Katastrofe uden lige. Alt for ofte en alt for ringe oplevelse, hvilket de negative anmeldelser her på Trustpilot ligeledes beretter alt om. De inkompetente, ligegyldige "ikke-svar" fra kundeservice he... Ver más

La empresa ha respondido
God rabat til mængde køb. Vi benytter os af en af de månedlige rabatordninger for at købe stort ind til hele måneden. Det virker sådan set fint for os. Der er nogle problemer med lagerføring som... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har brugt BilkaTogo for første, eneste og sidste gang. Indkøb og levering var OK, men kødet jeg skulle servere om aftenen var dårligt, vacuum var brudt og det var ikke noget der kunne være overset... Ver más
La empresa ha respondido
Fine oplevelser med leveringer fra Bilka to go skalborg - men sidst prøvede jeg at afhente det i nævnte Bilka. Ingen frost el køleelementer, så optøede varer og en ung mandlig medarbejder fik smækket... Ver más
La empresa ha respondido
Hos BilkaToGo får du Danmarks største dagligvaresortiment online med mere end 36.000 varer at vælge imellem til samme skarpe pris som i Bilka. Vi har friskhedsgaranti og plukker altid de mest friske varer direkte fra dit Bilka varehus. Du kan klare hele shoppingen fra sofaen – nemt og bekvemt – og spare værdifuld tid i en travl hverdag. Samtidig slipper du for at slæbe de tunge poser selv. Bestil i dag via app eller online og få levering allerede i morgen – vælg mellem hjemmelevering eller hent-selv.
Escrito por la empresa
Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte vare til levering natten fra fredag til lørdag og sad oppe til kl. 03.00 og ventede på de skulle komme med dem (de 2 andre gange var det ca. der de var blevet leveret), men valgt at gå i seng, var dog oppe flere gange for at se om de stod udenfor, men kl 06.00 var der ingen vare ankommet endnu. Kl. 06.32 modtager jeg en mail at: Vi kontakter dig, da vores chauffør forgæves har forsøgt at levere din BilkaToGo ordre på din adresse. Din ordre er derfor ikke blevet leveret bla bla bla. Jeg vil få 100 kr. i gavekort til næste bestilling, jeg tænker jeg laver en ny da der var nogen vare jeg skulle bruge i næste ugen, dem jeg skulle bruge her i dag er jo lidt ligegyldigt nu. Jeg kigger vores overvågning igennem og der har ikke været nogen forbi i nat, jeg skriver tilbage at de er fulde af løgn at der ikke har været nogen forbi. jeg skriver ligeledes at jeg godt vil have det gavekort til min næste bestilling. men kort efter modtager jeg en ny mail at det var en fejl: Vi har tidligere sendt dig en mail i morges omkring din ordre ikke kunne leveres. Denne bedes du se bort fra.
Jeg kontakter dig derfor igen, da vores chauffør desværre er forsinket med at levere din BilkaToGo-ordre. Det er selvfølgelig ikke det, du med rette kan forvente af os bla bla bla...
Nu har jeg så forsøgt at få svar på om mit kød kommer inden i aften eller om jeg skal ud og hente noget ved den lokale slagter, men har ikke fået svar på hvornår han kommer og om mit kød og frostvare har været undervejs siden i går aften og allerede er optørret og fordærvet. Jeg kan ikke anbefale Bilka ToGo, da det simpelthen er for useriøs og de fylder en med løgn. Man står i uvished og ved ikke hvornår varerne kommer eller om de overhovedet kommer. Man kan kun sidde og håber på de dukker op og ikke er fordærvet, da det var det sidste de sagde at de kom senere. Jeg vælger fremover at handle lokalt i stedet for Bilka ToGo, da dette koncept ikke levere op til mine forventninger.
Ordrenummer: 102879820003

Respuesta de BilkaToGo
Simpelthen så glad for leveringsservices. Søde unge mennesker som leverer og der sker sjældent fejl - skulle en fejl ske er de hurtige til at rette op på den.

Respuesta de BilkaToGo
Jeg har kun en god oplevelse ved at handle hos Bilka , og få mine vare leveret, man får en god service og de er flinke deres chauffører, og kan derfor godt anbefale den service fra Bilka , vis man ikke har mulighed for at komme langs og handle stort ind , 😊👍og de har mange gode tilbud , kun sige tak til Bilka

Øv med øv på
Hvorfor er det hver gang der er fødselsdag så kan man ikke bestille eller i har ikke fået retter priserne på de forskellige vare
Eller nærmest alt er udsolgt også når man kommer ud i butikken er der det Helle eller ingen ting har prøvet det så mange gange nu og ja det gælder ikke kun når der er fødselsdag
Jeg har prøvet 2 gange hvor alt var godt men det var da i startede det.

Respuesta de BilkaToGo
Har 2 gange bestilt filonebrød og har fået et mørkt brød som overhovedet ikke har noget med filonebrød at gøre. Er ikke tilmeldt erstatningsvarer så det er godt irriterende. Desuden smager det ikke af noget det brød.

Respuesta de BilkaToGo
Jeg har nu bestilt varer fra Bilka To Go 15 gange. De første to leveringer var helt perfekte. Men de efterfølgende 13 gange har der været problemer — og jeg har været nødt til at klage hver eneste gang.
Problemerne har blandt andet været ødelagte madvarer, smadrede papkasser og leveringer, hvor chaufføren ganske enkelt har glemt at aflevere varerne. Når jeg har kontaktet kundeservice, har forklaringen været IT-problemer. Det kan måske forklare én enkelt fejl, men når det sker igen og igen, bliver det svært at tage den forklaring alvorligt.
Jeg er flere gange blevet lovet, at der ville blive sendt nye varer. Varerne kom ikke. Jeg ringede igen og fik endnu en gang lovet nye varer. De kom heller ikke. Først da jeg ringede til kundeservice for fjerde gang og bad om at få mine penge tilbage, blev der pludselig sat gang i, at varerne skulle køres ud.
Senest bestilte jeg endnu en levering. Jeg havde tydeligt oplyst, at varerne kun måtte afleveres **indenfor på bordet**, og jeg havde ikke givet tilladelse til, at de måtte stilles udenfor. Alligevel blev alle varerne sat udenfor ved min carport.
Jeg nåede at få fat i chaufføren og spurgte, hvorfor han havde stillet dem der. Forklaringen var, at der var en lukket port. Men der var lys overalt, og det var tydeligt, at der var nogen hjemme. Der har desuden aldrig tidligere været problemer med, at chaufføren kunne gå ind og stille varerne på det aftalte sted.
Varerne stod udenfor og kunne i princippet være blevet stjålet. Oven i det var papkasserne smadrede. Det er simpelthen ikke acceptabelt, når man betaler for levering og samtidig har givet klare instruktioner om, hvor varerne skal afleveres.
Efter 15 bestillinger, hvor kun de første to fungerede uden problemer, har jeg mistet tilliden til Bilka To Go. Jeg har brugt alt for meget tid på at kontrollere leveringer, kontakte kundeservice, forklare de samme problemer igen og igen og vente på varer, jeg allerede havde fået lovet.
Det her virker ikke som enkelte fejl eller uheld. Når 13 ud af 15 leveringer giver anledning til klager, er der efter min mening tale om et alvorligt og tilbagevendende problem.
Jeg havde forventet, at Bilka To Go gjorde hverdagen nemmere. I stedet er det blevet en tilbagevendende kamp med ødelagte varer, manglende leveringer, brudte løfter og kundeservice, der ikke får problemerne løst.
Jeg kan desværre ikke anbefale Bilka To Go på baggrund af mine erfaringer.

Respuesta de BilkaToGo
2 ud af 2gange er det lykkedes Bilka IKKE at levere de bestilte varer. Ingen forklaring og ingen varer. Kunde service har heller ikke kunnet forklare der manglende leveringer.
Nemlig.com har ellers aldrig problemer med at levere som lovet,så dem bruger jeg fremadrettet. Aldrig mere hjemme levering fra Bilka,jeg vil nemlig rigtig gerne have det jeg bestiller som lovet.

Respuesta de BilkaToGo
Fik udleveret Champignoner som var gået på dato dagen før. Måtte smide dem ud…..

Respuesta de BilkaToGo
Levering af varer fra Bilka 6 store og små kasser. Kølevare pakket i flamingokasser med vedlagte køle elementer, så temperatur holder varene friske. Koloniale vare pakket i papkasser som holder til indbæring, som er det ønskede sted ifølge aftale ved bestilling. Kasser og flamingo kasser sendes blot retur ved næste varelevering. Som sådan skulle de have 5 stjerner. Men dem der samler varene sammen oplever ofte at der forekommer udsolgte varer. Og jeg oplever at få erstatningsvare jeg ikke kan bruge. En næsten fuldstændig tilfreds kunde.

Respuesta de BilkaToGo
Bruger ofte bilka2go hiemmelevering . Det gør ganske simpelt bare vores hverdag nemmere !
Der har enkelte gange været fejl/ manglende varer . Så svarer kundeservicen med det sammen
og pengene fra varen tilbagebetales

Respuesta de BilkaToGo
Jeg må på det kraftigste fraråde at benytte denne “service”.
Jeg har været så dum at forsøge at benytte dem 5-6 gange. Hver ENESTE gang har de ikke leveret det,jeg har bestilt, selvom de varer jeg betalte og bestilte stadig stod på deres website. Senest var det en større sending Harboe sodavand.
De sletter det bare fra leverancen, som man aligevel betaler fuld leveringsomkostninger for. Og de gør det sent eftermiddag dagen før levering, så man ikke kan nå at annullere ordren. Smart men dumt. Nu er vi helt og aldeles færdige med dem.
Ved to tidligere lejligheder bestilte vi noget oksekød. Det var på deres website både før og efter bestillingen. Men de udskiftede blot ordren med noget gammelt ekstremt lavkvalitetssvinekød. Både denne sidste gang og tidligere har vi også bestilt drikkevarer og tingene aflyses lige netop så man ikke kan nå at annullere ordren. Desuden manglede der denne gang 30 flasker med danskvand. Efter jeg klager siger de at de vil returnere beløbet fra min betaling.
Hold jer langt væk. Ikke andet end besvær. Det er nemmere selv at handle ind - og et helt andet sted end i Bilka. Eller benytte en helt anden leverandør. Det undrer mig ikke at de har en så lav rating her på Trustpilot.

Respuesta de BilkaToGo
Bilka to go er det værste nogensinde dårlig service De kan ikke engang leverer en ordre til min adresse i Hundige og jeg bruger det aldrig nogensinde igen Det er første og eneste sidste gang jeg bruger det aldrig igen

Respuesta de BilkaToGo
Jeg bestilte 4 håndklæder af god kvalitet. Jeg fik leveret 1 håndklæde, som jeg havde bestilt og 3 discount håndklæder af dårlig kvalitet til en trediedel af prisen af dem jeg havde bestilt. Alligevel er jeg blevet faktureret for prisen for de 4 håndklæder jeg bestilte. Jeg reklamerede for 24 timer siden og har ikke fået svar.

Respuesta de BilkaToGo
Første gang jeg benytter BilkaToGo – og desværre en dårlig oplevelse.
Det startede ellers godt. Det var nemt at bestille, og varerne blev leveret til tiden på det aftalte sted. Der var tale om en lidt større ordre til starten af ferien.
Desværre valgte BilkaToGo at erstatte nogle af de bestilte varer med andre produkter, fordi de angiveligt var udsolgte. Det forstår jeg ikke, da de samme varer stadig kunne bestilles på hjemmesiden. Eksempelvis blev to flasker tør champagne erstattet med semi-dry champagne, hvilket ikke er acceptabelt.
Det værste var dog kødet, som skulle række til næsten en uge. Den ene pakke var allerede én dag over sidste anvendelsesdato ved levering. En anden pakke udløb samme dag, som den blev leveret, og en tredje kunne kun holde sig til dagen efter levering.
Jeg føler ærligt talt, at jeg er blevet brugt som skraldespand for varer, der var tæt på eller havde overskredet holdbarhedsdatoen.
Jeg skrev til kundeservice med det samme, via hjemmesiden, men har endnu ikke modtaget svar. Derfor skriver jeg nu denne anmeldelse.
Ref. #111800620001
Per

Respuesta de BilkaToGo
9/13 ordre havde ikke vare på lager som jeg havde bestilt. Derudover mangler der ofte ting man køber med.
Derudover sker det cirka hver anden gang at kød man køber kan holde sig 2 dage.
Denne gang kunne fløden jeg købte holde sig 1 dag. Det fandt jeg ud af efter jeg havde stegt kød og skulle lave sovsen. Alt måtte smides ud.
Frugt og kød man bestiller er altid det man IKKE selv ville vælge i butikken.
Sidste anmeldelse blev slettet af bilka da jeg ikke svarede dem på deres besked på trustpilot, hvilket ikke engang er muligt.
Det er Bilka Vejle som aldrig er opmærksomme.

Det var super nemt.
Jeg er handicappet/rollatorbruger og jeg bestilte min fars fødselsdagsgave til levering i sommerhuset.
Det var rigtig nemt, selvom jeg dog måtte i forbindelse med kundeservice ved bestillingen. Jeg talte med en sød, venlig, kompetent og leende medarbejder, der hurtigt hjalp mig.
Jeg kan læse mig til, at nogle skriver om dårlige oplevelser, men de har som regel købt madvarer, det gjorde jeg ikke.
5 stjerner herfra og jeg vil absolut handle hos Bilka ToGo igen!

Respuesta de BilkaToGo
Herhjemme elsker vi konceptet med Bilka to-go. Det kan potientielt lette hverdagen i en travlt børnefamilie.
Desværre fungerer det overhovedet ikke i praksis i Randers og vi har haft kontakt med kundeservice uge efter uge med alt fra dårlig frugt og grønt, forkerte varer, markering af udsolgte varer, som vi har kunne gå direkte ind og finde i butikken og i dag manglende levering af 16 af de krediteret varer. For 4 uger siden var der tale om 17 af de krediteret varer.
Vi har været tålmodige, men nu er tålmodigheden desværre brugt op og vi kommer ikke til at benytte os af Bilka to-go længere.

Respuesta de BilkaToGo
Problemfri levering de første 2 gange. Desværre kunne chaufføren ikke finde adressen tredje gang. Mystisk?!
Kontakt til kundeservice ok, men der omtales en mail jeg ikke har modtaget. Problemet med manglende varer uløst uanset.
Ordningen er for usikker til en ny ordre, så nu står jeg med tomme pap/flamingokasser fra de 2 gange det gik godt. Det må i meget gerne hente. Æv!