BikeFriend Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn heel tevreden over onze fietskeuze. We werden geholpen door Tom die ons prima geadviseerd heeft, hij is zeer vriendelijk, behulpzaam, geen enkele vraag was hem teveel. Hij spreekt uit ervar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden over deze fietsenwinkel. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en gaven eerlijk advies, waardoor ik m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik werd in de winkel goed geïnformeerd voor mijn aankoop. Ik werd op de hoogte gebracht als mijn fiets geleverd was( dit was vroeger dan voorzien) bij afhaling werd ik goed ingelicht over de functies... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bikefriend Hasselt. Tevreden van mijn Kalkhoff fiets maar dat heeft weinig te maken met Bifefriend zelf. Maar de hoogste score geef ik graag aan het personeel. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

378 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

199 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een fiets .Goh vind als je een ebike koopt van…

Goh vind als je een ebike koopt van meer dan 5000€ en de vijzen vallen er uit niet normaal en als je dan terug gaat en ze zeggen dat is normaal meneer omdat je dat gebruikt dat leeft had de fiets 1 maand vijzen van de fietspoot kwamen los achter stuk spatbord viel er gewoon af kettingkast breekt gewoon af na gewoon gebruik nu hebben ze het vastgebonden met kolsembandjes ze wouden een nieuw bestellen kzei laat maar als dat dan ook zo snel afbreekt voor zoveel geld vind dit Niet normaal als ik dan een hoger bagagerek vraag ah meneer dat merk heeft dat niet dus creatief zijn moest jezelf zijn voor een hoger bagagerek dat doen wij niet dus creatief kunnen ze ook niet zijn ge moest dat zelf doen kreeg ik als antwoord of naar een fietsen bouwer tis gewoon standaard gerief en meer hebben ze niet kzou het zekerst niet aanraden voor creativiteit en daar zoveel geld voor betalen.

29 de diciembre de 2025
Logotipo de BikeFriend

Respuesta de BikeFriend

Hoi Ronny,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen voldeed.

We hebben ons best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen en mee te denken. Daarbij zijn er soms grenzen aan wat wij als winkel praktisch kunnen oplossen. Toch bedanken we je om dit met ons te delen.

Team BikeFriend

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De verkoper nam de tijd om op maat werk…

De verkoper nam de tijd om op maat werk te leveren. Het zadel op de fiets zat niet goed, dat werd door twee andere modellen vervangen tot het juiste zadel er op stond. Goed advies ook mbt zadeltassen. Vriendelijke, geduldige omgang die zorgt voor klanten die ook op langere termijn zullen blijven komen!

28 de diciembre de 2025

Zeer goede service

Zeer goede service, de mensen zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De prijzen zijn ook goed, je verkrijgt er ook mooie kortingen bij de accesoires e.d.

25 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nogmaals een slechte review aangezien…

Nogmaals een slechte review aangezien er een maand geleden beloofd werd ons een oplossing te bieden en dit nog altijd niet gebeurd is!

Onze fietskar + fietstassen zijn gestolen door deze winkel & onze bakfiets is kapot gemaakt. Voor meer info zie mijn vorige review.

Als reactie op jullie aangezien contact onmogelijk blijkt te zijn, welke oplossing is er dan aangeboden? Wij hebben geen geld terug gezien. De goederen hebben we ook nooit ontvangen.

17 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de BikeFriend

Respuesta de BikeFriend

Beste Manou,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is. De winkel heeft gedaan wat mogelijk was om je te helpen. Er komt geen andere oplossing meer vanuit onze kant.

We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt en hopen dat je ondanks dit toch nog plezier hebt van je fiets.

Team BikeFriend

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, vriendelijk, veel uitleg. Helaas heeft iedereen gelijk telefoon gekregen dat de fiets klaar was, waardoor het heel druk was om af te halen en we dus ook lang hebben moeten wachten.

25 de septiembre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.