Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insanely efficient and helpful. I originally forgot about our appointment and left my husband without the bike lock key, but Bike Dr promptly rescheduled the appt for the next day. He changed our carg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og glad for resultatet. Han har fået min gamle cykel til køre som en ny. Alex klarede det jeg havde brug for, og gav anbefalinger til hvad der skulle skiftes/laves næste gang. Min... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt muligt større service af min cykel, og havde fået bekræftet, for nogle dage siden, at han/de ville komme i dag mandag mellem 7-13(ville få besked 30 minutter før ankomst). Lidt træls a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

BikeDoctor er Københavns mobile cykelsmed. Vi kommer til dig - derhjemme, på arbejdet eller hvor din cykel holder. Ingen slæben af tunge ladcykler eller elcykler til et værksted. Du booker online, vælger tid, og vi ordner resten. Siden 2022 har vi udført over 6.000 reparationer i Storkøbenhavn. Vores mekaniker Alex har 10+ års erfaring og er certificeret til Bosch, Bafang og Brose elmotorer. Vi dækker alt fra punkteringer og bremser til fuldservice og kædeudskiftning - på alle cykeltyper. Faste priser uden overraskelser. 100% garanti på reservedele og arbejde. Samme dag eller næste dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt reparation på min…

Jeg havde bestilt reparation på min cykel og beskrevet, hvad der skulle laves.
Jeg blev kontaktet af Alex på engelsk, på en sms.
Han kunne ikke give mig en ca pris, selvom jeg havde beskrevet problemet med min cykel.
Jeg henviste ham til punkt 1 i det, som står ved bestilling; at mekanikeren vil give en specifik pris via sms.
Efter noget skriveri, aftalte vi, at Alex ville komme 2 dage efter (idag kl 10.00 ) og give mig en pris og lave det, hvis jeg accepterede prisen.
Jeg tog min cykel frem og ventede kl 10.00 på gaden i kulden og da Alex ikke var kommet kl 10.10 så skrev jeg, om vi havde en aftale kl 10.00.
Lidt senere svarede han, at han var forsinket.
Så skrev jeg 2 gange, hvad tid kommer du så?
Intet svar fra Alex og da klokken var næsten 10.30 skrev jeg; at vi dropper det og at han ikke skulle komme.
Dette er både første OG sidste gang, at jeg har benyttet Bikedoctor.
Jeg har forståelse for, at man kan være forsinket, men så giv dog besked.
Min tid er lige så kostbar, som jeres.

29 de marzo de 2023
Logotipo de BikeDoctor

Respuesta de BikeDoctor

Kære Susan,

Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld for den dårlige oplevelse, du har haft med BikeDoctor. Vi sætter stor pris på din feedback og tager dine bekymringer meget alvorligt. Vi forstår, at din tid er værdifuld, og vi beklager meget, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Det lyder som om, der har været en misforståelse og manglende kommunikation fra vores side, og det er ikke acceptabelt. Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi vil tage denne hændelse op internt og arbejde på at forbedre vores kommunikation og service fremover.

Vi vil gerne have mulighed for at gøre det godt igen og vise dig, at vi virkelig værdsætter dig som kunde. Som en undskyldning og kompensation for den dårlige oplevelse vil vi gerne tilbyde dig en gratis reparation af din cykel ved vores mobil værksted. Du kan booke en tid, der passer dig, og vi vil sørge for, at en mekaniker er tilgængelig til tiden og giver dig den bedst mulige service.

For at arrangere dette, bedes du venligst kontakte vores kundeservice på info@bikedoctor.dk, og oplys dem om din situation, så vi kan arrangere den gratis reparation for dig.

Endnu engang beklager vi meget de ulemper, du har oplevet, og vi håber, at vi får mulighed for at gøre det godt igen og genoprette din tillid til BikeDoctor.

Med venlig hilsen,
Victor S.
Kundeservicechef, BikeDoctor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse. Tak til Alexandru B. V.

Rigtig god oplevelse! Det er første gang vi prøvede og må sige ret effektive og hurtige. Bookede samme dag og kom nogle timer senere. Min Christiania ladcykel fik eftersyn og skiftede dæk og mere til. Vil helt sikker gør det igen næste gang. Meget flink cykelsmed.

1 de marzo de 2023

Awsome experience

Awsome experience, Alex is a true bikedoctor and took my bike this morning wich was very broken and rusted but Alex fixed it and made it look and work like new! I needed my bike fixed urgent and Alex arrived in aprox. 30 minutes to save the day! I will definitely call him next time 😁

16 de febrero de 2023

Meget tilfreds

Oplevede Alex som en rigtig sød og hjælpsom fyr, som ved hvad han laver.. han fik ordnet min egen cykel og min søns cykel til UG. Han kan dog kun engelsk men det betyder ikke noget da han har forstand på cykler m.m.

8 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service han kom og hentede min…

Super service han kom og hentede min ladcykel torsdag og fik af vide at alt el skulle skiftes. Det ville tag 2-3 uger var info og den blev færdig på kun 2 dage. Virkelig god oplevelse og mega god kunderservice. Kan kun varmt anbefales.

12 de febrero de 2023

Beskyldning om racisme!

Jeg har lige forsøgt at ringe hertil for at bestille en reparation. Jeg når kun lige igennem og fortælle, hvad udfordringen er, der bliver sagt “in english” og så får jeg lagt på på vej ud S-toget. Min telefon ringer fra et andet firma, jeg også har kontaktet, og imens modtager jeg så en sms fra Bikedoctor på engelsk, hvor vedkommende beskylder mig for at være racist fordi jeg lagde på (ved en fejl). Så ubehagelig en oplevelse og nu har jeg da bestemt ikke lyst til at gøre brug af deres service!!

12 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.