BESTSECRET Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keuze uit mooie en kwalitatief goede kleding. Uitgebreide collectie inclusief luxe items. Zeer goede prijs/kwaliteit. Exclusief. Leuke (Europese) merken waar ik jaren geleden nog nooit van gehoor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hidden gem for fashion lovers! Best Secret truly lives up to its name — once you discover it, you won’t want to shop anywhere else. I picked up some fantastic clothing pieces at prices that were... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb diverse malen al een bestelling gedaan bij Best Secret en nog nooit een negatieve ervaring gehad. Meestal was de bezorgtijd heel snel ,een enkele maal iets langer. Producten zijn meestal van... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op, wanneer je hier besteld voor een groot bedrag en je pakket raakt vermist laten ze je ZITTEN MET DE FACTUUR Antwoord van Bestsecret: Wij vragen uw begrip voor het feit dat PostNL bij dez... Ver más

Información sobre la empresa

6. Tienda de ropa para hombres
  7. Tienda de ropa para mujeres

Sobre BESTSECRET

Escrito por la empresa

BESTSECRET is dé bestemming in Europa voor premium - en luxemode met ongekende prijsverlagingen.

Dankzij samenwerkingen met topmerken wereldwijd bieden wij een unieke shoppingervaring vol stijl en voordeel. Van dames-, heren- en kindermode tot beauty, interieur en accessoires – onze leden genieten van exclusieve kortingen die je nergens anders vindt.

Naast onze online shop heeft BESTSECRET ook members-only winkels in München, Dornach en Wenen – samen vormen zij een besloten community waar stijl en exclusiviteit samenkomen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

589 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

180 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jestem bardzo rozczarowany drastycznym…

Jestem bardzo rozczarowany drastycznym pogorszeniem jakości obsługi klienta. To nie jest poziom serwisu, którego oczekiwałem od BestSecret na podstawie wcześniejszych doświadczeń.

Przekazałem do zwrotu kilka produktów w jednej przesyłce. Pomimo potwierdzonego odbioru paczki przez przewoźnika, zostałem poinformowany, że w przesyłce znajdował się wyłącznie jeden produkt. Jednocześnie BestSecret odmówił podjęcia działań mających na celu rzetelne wyjaśnienie sprawy, w szczególności:

- zgłoszenia reklamacji do przewoźnika,
- weryfikacji wagi przesyłki na poszczególnych etapach transportu,
- udostępnienia nagrania z otwarcia przesyłki w magazynie.

Zamiast przeprowadzić pełne postępowanie wyjaśniające, otrzymałem informację, że sprawa została zamknięta.
Nie otrzymałem zwrotu środków.

Zaskakuje taki sposób rozwiązania problemu i pozostawienia Klienta.

10 de junio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć, że jest Pan niezadowolony z przebiegu obsługi oraz rozwiązania tej sprawy.

Chcielibyśmy dokładnie przeanalizować opisany przypadek. Ponieważ nie jesteśmy w stanie zidentyfikować zamówienia na podstawie opinii w Trustpilot, prosimy o przesłanie numeru zamówienia za pośrednictwem funkcji kontaktu dostępnej na Trustpilot. Po otrzymaniu tych informacji zweryfikujemy szczegóły sprawy i ponownie ją przeanalizujemy.

Dziękujemy za cierpliwość i możliwość ponownego przyjrzenia się tej sytuacji.

Zo blij met Best Secret

Zo blij met Best Secret. Heel groot, breed en fijn aanbod. Zulke scherpe prijzen. Ik ben er dol op.

6 de agosto de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons brede assortiment en onze aantrekkelijke prijzen.

Uw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze leden ook in de toekomst de beste shoppingervaring te bieden.

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Ik heb maat 68 besteld, maar kreeg maat 34 geleverd. Het artikel was het laatste exemplaar, waardoor ik het niet meer kan ontvangen. BestSecret heeft de fout erkend, maar ik blijf achter met veel teleurstelling en ongemak.
Mijn ervaring met BESTSECRET is helaas teleurstellend.

Ik heb meerdere keren problemen gehad met bestellingen. Bij een bestelling ontving ik een artikel in de verkeerde maat. Als oplossing kreeg ik een kortingscode van 15%, maar ik beschik zelf al over een persoonlijke korting van 20%, waardoor deze compensatie voor mij weinig waarde heeft.

Mijn probleem gaat vooral over de manier waarop bestellingen worden afgehandeld. Eerder heb ik meegemaakt dat een jas eerst als beschikbaar werd bevestigd en dat ik bericht kreeg dat deze verzonden zou worden. De volgende dag werd de bestelling alsnog geannuleerd omdat het artikel zogenaamd uitverkocht was. Later zag ik hetzelfde artikel opnieuw beschikbaar, maar tegen een hogere prijs.

De klantenservice is vriendelijk, maar ik vind dat de oplossing niet in verhouding staat tot de problemen die ik heb ervaren. Ik hoop dat BESTSECRET meer aandacht besteedt aan voorraadbeheer en correcte levering.

5 de agosto de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u een artikel in een verkeerde maat heeft ontvangen en dat het gewenste artikel inmiddels niet meer beschikbaar was. We begrijpen goed hoe teleurstellend deze situatie voor u moet zijn geweest.

Om uw geval nader te kunnen onderzoeken, vragen wij u vriendelijk om uw bestelnummer via de functie op Trustpilot met ons te delen. Zodra wij deze informatie hebben ontvangen, bekijken wij de zaak graag in detail en controleren wij wat er precies is misgegaan.

top aanbod

top aanbod, heel competitieve prijzen en snelle verzending. Heel tevreden met de dienstverlening!

31 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons aanbod, de prijzen en de snelle verzending! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en goede prijs goed…

Goede kwaliteit en goede prijs goed info over verzending

30 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten, onze prijzen en de informatie over de verzending.
Uw feedback motiveert ons om onze leden ook in de toekomst de best mogelijke winkelervaring te bieden. We hopen u snel weer bij BESTSECRET te mogen verwelkomen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Best Secret is een prima winkel met een hoge servicekwaliteit.

Best Secret is een prima winkel met kwaliteitsmerken.
Koop al jaren via de site en nooit problemen gehad. De retourlevering en terugstorten van het aankoopbedrag verloopt vlot.

28 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en uw jarenlange vertrouwen in BESTSECRET.
We zijn erg blij om te horen dat u al jarenlang tevreden bent met uw winkelervaring en dat zowel retourzendingen als terugbetalingen soepel verlopen. Uw positieve feedback betekent veel voor ons.
We kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij BESTSECRET.

Hele goede service

Ik koop hier heel veel en ben meestal dik tevreden. Mijn man had mij een mooi gouden kettinkje cadeau gedaan dat helaas heel snel een steentje verloor. Teleurgesteld bracht ik de klantenservice op de hoogte en ben echt heel goed geholpen. Ketting teruggestuurd en volledige bedrag terug ontvangen. Dus bedankt voor de goede service en ik ga met dat geld weer iets moois kopen.

30 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u over het algemeen zo tevreden bent met uw aankopen bij ons! We waarderen uw loyaliteit enorm. Het spijt ons te vernemen dat het gouden kettinkje een steentje verloor, dat is natuurlijk erg teleurstellend. We zijn echter blij dat onze klantenservice u zo goed heeft kunnen helpen en dat de afhandeling naar wens is verlopen. Het is ons doel om altijd de beste service te bieden, zelfs wanneer er onverhoopt iets misgaat. We hopen dat u met het teruggestorte bedrag weer iets moois kunt vinden dat u veel plezier zal geven. Bedankt voor uw begrip en uw positieve feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer efficiënte klantendienst bij de webshop van Best Secret.

De klantendienst van Best Secret is altijd vriendelijk en reageert snel en duidelijk op elke gestelde vraag. De klantendient is altijd bereid om op korte termijn een oplossing te bieden voor een probleem met een aangekocht artikel.

29 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice! We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij dat we u snel en duidelijk hebben kunnen helpen met een oplossing voor uw aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit bedrijf doet alles goed

Dit bedrijf doet alles goed! Super tevreden.

29 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Always great service

Always great service

26 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Thank you very much for your kind feedback. We are delighted to hear that you consistently have a positive experience with our service.
Your trust and continued support mean a lot to us. We look forward to welcoming you back to BESTSECRET soon.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en vakkundige service.

Snelle en vakkundige service. Kreeg direct een nieuwe voucher. Bestellen gaat snel en vakkundig. Artikelenworden ook direct de volgende dag geleverd.

23 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle en vakkundige service, en dat de levering van uw artikelen naar wens is! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jullie leveren altijd vlot

Jullie leveren altijd vlot. De kwaliteit van de artikelen is prima. Terugbetalen gaat vlot en ik ben altijd heel blij met wat ik koop. Zorg zelf ook dat als het niet past, ik snel en netjes retourneer.
Wil jullie echt een compliment maken!

22 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze artikelen! We waarderen het enorm dat u de moeite neemt om ons een compliment te geven. We zijn blij dat u altijd tevreden bent met uw aankopen en dat het retourneren soepel verloopt.

Everything was exclusive

Everything was exclusive

15 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Thank you for your positive feedback. We are delighted to hear that you enjoyed the exclusive selection and had a great experience with BestSecret.
We appreciate your support and look forward to welcoming you back soon.

Gaat snel

Gaat snel, mooi assortiment met TOP producten.

19 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en ons mooie assortiment met topproducten! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het materiaal is goed en de prijs is…

Het materiaal is goed en de prijs is ook goed.😍😍😍

16 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de prijs! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Alles wordt snel geleverd

Alles wordt snel geleverd. Retourbeleid is ook top.

13 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat de snelle levering en ons retourbeleid zo gewaardeerd worden! Bedankt voor de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte afhandeling van mijn probleem

10 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat uw probleem naar tevredenheid is afgehandeld. Het is voor ons belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en we waarderen uw vertrouwen enorm.
Wij kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw bij BestSecret te mogen verwelkomen.

All good

All good. Buying online for years.

10 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

We're so glad to hear you've had consistently good experiences buying online with us for years. We truly appreciate your loyalty!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service snel bezorging en krijg…

Goede service snel bezorging en krijg veel assortiment met korting ik ben tevreden

8 de julio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, de snelle levering en ons assortiment. We waarderen uw vertrouwen in BestSecret en hopen u ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Heel goede ervaringen.

Heel goede ervaringen met deze site wat betreft service. Snelle reactie. Ook mooie, de wat luxere, artikelen.

29 de junio de 2026

Respuesta de BESTSECRET

Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft met onze service en snelle reactie! We zijn blij dat u onze luxere artikelen waardeert.

Team BESTSECRET

8 consejos para escribir buenas reseñas.