Zijn zeer oneerlijk. Reeds van begin augustus meerdere keren contact gehad over een terugbetaling van een kleine 25 euro. Telkens krijg ik een ander smoesje te horen. Ik ga dit doorgeven aan de bevo... Ver más
Ik had een grote bestelling gedaan en heb deze volledig ontvangen na 10 dagen. Alle artikelen waren in prima staat. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de bestelde artikelen. Een aanrader!
Vandaag nog steeds tevergeefs gewacht op de terugbetaling van mijn geannuleerde bestelling. Dit duurt sedert 6 augustus 2026. Heb dus besloten om Rob Beenders, minister van o.a. consumenten een do... Ver más
Je n'aurais jamais commandé si j'avais lu tous ces commentaires négatifs avant. Et je ne fais que confirmer, les délais d'expédition, de livraison, de réception de retour et surtout de remboursement... Ver más
Información sobre la empresa
No consta que solicite reseñas
Produkt
Is wat ik besteld had zoals op de foto's
Wel iets langere leveringstijd
Niet langer tevreden klant !
Ik was steeds tevreden, tot nu.... Ik heb twee artikelen teruggestuurd. Er werd slechts 1 van beiden terugbetaald. Ik heb tweemaal gebeld. De eerste keer zei het meisje dat er iets bij stond in het Frans en ze kon het niet lezen. Tweede keer beweerde de man aan de telefoon dat ik het artikel niet in e originele verpakking had teruggestuurd (niet waar !!). Waarschijnlijk hebben zij het me niet in de juiste verpakking toegestuurd. De man ging het oplossen. Ik heb mijn geld ook nog niet teruggekregen.
Spammers … onbetrouwbaar
Ze blijven altijd maar catogussen opsturen alhoewel ik al duidelijk gevraagd heb, stop ermee. een bestelling is plots niet meer leverbaar, alhoewel het nog op hun website staat plots veel duurder enz dit gebeurde geregeld...
J'ai commandé un chariot de course avec…
J'ai commandé un chariot de course avec livraison dans les 15 jours et je l'ai reçu dans les 8 jours après la commande par internet. Très bon rapport qualité/prix et délai de livraison plus que respecté !!!!
Attention: livraison gratuite promise mais pas automatique
Attention:
livraison gratuite dès 49 € d'achat annoncée très visiblement
Mais... si vous utilisez un autre code promo, votre livraison devient payante car: pour avoir la livraison gratuite, il faut rentrer le code équivalent!!
Service clients totalement dépassé; impossible de modifier la commande afin d'avoir la livraison gratuite
A FUIR!!!
bestelling na 4 weken nog niet ontvangen
bestelling na 4 weken nog niet ontvangen, (wel al betaald), een paar dagen later door blancheporte geannuleerd. opnieuw bestel, opnieuw de dag erna geannuleerd (tot 4 keer toe!) na telefonisch contact zou geld teruggestort worden. na 3 weken nog niet gebeurd. Telefonisch contact gehad, de dame wist van niets, ze kon me niet helpen. Service is nul,nul
Oudere/eenzame mensen verleiden
Ze blijven oudere mensen, in dit geval mijn moeder folders met kortingen sturen, zij besteld telkens omdat ze het leuk vindt pakjes te ontvangen, haar buren spreken mij erover aan, maar voor mij verstopt ze het, tot ik hoor wat ze allemaal uitdeelt omdat het haar niet past, natuurlijkwant ze weet niet hoe ze het moet retour zenden, haar overschrijvingen brengt ze zelf naar haar bank, maar ik kan het alkemaal zien in de App. Blancheporte telefoon nr kost redelijk wat geld omdat je toch van kastje naar de muur wordt gestuurd. Dit zijn echt bedrieglijke praktijken en ze weten het zelf ook dat ze hierdoor verscheidene mensen oplichten. Ik ben zeker dat ze meer mensen op deze manier in de val lokken. Kunnen we samen hier niets tegen beginnen?
Bestelling geplaatst op 23 januari en…
Bestelling geplaatst op 23 januari en nog steed niet ontvangen op 22/02. Reeds 2 maal telefonische contact genomen (0,30 euro per minuut) met belofte tot onderzoek en antwoord. Tot 22/02 niet het minste reactie van Blancheporte.
Niet de beste en klantvriendelijke webshop!
2 hoeslakens gekrompen na 1ste wasbeurt en nu onbruikbaar
2 hoeslakens 180x200 voor extra hoge matras besteld. 1x wassen op 30 graden en stof is zo sterk gekrompen dat het helemaal niet meer past. Zeer teleurgesteld. Ook de communicatie voor levering was zeer slecht. Artikelen op voorraad. Na 1 week bevestiging dat pakket werd meegegeven aan Mondial Relay. Via track&trace bijna 4 dagen later was het pakketje nog niet in hun bezit. Na telefonisch contact kwam er plots toch schot in de zaak
Complicité abusive ou mensongère
Complicité abusive ou mensongère? Blanche Porte s'en défend et pourtant! Une paire de mules cdées à 15 € se retrouve dans mon panier à ce prix plus les frais de port et d'emballage 23 €. Par contre la facture détaillée est libellée différemment car j'ai bénéficié de 65 % de remise avec un " coucou " du moment REDUCTIONS PRIVEES qui est un abonnement de 19,90 mensuel pour obtenir réduction sur un prix écrit tout petit en rouge de 41 €d'une paire de mules valant tout juste 5 e BLANCHE PORTE ignore la chose ! ouvrez l'oeil .
Zeer slechte webcommerce
Zeer slechte webcommerce. Twee keer per tel. de vraag gesteld om mijn bestelling te annuleren binnen de wettelijke termijn omwille van geen enkel perspectief op leveringstermijn. Beloftes worden gemaakt maar een bevestiging per mail willen ze mij niet geven, tenzij binnen een periode van 8 tot 14 dagen. Absurd dus en zeer a-commercieel en niet waard dat zoiets nog bestaat.
Hier bestel ik nooit meer. P.C.
Ik bestelde en betaalde een noors vest
Ik bestelde en betaalde een noors vest, maar er zit geen vordering in. Bij betaling had ik recht op korting maar dat lukte niet. Dus een betalende telefoon naar de klantendienst. Levering uitgesteld tot januari, maar geen mail ter bevestiging. Hun voorstel voor de korting is opnieuw bestellen en dan later teruggave van de huidige, ja, ik zal gek zijn. Wordt vervolgd...Gisteren 5 januari, dus na een hele maand, kreeg ik eindelijk een bericht van bpost dat ze op het pakket wachten.Ben benieuwd. Het pakket is een maand later aangekomen. De maat is maar net juist, dus eerder 42 dan 44. Van mijn korting van 18 euro niets gezien. Solden op de website: de geafficheerde prijs van 8,39 euro is in het winkelmandje plots meer, en de gratis verzending met code is er plots niet meer. Onbetrouwbaar dus.
Article "épuisé" sans avertissement avant commande!
Commande de 3 articles, un seul arrive. Les 2 autres sont notés comme "épuisé" sur le bon de livraison. OK, et donc? Service client injoignable au téléphone, code erreur quand on veut soumettre un formulaire de contact. Comment être remboursée? A FUIR!
Een bestelling gedaan en 53,97€ betaald op 26 november. Niets ontvangen. Op mails reactie van een host maar verder niets. Ga klacht indienen bij de Politie. Sluiten dat boeltje daar, bedriegerij.
Dikke bedriegers dat zijn het. De mensen geld afhandig maken met een mooie site. Ik vraag terugbetaling of dien een politionele klacht in. Dat boeltje moet gesloten worden
Arnaque
Arnaque ! Fuir ce site, produits attrayants pour vous faire payer puis vous ne recevez rien et le service clientèle raconte n'importe quoi. Un coup le paquet arrive, un autre il faut une enquête et vous devez attendre 3 semaines, FUYEZ
bien trop cher par rapport a d'autre…
bien trop cher par rapport a d'autre site a fuir passez votre chemin
Tijd overschreden van bestelling en verder niks nada info
Maar een deel van de bestelling gekregen. Bij bestellen zelf was alles voorradig. Bij bevestiging van bestelling staat dan in de mail bij 2 artikelen 6 weken vertraging. Die zijn dus nu al om en ondertussen heb je niks nada info en je kan ook niks zien met een track of trace want dat is er niet. Mailen gaat ook niet en de enige weg is een dure speciale 070/...nummer waar ze toch niet opnemen. Heb al veel in het verleden besteld,maar voor mij hoeft het niet meer. Ben echt niet meer tevreden en in de toekomst zal ik wel bij andere bestellen of lokaal kopen.
Is de firma Blanche Porte Failliet?
Door de vermindering van 40% had een bestelling gedaan van over de 500€ . 2 artikels waren er niet bij en enigzins ontgoocheld door kwaliteit of maat van de geleverde artikels, heb ik op 11 en 14 november veel teruggestuurd (met bewijs van Mondial relay). Ik heb voor de terugbetaling te regelen geprobeerd contact op te nemen via de site, per mail en per telefoon maar ze zijn absoluut niet te bereiken en antwoorden niet op mails. Ik vraag mij af waarom. Zijn ze misschien failliet . Dan ben ik veel geld kwijt.
Une catastrophe
2 mois pour être livrée (et encore, c'est parce que j'ai du les appeler 5 fois pour que ça avance), colis perdu, n'ont pas de trace du colis, 1 mois pour être remboursée, bref il n'y a rien qui va. De plus, ils se contredisent au téléphone, ils disent qu'ils ont fait certaines démarches puis la personne d'après dit que rien n'a été fait
We wachten reeds sinds begin september…
We wachten reeds sinds begin september op ons pakje. Ze zeggen dat het pakje verzonden is maar bij Bpost hebben ze het nog niet gekregen. Van Blancheporte krijgen we geen antwoorden op onze vragen… vrees dat we ons geld kwijt zijn.