Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insanely efficient and helpful. I originally forgot about our appointment and left my husband without the bike lock key, but Bike Dr promptly rescheduled the appt for the next day. He changed our carg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og glad for resultatet. Han har fået min gamle cykel til køre som en ny. Alex klarede det jeg havde brug for, og gav anbefalinger til hvad der skulle skiftes/laves næste gang. Min... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt muligt større service af min cykel, og havde fået bekræftet, for nogle dage siden, at han/de ville komme i dag mandag mellem 7-13(ville få besked 30 minutter før ankomst). Lidt træls a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse! Det er første gang vi prøvede og må sige ret effektive og hurtige. Bookede samme dag og kom nogle timer senere. Min Christiania ladcykel fik eftersyn og skiftede dæk og mere til.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

BikeDoctor er Københavns mobile cykelsmed. Vi kommer til dig - derhjemme, på arbejdet eller hvor din cykel holder. Ingen slæben af tunge ladcykler eller elcykler til et værksted. Du booker online, vælger tid, og vi ordner resten. Siden 2022 har vi udført over 6.000 reparationer i Storkøbenhavn. Vores mekaniker Alex har 10+ års erfaring og er certificeret til Bosch, Bafang og Brose elmotorer. Vi dækker alt fra punkteringer og bremser til fuldservice og kædeudskiftning - på alle cykeltyper. Faste priser uden overraskelser. 100% garanti på reservedele og arbejde. Samme dag eller næste dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan varmt anbefale Alex & bikeDoctor

Kan varmt anbefale Alex & bikeDoctor. Superfin service, rart menneske - og helt rimelig pris 👌🏼 så nemt ! Og så lækkert, at have en køreklar cykel, blot en time efter ankomst 👍🏼 superfint koncept - og jeg har i den grad, sparet mig besværet med at trille cyklen på værksted mm.
1000 tak for hjælpen 🙏🏼

25 de julio de 2023

Nej tak fremover

Havde i går, d 22/6-23 lavet en aftale med bikedoctor om at de skulle komme dagen efter d 23/6-23 og lappe min cykel i tidsrummet 8-16. De dukkede dog aldrig op og jeg kan se på anmeldelserne at jeg ikke er den eneste der har haft dette. Deres undskyld er at jeg er endt i deres spam, men jeg har jo fået en ordrebekræftelse 🙃

23 de junio de 2023

Kære Amalie,

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med vores service.

Vi forstår din frustration over, at vi ikke kunne nå frem til din aftale som planlagt. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter at levere til vores kunder. Vi vil gerne forsikre dig om, at din situation er en undtagelse og ikke afspejler den service, vi normalt leverer.

Vi har taget din feedback til efterretning og vil gøre vores bedste for at forbedre vores processer og sikre, at dette ikke sker igen i fremtiden. Vi vil også gerne understrege, at vi tager alle vores kunders feedback seriøst og bruger det til løbende at forbedre vores service.

Endnu en gang, vi beklager ulejligheden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil være mere end glade for at hjælpe.

Victor
Kundeservice, BikeDoctor

Useriøst og respektløst!

Useriøst og respektløst!

Havde bestilt tid mellem 14.30 og 18.00 og modtaget en bekræftigelse og teknikeren ville ringe 30 min før ankomst.
Da kl. 17.35 og jeg intet har hørt, forsøger jeg at kontakte teknikeren på det oplyste nr. 3 gange går den direkte på svaren og ingen dukker op og ingen besked.
Jeg mailer og får svar retur med det samme. Vedkommende skriver selv og foreslår at han kommer dagen efter.
Samme shitshow! Ingen dukker op og ingen besked.
Useriøst og en respektløs måde at misbruge folks tid! 🙄🤦‍♀️

31 de mayo de 2023

Kære Michelle,

Først og fremmest, tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse - det er langt fra den service, vi stræber efter at levere.

Vi forstår fuldt ud din frustration over at have ventet på vores tekniker, ikke bare én, men to gange, uden at nogen dukkede op eller gav besked. Det er helt uacceptabelt, og vi undskylder dybt for den tid, du har spildt som følge heraf.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil straks undersøge, hvad der gik galt i dette tilfælde. Vi vil også tage skridt til at sikre, at dette ikke sker igen i fremtiden.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne sag. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil gøre vores bedste for at rette op på denne situation.

Endnu en gang, vi beklager dybt ulejligheden.

Victor
Kundeservice, BikeDoctor

God oplevelse

Bestilte tid til lørdag og Alex kom indenfor aftalte tidspunkt
Flink fyr og stor viden Han fik ikke løst problemet pga reservedele men fandt ud af hvad der var galt og jeg kører til forhandleren tirsdag
👍

27 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alex kom og lavede det hele han ringede…

Alex kom og lavede det hele han ringede og skrev til mig omkring tid og pris og alt fungerede super fint

22 de mayo de 2023

Respuesta de BikeDoctor

Hej, tak for den positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med BikeDoctor. Vi er stolte af vores kommunikation og gennemsigtighed, og det er dejligt at vide, at dette var værdsat i din interaktion med Alex. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at tjene dine cykelreparationsbehov i fremtiden.
Hav en fantastisk dag!

BikeDoctor

Kind and nice guy

Kind and nice guy. Tried to be as helpful as possible.

19 de mayo de 2023

Dear customer,
Thank you for your kind words and positive feedback.
We're so glad to hear that you found our team helpful and pleasant. We look forward to serving you again.
Best regards,
BikeDoctor

Total useriøs.

Total useriøs.
Havde bestilt tid mellem kl. 14 og 17, hvorfor jeg tog fri fra arbejde i det tidsrum, men ingen dukkede op, og ingen ringede for at melde afbud.
Er inderst inde glad for de ikke dukkede op, for hvis deres tekniske indsigt er lige så dårlig som deres evne til at møde op, så ser det ikke ret godt ud.

15 de mayo de 2023

Kære Jens,
Vi beklager dybt for ulejligheden.
Vores mål er at yde pålidelig og punktlig service, og vi beklager, at vi kommer til kort i dette tilfælde. Vi værdsætter din feedback og vil tage fat på dette med vores team for at forbedre vores service.
Vi håber på chancen for at tjene dig bedre i fremtiden.
BikeDoctor team

Det er super service

Det er super service. Alex kom til tiden, fiksede min cykel, var venlig og serviceminded. Prisen var god, servicen var professionel og konceptet er genialt. Jeg sidder tilbage med en god oplevelse, og jeg vil helt bestemt benytte mig af hjælpen igen, hvis det bliver aktuelt. Kommunikationen på engelsk var absolut ikke noget problem.

15 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kunne frit vælge tidsbestilling så…

Jeg kunne frit vælge tidsbestilling så jeg valgte mellem 10 til 15, der kom to engelsk talende kl 14 , super venlige gutter.

De tjekkede min cykel og fandt hurtigt fejlen, de gav en pris men, kunne desværre ikke nå at lave den da de manglede reservedelen, vi aftalte de vil komme dagen efter kl 10 og vil nå at lave den klar så jeg kunne bruge den kl 12. Aftalen blev holdt og jeg står nu med en cykel der fuldt serviceret, så jeg er super glad og kommer helt sikkert til at benytte bikedoctor fremover . Tusind tak for hjælpen og god service .

4 de mayo de 2023

Er ikke begejstret.!

Er ikke begejstret.!
Jeg bestilte en reparation af min cykel og kunne frit vælge tidsramme, jeg valgte mellem kl 8-12 den efterfølgende dag, jeg skriver dog i kommentaren at jeg først skal bruge cyklen kl 14 så de kan komme frem til da, får bekræftelses mail om at min booking er reserveret hos teknikeren.
I dag kl 13.45 får jeg en engelsk meddelse om at de kommer om 40 min.
Jeg bliver usikker da jeg ikke har bestilt en engelsk service.
De ringer til mig og beder mig om at sende min adresse (som jeg allerede oplyste under booking) jeg tøver lidt og prøver at ringe til hovede nummeret for at høre om det kan være rigtigt, den går på svaren begge gange jeg prøver.
Jeg sender så min adresse, da det er ret væsentligt for mig at få min cykel repareret.
Der kommer to udenlandske personer, som ikke kan noget dansk og kun lidt engelsk
Jeg kan IKKE engelsk og derfor er det meget udfordrende for mig at jeg ikke på forhånd ved at den service jeg har booket er på engelsk.!
De går i gang og afmontere dækket, pludselig køre den ene afsted med hjulet mens den anden står tilbage ved cyklen.
Hjulet kommer tilbage men han har tydeligt været i Harald nyborg hvor han har købt både slange og dæk
Om jeg reelt har fået punkteringshæmmende dæk på som jeg bestilte og betalte for, er mig meget uvist, da jeg ikke kunne kommunikere med dem, trods jeg prøvet.
Der ud over har de skiftet en slange med auto ventil ud til en slange med alm cykel ventil + de har skiftet dækkene fra en str 20X1,95 til 20X1,75 Hvilket er meget uacceptabelt det er en lad cykel og den er blevet MEGET leven at køre, det med ventilen er alt afgørende da jeg pumper min cykel på tankstationen, hvilket ikke er muligt når man ikke har auto ventil
Cyklen stod færdig kl 15.55
De tester bremser, smør kæde og tjekker luft tryk på alle hjul inden de overlever cyklen, dette er et fint udgangs punkt, men alle de andre ting trækker bare møg meget ned og gør at det på ingen måde har været en god oplevelse.

21 de abril de 2023

Great service!

I experienced a great service today, when Alex did a service on my cargo bike at my home address - I can definitely recommend using BikeDoctor! He was also really flexible on the agreed time, which was changed twice, so all good from here!

14 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.