Banner for BilkaToGo

BilkaToGo Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Katastrofe uden lige. Alt for ofte en alt for ringe oplevelse, hvilket de negative anmeldelser her på Trustpilot ligeledes beretter alt om. De inkompetente, ligegyldige "ikke-svar" fra kundeservice he... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God rabat til mængde køb. Vi benytter os af en af de månedlige rabatordninger for at købe stort ind til hele måneden. Det virker sådan set fint for os. Der er nogle problemer med lagerføring som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har brugt BilkaTogo for første, eneste og sidste gang. Indkøb og levering var OK, men kødet jeg skulle servere om aftenen var dårligt, vacuum var brudt og det var ikke noget der kunne være overset... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fine oplevelser med leveringer fra Bilka to go skalborg - men sidst prøvede jeg at afhente det i nævnte Bilka. Ingen frost el køleelementer, så optøede varer og en ung mandlig medarbejder fik smækket... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado

Escrito por la empresa

Hos BilkaToGo får du Danmarks største dagligvaresortiment online med mere end 36.000 varer at vælge imellem til samme skarpe pris som i Bilka. Vi har friskhedsgaranti og plukker altid de mest friske varer direkte fra dit Bilka varehus. Du kan klare hele shoppingen fra sofaen – nemt og bekvemt – og spare værdifuld tid i en travl hverdag. Samtidig slipper du for at slæbe de tunge poser selv. Bestil i dag via app eller online og få levering allerede i morgen – vælg mellem hjemmelevering eller hent-selv.

Vores løfte til dig

Escrito por la empresa

Hjemmelevering
Vi levere til stort set hele Danmark. Bestiller du inden kl. 15.00 leverer vi allerede senest kl. 06 morgenen efter.
Erstatning
Hvis uheldet er, at vi ikke har din bestilte vare i varehuset, erstatter vi med et lignende eller bedre produkt, såfremt det er muligt.
Kundeservice
Kundeservice kan kontaktes på telefon mandag til fredag fra kl. 06-18 samt lørdag og søndag fra kl. 06-17. På chatten træffes Kundeservice mandag til torsdag fra kl. 06-20, fredag fra kl. 06-18 og lørdag og søndag fra kl. 06-17. Kundeservice har lukket på helligdage.

Friskhedsgaranti

Vi har friskhedsgaranti, og plukker altid de mest friske varer direkte fra dit Bilka varehus.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

302 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice og man skal regne…

Elendig kundeservice og man skal regne med en stor del af det man har bestilt ikke kommer, og hvis man f.eks har købt tre af noget (som var billigere fordi man købte tre) og det viser sig efter orden er lavet og sendt, at de kun havde en af den på lager, så skal man betale fuld pris for den???

13 de agosto de 2026

Hej Casper

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med din BilkaToGo-bestilling. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en stor del af de varer, du har bestilt, ikke er med i leveringen.

BilkaToGo-ordrer bliver pakket direkte fra varehuset, samtidig med at andre kunder handler fra de samme hylder. Varerne bliver derfor ikke reserveret på det tidspunkt, hvor du lægger bestillingen, og lagerstatussen kan nå at ændre sig, inden ordren bliver pakket. Det kan desværre medføre, at varer bliver udsolgt eller ændret i forbindelse med pakningen.

Hvis du har bestilt en vare på et 3-for-2-tilbud, skal du naturligvis ikke betale fuld pris for den ene vare, hvis de to øvrige varer ikke var på lager. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, hvis du ønsker, at vi undersøger din konkrete ordre og priserne nærmere.

Mangler en masse varer

Mangler en masse varer. Har skrevet til kundeservice og stadig ikke fået svar efter 1 uge! De har tid til at rykke mig for at anmelde min oplevelse, men har åbenbart ikke tid til at tjekke deres kundeservice mail.

Aldrig mere BilkaToGo herfra. Næste step må være at forsøge at trække hele beløbet tilbage gennem banken. Så reagerer de nok

6 de agosto de 2026

Hej Mads

Øv, hvor kan vi virkelig godt forstå, at det er brandærgerligt at komme hjem og opdage, at der mangler varer i ens bestilling. Det er selvfølgelig ikke den service, du normalt kan forvente af os, og vi beklager både de manglende varer og den lange svartid på din henvendelse.

Vi skal naturligvis være opmærksomme på at få alle varerne med, men desværre kan der ske menneskelige fejl, som det har været tilfældet her.

Vi har ekstraordinært travlt i øjeblikket, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at du skal have svar på din henvendelse. Vi gør alt, hvad vi kan, for at besvare alle vores kunders henvendelser hurtigst muligt.

Vi håber, at vores kundeservice snart vender tilbage til dig, så de kan hjælpe med at finde en god løsning og give dig en ordentlig afslutning på din oplevelse.

Uheldig erstatning

Hej Bilka

Vi havde bestilt en oksmørbrad (blandt meget andet) til en fødselsdagsmiddag i bilka to go i Skalborg. Den har i ikke, så i laver en erstatning. Med svinemørbrad!!!! For det første, hvis i er udgået for en vare, så fjern den i webshoppen, det er ikke svært og kan sættes automatisk op. For det andet, hvordan kan i erstatte en oksemørbrad med en svinemørbrad? Det er jo ikke i nærheden af at være det samme. Er det en vegetar i har ansat i kødafdelingen eller hvad sker der?
Vi kontaktede kundeservice, men der havde vi 3 muligheder.
1. Sige til i udleveringen at vi ikke er tilfredse med erstatningen. (Hvad skal de unge mennesker gøre ved det?)
2. Annullere hele ordren. (Det virker som en ektremt dårlig forretning og er voldsomt ubelejligt fra et kundesynspunkt)
3. Bare acceptere det og komme videre.
Jeg synes ikke det er fantastisk service. Faktisk kan vi jo ser at i har andre oksemørbradder, de er blot lidt dyrere.
Er det her standarden?
I må gerne kontakte mig for uddybning.

Mvh Kenneth

13 de agosto de 2026

Hej Kenneth

Tak for din henvendelse.

Vi beklager meget, at du modtog en svinemørbrad som erstatning for den bestilte oksemørbrad. Vi forstår godt, at du ikke oplever de to varer som et passende alternativ – særligt når oksemørbraden skulle bruges til en fødselsdagsmiddag.

Hos BilkaToGo bliver varerne først plukket og pakket på afhentningsdagen. De pakkes direkte fra varehusets hylder, hvor alle andre kunder også handler, og varerne er derfor ikke reserveret fra det tidspunkt, hvor ordren bliver lagt. Der kan derfor opstå udsolgte varer eller ændringer, inden ordren pakkes.

Det er den enkelte pakker, der vurderer, om der findes en passende erstatningsvare. Vi kan desværre ikke altid ramme det rigtige alternativ, og vi beklager, at vurderingen i dette tilfælde ikke var tilfredsstillende. Det kan også ske, at der ikke var andre lignende varer på lager, da din ordre blev pakket, og at de først blev fyldt op, efter at ordren var færdigpakket.

Varer, som vi løbende får hjem som almindelige partivarer, bliver heller ikke nødvendigvis fjernet fra webshoppen, selvom de midlertidigt er udsolgt. Det skyldes, at vi gerne vil give kunder, der bestiller flere dage frem, mulighed for at bestille varen.

Ved afhentningen er du altid velkommen til at gøre personalet opmærksom på erstatningsvarer, du ikke ønsker. Det er en normal del af proceduren, da vi naturligvis ikke altid kan ramme plet med erstatningsvarerne. Du skal selvfølgelig ikke betale for en erstatningsvare, som du ikke er tilfreds med.

Vi tager din feedback om både erstatningsvaren og mulighederne ved udleveringen med videre internt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror aldrig jeg har fået en levering…

Tror aldrig jeg har fået en levering uden udsolgte varer. Uanset om bestillinger er lavet dage i forvejen. Ringe udvalg af økologisk kød.
Kan IKKE anbefales.

Nemlig.com er langt mere pålidelig, de har kæmpe udvalg af økologisk og dyrevelfærdskødprodukter, kæmpe udvalg af økologisk og danske varer. Bedre priser og gode tilbud også på den slags varer. Altid muligt at få levering dagen efter helt frem til midnat. Så brug Nemlig.com istedet 😀

12 de agosto de 2026

Hej Malene

Vi er kede af at høre, at du gentagne gange har oplevet, at varer mangler i dine BilkaToGo-leveringer. Det er selvfølgelig frustrerende, særligt når bestillingen er lagt flere dage i forvejen.

Når vi pakker BilkaToGo-ordrer, tages varerne direkte fra butikkens varebeholdning. Det betyder, at varerne ikke reserveres på bestillingstidspunktet, og at de kan nå at blive udsolgt, hvis andre kunder køber dem, inden ordren bliver pakket. Varerne pakkes altså fra de samme hylder, som kunderne handler fra i butikken. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer, men vi forstår godt, at det er skuffende, når det sker gentagne gange.

Vi tager også din feedback om udvalget af økologisk kød med videre internt.

Bilka

Bliv væk fra Bilka Togo

Bliv væk fra Bilka Togo. Det er den værste rodebutik. Og der er INGEN sammenhæng mellem butikkerne og deres såkaldte kundeservice som lader en hel del tilbage at ønske. Havde bestilt varer som kundeservice havde bekræftet og fik så alligevel at vide at varen var udsolgt. Sætter aldrig igen mine ben i Bilka Togo.

12 de agosto de 2026

Hej Flemming

Vi beklager meget, at dine varer blev meldt udsolgt, selvom kundeservice havde bekræftet, at de var på lager.

Varerne plukkes direkte fra varehusets hylder, hvor andre kunder også handler. Kundeservice kan derfor kun se den aktuelle lagerstatus og kan ikke se, om en anden kunde allerede har varen i sin indkøbsvogn. Lagerstatus kan derfor nå at ændre sig, inden din ordre bliver pakket.

Vi kan derfor desværre ikke garantere, at en vare er tilgængelig, før du har modtaget besked om, at din ordre er pakket og klar til afhentning. Vi forstår naturligvis din frustration og beklager den dårlige oplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

For det meste rigtig fornuftige med at…

For det meste rigtig fornuftige med at udvælge erstatningsvarer.

7 de agosto de 2026

Hej

Hvor er det dejligt at høre, at du haft en god oplevelse.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at du får samme gode oplevelse, næste gang du handler hos os.

Dybt godnat

I leverer 8 store kasser, og stiller dem ved siden af det pap jeg har gjort klar til jer, som står udslået, så det fylder en brøkdel af de 8 kasser. Alligevel tager I ikke jeres l... med. Så når I vælger at pakke en 6 kasser Pepsi Max i store flyttekasser, så må i også sørge for at tage det med retur!

I kan komme og hente det, der står 8 kasser mere nu klar til jer!

8 de agosto de 2026

Hej Jesper

Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når emballagen ikke bliver taget med retur.

Vi tager desværre kun emballage med retur, hvis der er plads i bilen. Det betyder, at hvis din levering ligger tidligt på ruten, kan der være stor sandsynlighed for, at bilen endnu ikke har plads nok til at tage emballagen med. Vi oplyser også ved leveringen, at vi kun kan tage emballagen med, såfremt der er plads.

Hvis chaufføren ikke har mulighed for at tage emballagen med, er det derfor desværre dit eget ansvar at sørge for bortskaffelse. Du er også meget velkommen til at stille emballagen frem igen næste gang, du får leveret varer, så tager chaufføren den med, hvis der er plads i bilen.

Du ønskes en god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en vare gennem bilkatogo og…

Købte en vare gennem bilkatogo og afhentede i Næstved søndag d. 19/7-26. Skulle ikke bruge varen alligevel, og returnerede varen mandag d 20/7-26 i Waves Hundige. Afventer stadig at få mine penge retur på kontoen🤬

20 de julio de 2026

Hej Berit

Vi er rigtig ærgerlige over at høre om din oplevelse.

Vi vil utrolig gerne tage et kig på din sag, så vi kan få undersøgt det hele nærmere. Vi har derfor sendt dig en mail via Trustpilot for at få flere oplysninger, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er sket.

Vi håber på at høre fra dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nej Tak

1 gang- og sidste gang.
Bestilte vådservietter 16 pakker, 100 stk til 8,75 men de var udsolgt så jeg fik 2 pakker med 50 stk til 13,5 kr….
Bestilt Lurpak smør og i leverer bakkedal… på ingen måde ok, - desværre også en del vare som ikke kunne leveres
og det ser ikke ud til de svare på deres reklamationer….

2 de agosto de 2026

Hej Sonja

Tak for din anmeldelse

Vi er ærgerlige over at høre om din oplevelse med din ordre hos os.

Hvis du i dine erstatningsindstillinger har valgt, at vi må finde erstatningsvarer, foretager vores kollegaer i varehuset altid en konkret vurdering ud fra de varer, der er tilgængelige. Vi beklager, hvis de valgte erstatninger i dit tilfælde ikke levede op til dine forventninger. Du kan altid tilpasse dine erstatningsindstillinger, hvis du ikke ønsker at modtage erstatningsvarer.

Vores kollegaer i kundeservice arbejder altid på at besvare alle henvendelser bedst og hurtigst muligt. I spidsbelastede perioder kan der dog desværre være ekstra travlhed og længere svartider. Det beklager vi, hvis det er gået ud over dig.

Vi har kigget på din sag og kan se, at du nu sammen med vores kundeserviceteam har fundet en løsning. Vi håber derfor, at alt er, som det skal være.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BilkaToGo hjemmelevering er en så ringe…

BilkaToGo hjemmelevering er en så ringe oplevelse igen. Køber for ca 1900 kr. Der mangler varer for over 700 kr. Desværre altsammen kølevarer, som skulle bruges dagen efter levering. Under al kritik. Hvorfor bruge hjemmelevering (for nemhedens og bekvemmelighedens skyld)når man så alligevel skal ud og handle ind.
Tror vi holder os langt væk fra Bilka, BilkaToGo og Salling Group i en langt stykke tid, så skuffende er btg efterhånden.

edit: 2 dage siden jeg kontaktede kundeservice: Intet svar ingen penge tilbage - stadig ikke de manglende vare - er man overasket, egentlig ikke... er man irritereret og frustreret, ja ... har man skiftet mening ang BTG - NEJ

Edit: 5 dage og intet svar. Tror de ignorer en og forventer problemet stille går væk

Efter svar fra dem var der lovning på de manglende penge ca 710 kr.... og et gavekort... Gavekort er jeg på ingen måde sikket jeg nogen sinde vil få brugt.
Pengene de spiser mig af med er 78 kr, hvilket er langt fra de 710 jeg mangler varer for ....
Aldrig mere salling group.

Hej T. L.

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos BilkaToGo.

Vi vil meget gerne følge op på sagen, og derfor har vi anmodet dig om nogle flere oplysninger omkring din ordre.

Vi håber på at høre fra dig, så vi kan komme til bunds i sagen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bruger Togo ofte og har gjort det…

Bruger Togo Århus og Randers ofte og har gjort det gennem flere år.
Det kan tælles på en hånd hvor mange eller nærmere få gange der har været fejl. Og de få gange det er sket, er det blevet rettet øjeblikkeligt af kundeservice.
De unge mennesker der udlevere er altid super søde og imødekommende.

Hej Louise

Det er vi rigtig glade for at høre, og vi sætter stor pris på, at du har brugt ToGo i både Aarhus og Randers gennem flere år.

Det betyder meget for os, at du har haft gode oplevelser, og at både kundeservice og vores medarbejdere ved udleveringen har gjort et positivt indtryk.

Vi glæder os til se byde dig velkommen igen.

Har nu for 3. gang fået leveret på forkert adresse

Har nu for 3. gang oplevet, at min leverance er leveret til nr. 1 og ikke hos mig i nr. 2! Har før gjort opmærksom på, at chaufførerne skal lære at bruge GPS’en - så det ikke sker - men der er ikke sket noget mht det! De kan heller ikke læse instruktioner mht, at der forefindes returemballage i porten, som endda som altid er fuldt oplyst! Stressniveauet er meget høj hos mig nu! Gid de snart vågner op mht kursus for chaufførerne! Vil ha’ flere oplysninger, prøvede først men for lang tekst mht til det, så lidt af det manglende her: Havde sendt mail med billede af Tom emballage kl. 2 nat, som stadig stod der efter mail om, at varerne var leveret - hørte ikke noget om det overhovedet, så kun med 2 timers søvn kontaktede jeg naboerne i Nr.1! Jo, var igen leveret der - de kunne først komme med dem ved frokosttid (godt vejret var med mig denne gang - kun halvsmeltet is mest)!

4 de agosto de 2026

Hej Birgit

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos BilkaToGo.

Vi håber på at høre fra dig, så vi kan komme til bunds i sagen.

Den 5 aug ToGo

Havde bestilt en del til levering i nat. Kl. 02.30 ankommer chaufføren og kunne hører at han havde travlt med at tale telefon på et ukendt sprog. Efter noget tid kunne jeg hører at han åbner hoveddøren idet jeg også havde døren til min lejlighed åben Han tændte aldrig lyset i opgangen men stod bare og åbnede og lukkede hoveddøren samtidig med at han stadig talte telefon. Kl ca 3 kørte han så igen uden at have leveret. Hmm...jeg ringer så til Bilka Kl 06.00 for at vide årsagen til den manglende levering. Kundeservice sagde at hun var pinlig og grinte samtidig med at hun så siger at årsagen var at her var fyldt med edderkopper haha. Så for første gang på et års levering er der nu flyttet en koloni af edderkopper ind i vores bygning. Hvis man er bange for edderkopper skulle man nok finde et andet job om sommeren. Har nu kigget ved døren og taget fotos til bilka. Der er ingen edderkopper og jeg ved ikke om de forventer at jeg skal sidde vagt hele natten for eventuelle insekter ? Jeg er sikker på at chaufføren bare er lud doven og ikke gad bærer min bestilling på Ca 51 kg op ad flere gange eller købe en sækkevogn. Alt i alt upålidelig service Mega ringe faktisk

Hej Rene

Vi beklager for den oplevelse, du har haft i forbindelse med din levering. Vi forstår godt, at det har været både frustrerende, når din ordre ikke blev leveret som forventet.

Vi kan se, at der i samarbejde med kundeservice nu er fundet en løsning, og vi håber derfor, at alt er, som det skal være.

Du må endelig ikke tøve med at række ud til kundeservice, hvis der skulle være andet, vi kan hjælpe med.

Rigtig god dag.

Amal

Elendig service!

Jeg bestilte varer til levering natten til lørdag d. 01.08.26.
Vågner op til en mail om, at chaufføren desværre ikke kunne levere mine varer.

Hvilket ALDRIG har været et problem med Nemlig.

Jeres medarbejder skriver denne mail og spørger om jeg vil have et gavekort på 100kr i kompensation.

Det har jeg takket ja til.

Dog har der intet svar været siden og nu 5 dage senere har jeg stadigvæk ikke fået frigivet mine penge fra den manglende levering.

Nu har I set anmeldelsen og valgt at bede mig om at redigere den, men intet fokus på, at jeg som kunde hos jer mangler det gavekort den pågældende medarbejder har lovet.

10 de agosto de 2026

Hej Frederikke

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at leveringen ikke kunne gennemføres, og at der efterfølgende opstod længere svartid i forbindelse med gavekortet. Vi forstår godt, at det har været frustrerende, og beklager den oplevelse, du har haft.

Vores kollegaer arbejder altid på at hjælpe kunderne bedst og hurtigst muligt, men i travle perioder kan der desværre opstå længere svartider. Det må du undskylde er gået ud over dig.

Vi kan se, at din sag nu er blevet håndteret, og at du har modtaget gavekortet. Vi håber derfor, at alt nu er, som det skal være, selvom vi selvfølgelig stadig forstår din frustration. Din feedback bliver taget med i vores videre arbejde, så vi kan blive bedre til at følge op og kommunikere tydeligt i lignende situationer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt 6 rammer faxe kondi…

ÅHavde bestilt 6 rammer faxe kondi appelsin zero. Det kunne de ikke levere så de valgte at erstatte det med faxe kondi eksotik. Lad da være med at sælge en vare i ikke har.
Svar til BillaToGo

Jeg ved ikke hvilken butik i sendte fra men jeg bor på amager og tog en time efter i "havde" udsolgt i Billa i fields. Der var der rigeligt af alle udsolgte varer.

4 de agosto de 2026

Hej Allan

Når vi pakker BilkaToGo-ordrer, tages varerne direkte fra butikkens varebeholdning. Det betyder altså, at når vi har super skarpe priser, kan man risikere, at mange andre kunder er taget ud efter samme vare. En vare kan altså være udsolgt på præcis samme måde, som hvis du selv var taget ud i butikken for at indhente tilbuddet, idet varerne pakkes direkte fra de samme hylder, du selv ville have taget dem fra.
Det er selvsagt super ærgerligt, men vi tager altid forbehold for udsolgte varer.

Når vores pakkere finder alternative produkter til at erstatte udsolgte varer, så er det altid en vurderingssag at finde det bedste alternativ ud fra hvilke andre produkter, huset har på lager.
Hvis du fremadrettet ikke ønsker at modtage erstatninger for udsolgte varer, kan du ændre dette inde på din profil under dine erstatningsindstillinger.

Ønsker du generelt set erstatningsvarer, men en enkelt faldt ikke i din smag, er du meget velkommen til at gøre personalet opmærksom på det ved udlevering eller ringe til kundeservice på 8930 3000.

Du må have en rigtig god dag.

Amal

Utroligt

Utroligt - mit hus har ligget her siden 1964 og så kan jeres chauffør ikke finde det. Alle GPS’er kan finde min adresse- bare ikke jeres chauffør. Få jeres containere tilbage igen - levering gik aldrig galt da vi skulle hente vores varer i containeren.

Hej Keld

Vi er virkelig ærgerlige over at høre om din oplevelse.

Vi vil utrolig gerne tage et kig på din sag, så vi kan få undersøgt det hele nærmere. Vi har derfor sendt dig en mail via Trustpilot for at få yderligere informationer samt ordrenummer, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er sket.

Vi håber på at høre fra dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig levering , forkert sted.

Jeg gav bilka hjemmelevering en chance, jævnt skuffende.
Klokken 0108 får jeg en mail at varer er leveret, på levering har jeg skrevet varerne skal stilles ved bagdøren, og forventer dette, eftersom bilka vil have lov at efterlade varerne uden ansvar.
Levering er dog stillet foran vores hus lige ud til fortovet fuldt belyst af gadelampe. Der var for over 2000kr I denne levering.
Så 0115 må jeg så trække i tøjet og begynde at bære vores varer ind fra Bilka, det var meningen at hjemmelevering skulle gøre livet lettere.
Så for fremtiden tror jeg jeg handler selv, og ikke i Bilka.

Update.
Det bilka mener er en god løsning på sagen er at de giver en et gavekort til deres forretning på 100kr.
Men var varer gået tabt havde det været for egen regning.
Jeg synes ikke det en god løsning.

2 de agosto de 2026

Hej Kevin

Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft med din levering. Når du har angivet, at varerne skal stilles ved bagdøren, skal det naturligvis respekteres. Det er derfor ikke tilfredsstillende, at varerne i stedet blev placeret synligt foran huset ud mod fortovet.

Vi har nu undersøgt sagen og kan se, at kundeservice har fulgt op med både varehuset og de involverede chauffører, og at der er fundet en god løsning på sagen.

Vi forstår godt din frustration over selv at skulle stå op midt om natten og flytte varerne, når du netop har valgt hjemmelevering for at gøre hverdagen lettere. Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager mange gange forløbet.

Du ønskes en god dag.

Kanon service👍

Har handlet rigtig mange gange med BilkaToGo, både afhentning og hjemmelevering, der har aldrig været problemer, det har altid været klar på det rigtige tidspunkt, og hvis jeg har fået erstatningsvarer har det altid levet op til mine ønsker, det eneste jeg måske kan sige noget om, er at der nogle gange kun er en enkelt varer i en hel kasse, og at isblokkene bliver lagt direkte ovenpå grøntsagerne, hvilket de kan få frostskader af. Men overordnet set 5 stjerne 🌟 vil blive ved med at bruge jeres fantastiske service .

Hej Natacha

Det glæder os meget at høre, at du har haft så gode oplevelser med BilkaToGo, både ved afhentning og hjemmelevering.

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på. Vi tager selvfølgelig også din feedback med videre vedrørende isblokkene, der blev lagt oven på grøntsagerne.

Du ønskes en rigtig god dag.

Emma
BilkaTogo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Første og sidste gang jeg har prøvet…

Første og sidste gang jeg har prøvet Bilka ToGo. Afhentede i Næstved ca. kl. 13 i dag d. 1/8-2026. Ikke nok med at 4 af varerne var udsolgt, så kom jeg hjem og så at jeg manglede 10 varer. Nogle af dem var planlagt til aftensmad samme dag. Jeg bor 45 minutter fra nærmeste Bilka, så det er ikke bare lige at køre afsted igen. Så jeg måtte køre afsted igen og købe resten i Brugsen. Der kan man sgu altid få sine varer. Jeg er meget utilfreds med min oplevelse.

Opdatering: Jeg har efterfølgende fundet ud af, at jeg mangler yderligere 3 varer. Det er en fjerdedel af mine varer der mangler i alt. Det er skidt!

Hej Mette

Øv, hvor kan vi virkelig godt forstå, at det er brandærgerligt at komme hjem og finde ud af, at man mangler varer.
Vi skal selvfølgelig være opmærksomme på at få alle varerne med ud, men sommetider sker menneskelige fejl, som det lyder til at være tilfældet her.

Ift. de udsolgte varer, kan dette desværre forekomme, da vi ikke pakker fra et lukket lager, men vi tager selvfølgelig også din feedback omkring dette punkt med videre.

Husk at du altid kan kontakte vores kundeservice på kundeservice@bilkatogo.dk eller på 89 30 30 00, hvor vores dygtige kolleger sidder klar til hjælpe med at refundere pengene for de manglende varer, eller sørge for at du kan hente det manglende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse med levering…

En rigtig god oplevelse med levering hjem til døren

31 de julio de 2026

Hej Birgitte

Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med levering direkte til døren. Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse, og vi håber, at vi kan fortsætte med at gøre hverdagen nem for dig fremover.

God dag.
Karoline

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.