezorgtijd heel snel ,een enkele maal iets langer. Producten zijn meestal van... Ver más
Escrito por la empresa
Margaretha-Ley-Ring 27, Aschheim, Alemania
Invita a los clientes a opinar
Merkkleding voor leuke prijzen.

Respuesta de BESTSECRET
Weer een geweldig vest van een topmerk gescoord bij BestSecret, zeer blij mee.

Respuesta de BESTSECRET
Hier vindt je hele mooie merken met korting…. Echt de moeite waard. Alles wordt netjes geleverd, en iets terugsturen is nooit een probleem.

Respuesta de BESTSECRET
Very fast delivery, easy returns, top customer service, never had any issues.

Respuesta de BESTSECRET
Prima webwinkel, mooie kleding. Nooit problemen gehad met retoursturen en ook wel is extra kortingen gekregen op een product wat niet helemaal naar wens was na melding hiervan. Vriendelijke klantenservice.

Respuesta de BESTSECRET
Meestal was de bezorgtijd heel snel ,een enkele maal iets langer. Producten zijn meestal van goede kwaliteit en ook altijd netjes verpakt. Als ik iets retourneer heb ik ook altijd snel het betaalde geld terug. Niets te klagen .
Winkel hier graag.

Merkproducten tegen mooie prijs

Respuesta de BESTSECRET
Zeer goede ervaring met online bestellingen. Prima kortingen op de exclusieve kleding merken met hoge kortingen! Snelle verzending en prima retour en geld terug policy indien het niet de juiste maat betreft. Een echte aanrader.

Respuesta de BESTSECRET
Geweldige shop online, mooie merken en fantastische aanbiedingen. Ik vind regelmatig pareltjes! Top!

Respuesta de BESTSECRET
Geweldige webshop. Flinke kortingen en goede service. Bestel hier al jaren en altijd alles probleemloos verlopen.

Respuesta de BESTSECRET
Mijn eerste kontakt met de klantenservice overtuigde mij meteen dat ik mijn producten bij een prima organisatie bestelde.

Respuesta de BESTSECRET
Zulke mooie kleding voor een goede prijs en kwaliteit
Snelle bezorging en betaalbaar.

Respuesta de BESTSECRET
De bestelling was eerder binnen dan verwacht. De verpakking was professioneel en solide Het artikel had de beloofde kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Jammer dat het mij toch niet paste. Ik vertrouw op een gelijkwaardige professionele behandeling van de retourprocedure.

Respuesta de BESTSECRET
Ça fait des années que j’achète mes vêtements, chaussures et bijoux.j’aime BESTSECRET pour La qualité , la rapidité et la communication . Je vous recommande ce site.

Respuesta de BESTSECRET
Jestem bardzo rozczarowany drastycznym pogorszeniem jakości obsługi klienta. To nie jest poziom serwisu, którego oczekiwałem od BestSecret na podstawie wcześniejszych doświadczeń.
Przekazałem do zwrotu kilka produktów w jednej przesyłce. Pomimo potwierdzonego odbioru paczki przez przewoźnika, zostałem poinformowany, że w przesyłce znajdował się wyłącznie jeden produkt. Jednocześnie BestSecret odmówił podjęcia działań mających na celu rzetelne wyjaśnienie sprawy, w szczególności:
- zgłoszenia reklamacji do przewoźnika,
- weryfikacji wagi przesyłki na poszczególnych etapach transportu,
- udostępnienia nagrania z otwarcia przesyłki w magazynie.
Zamiast przeprowadzić pełne postępowanie wyjaśniające, otrzymałem informację, że sprawa została zamknięta.
Nie otrzymałem zwrotu środków.
Zaskakuje taki sposób rozwiązania problemu i pozostawienia Klienta.